• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LYRELThe first Prague Zombie Walk
    STU
    STU --- ---
    HARALD: tak to teda ne... mrakoplas neni mrtvej ;)
    GOTHICKRYSA
    GOTHICKRYSA --- ---
    HARALD: haha... jde o to rozlišovat jemné nuance mezi tím, co jo a co fakt ne... ty všechno bereš moc hrr...
    DARKANATOLE
    DARKANATOLE --- ---
    SILVER: nezapomen na Švejka, bez Švejka to bude houby akce.. =D
    HARALD
    HARALD --- ---
    GOTHICKRYSA: ty jsi mě okřikovala, když jsem tvrdil, že by se měl respektovat žánr zombie hororu

SILVER: tys byl za sobotního barona jako organizátor, nebo to byla čistě tvoje akce?
    SILVER
    SILVER --- ---
    HARALD: To už chybí je Lenin, Vandrovec a Bond, ne? Trochu klidni...
    SHADY
    SHADY --- ---
    I lol'd again.)
    GOTHICKRYSA
    GOTHICKRYSA --- ---
    HARALD: mno ale sám víš, že jsem to takhle nemyslela... jen si tady honíš ego bych řekla...
    HARALD
    HARALD --- ---
    STU: A Harryho Pottera, toho by to taky chtělo, hezky na nimbusu 2000 a Mrakoplaše, Barbara Conana a 3 mušketýři. Koho zajímá nějaký žánr.
    GOTHICKRYSA
    GOTHICKRYSA --- ---
    HARALD: jo, tak na to se taky těším:)
    STU
    STU --- ---

a na kralicky nezapominat ;)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    HARALD: A jednorozec, nezapominat na jednorozce...
    STU
    STU --- ---
    HARALD: jasne.... jenom vic emogothu :D
    STU
    STU --- ---
    RUMEC: jenom se zeptam, uz si to moc nevybavuju, je to par let co jsem to nevidel.... to je ta jacksonovina jak tam rozstreli ovci bazukou?
    HARALD
    HARALD --- ---
    GOTHICKRYSA: teším se příští zombie walk a'la Gothickrysa s vílama, elfama, trpaslíkama a davem hobitů. Fantasii se přece meze nekladou. Pryč s respektováním žánru ;-)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    GOTHICKRYSA: No to je ono! Hlavne ze je v tom srdicko!! Pekne kazdy jak to citi...
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    GOTHICKRYSA: jj, souhlasim.
    GOTHICKRYSA
    GOTHICKRYSA --- ---
    HARALD: furt jen žánr, žánr, žánr... fantazii se meze nekladou... proč být úzkoprsý a dělat jen to, co už tu bylo před námi (respektive v zombie filmu)?
    HARALD
    HARALD --- ---
    GOTHICKRYSA: ani ne tak dotčených, jako že si pomyslela něco o blbečcích, kteří nechápou o čem je žánr.
    GOTHICKRYSA
    GOTHICKRYSA --- ---
    mně se Ježíš líbil.. chápu, že tím mohlo být mnoho lidí dotčených, ale byla to sranda a většina to tak brala a myslím, že nebýt Ježíše, tak nám ubyde jedna humorná vzpomínka na supr akci
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ARAZIEL: moc to žereš. Prostě jako všude, i tady byly vhodné masky a nevhodné masky. Ježíš je sice zábavný nápad, ale fakt tam byl jak pěst na oko a nehodil se do konceptu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam