• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LYRELThe first Prague Zombie Walk
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    SHADY: jojo, to me taky moc nevzalo. mam asi 10 filmu - hororu, co bylo driv na videu a nemuzu je sehnat v zadny stary pujcovne. nakonec jsem pres CSFD sehnala cloveka, co mi je slibil a ve finale se neozval.
    SHADY
    SHADY --- ---
    TETA_JELENA: sem ted skouknu diary of the dead... mno neni to spatny celkem se mlada i lekala ale ma to takovej divne konec... proste pribeh o bande studentu co natacej film o zombikach a najednou v televizi vidi jak mrtvoli zacinaj ozivat:)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    STU: ja bych navrat ozivlych mrtvol, co zacina na hrbitove a nemuzu sehnat:)
    RUMEC
    RUMEC --- ---
    YANA: Jinak tedy taky tuto neděli 25. hrajeme od 8mi v Bordo výběr z našich nejúchylnějších skečů, zombie tématice též dost blízkých: Fronta na maso (soutěž o nejlepší kus lidské prdele), Válka kmetů (invaze lidožravých důchadců)...a další lahůdky.
    YANA
    YANA --- ---

RUMEC: vim ze je to ot, ale nejlepsi nejlepsi nejlepsi hra!!!byla sem dvakrat a na te druhe(nepamatuju si nazev ale bylo to z "vesmiru") sem byla taky dvakrat, skoda ze je to 8.6. den pote mam statnice ale jinak bych sla urcite
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: nene, ten bilo modrej je "the most sexy outfit ever" :)
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    MURHAAYA: klidne i bez uboru:)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    no asi by treba bylo vhodne doporucit nejaky okruh filmu, ktere brat jako hlavni inspiracni zdroje. Kdyz to vezmu z posledni doby, tak zombici jsou tvoreni
    a) virem, proti kteremu jsou nekteri imunni a siri se volne vzduchem
    b) virem, proti kterem neni imunni nikdo a siri se kousnutim (neco jako drsna verze vztekliny
    c) originalne, mrtvolou vstanouci po pomerne kratke dobe z hrobu (asi jako zombie z Haiti)
    d) experimentem nejake nadnarodni korporace (ale to uz je jen o zdroji viru :))

pak je otazka, kam klasifikovat mrtvoly, stare nekolik desitek az stovek let, ktere by musely byt v pokrocilem stadiu rozkladu. Me osobne se nejvic libi ty zombici vznikajici nakazou - pokousanim. Tvori to zraneni a co je hlavni, odrazi to bezne slozeni populace, s tim, ze doktori a zdravno personal jsou pontencionalne vice ohrozeni.

jinak me osobni zbozne prani : priste vice zdravotnich sestricek v bilo modrem uboru prosim! :D (slint :))
    RUMEC
    RUMEC --- ---
    TETA_JELENA: Zde
    fotoreport ze vzniku KC zombie partičky
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    RUMEC: tak vy ste byli pekne hnusny:)
    RUMEC
    RUMEC --- ---
    DESMOND: Díky za zomblimenty. No já jsme si to hrozně užíval a to zvlášť proto, že kříšením zombíků se bavím už osm let na divadle v apokalyptické frašce Kabaretu Caligula Jan Hus: Vzkříšení, ale zombíka jsem ještě nikdy nehrál (jen nekromancera Husa – viz foto).

Rozhodně zvu tímto všechny zombíky 8.6. od 20:00 do Akráče na tuhle klasiku zombie dramatiky. Kdo přijde nalíčený, dostane snížené vstupné!

DESMOND
    DESMOND --- ---
    RUMEC: Také mam pocit, že jsi nejslavnější osobnost ZW. Už ti přišli nějaké nabídky na modeling? :)
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    RUMEC: jo tebe sem fotila furt - výborně spolupracující člověk...ehm pardon zombík;)
    HARALD
    HARALD --- ---
    RUMEC: Hezké zombie. :-) Ten zelenej plášť za váma s rozervaným čelem jsem já ;-)
    SHADY
    SHADY --- ---
    RUMEC: jo chlapci vy ste se mamince zombici povedli.)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    RUMEC: jako todle bylo hodne slusny!
    RUMEC
    RUMEC --- ---
    Zleva: RUMEC, MOGLUM a nonnyx kámoš

QUERER
    QUERER --- ---
    YELLOWKNIGHT: aaaale, udělali z nás falešné maturanty, kteří podvádí a okrádají lidi...
    SHADY
    SHADY --- ---
    STU: :) si byl jeste v plzni ty smejde? pche a me nic nereknes:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam