• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LYRELThe first Prague Zombie Walk
    EZECHIEL_CZS
    EZECHIEL_CZS --- ---
    sakra...maturity....to se ještě dělá? A potřebujou zombie maturovat? ?:D
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    EZECHIEL_CZS: ja to zatim davam bez infekcniho doma..Jinak na kvetnu nic pokud by to bylo po 22. to bud budu stastne odmaturovana nebo nestastne vyhozena:D
    GOTHICKRYSA
    GOTHICKRYSA --- ---
    EZECHIEL_CZS: mno budou zase maturity... :(
    EZECHIEL_CZS
    EZECHIEL_CZS --- ---
    SIEGR: No, díky, radši strávim dvacet minut vytvářenim zombie looku než dva dny na infekčnim...ale jako nápad to neni blbý, i když teď frčíé spíš žloutenka :D:D

Ale jinak se samozřejmě nebojte, až bude znám termín, hned ho sem dáme - má někdo něco zásadního zase proti květnu?
    KLA
    KLA --- ---
    MOUNTBATTEN: ta poslední věta je krásná :DDD
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    MOUNTBATTEN: se zeptej gase, prodavam jak sem koupil
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    MURHAAYA: to je moc kratka odpoved:-)Asi proto se ptam,ne?
    JAK repu? Vodu z nalozene repy?Repu syrovou,do vody,louhovat, varit?REpu na kostky? Nalozenou repu?Kolik skrobu na kolik vody? A kolik repy na kolik vody?

viskozitu bych prirovnal k spis k vodeIMO blbost,ale hadat se nebudu;-)Se porez na leve ruce a na prave si nech tect vodu z vodovodu a myslim,ze teda rozdil je dost velkej teda...
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    MOUNTBATTEN: lide ctete MURHAAYA:
    krev se zas tolik netahne...viskozitu bych prirovnal k spis k vode
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    MURHAAYA: no tu ne;-) A jak ji delal?

mne vsecko to povarovani barvivo,skrob atp.,prijde (sama sem takovych della nekolik),ze clovek splacava milijon veci,zabere to cas,úpenize,material a vysledek nekdy oukej,mnohdy nic moc....

Tang sem taky neobjevila ja,ale Vampira;-)A nadchlo mne,ze za nizsi penize a za malo casu se vyrobi krev cervena jak krev, vazka,tahnouci se...zadna ridka vodicka svetliunka;-)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    MOUNTBATTEN: si nevidela tu z brutalu, delal ji Gaz a byla supr.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    MURHAAYA: to jo,ta hellacka je takova vodicka:-))))

ne fakt, vizualne z dalky dobry,ale ridka,tekuta voda, teda co sem videla(Obscene,Hell v Abatonu), i dost svetla,nikoliv konzistence krve.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    MOUNTBATTEN: jenze kdyz to srovnam s krvi co meli hellaci na brutalu (cervena repa povarena v ve voda zahustene skrobem) tak to je proste o necem jinym :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: v rijnu tezko:-)
    Nikomu tang necpu,ale bavi mne,jak tim kazdy pohrda, vymysli slozite procedury se solamylem,varenim atp. a pritom ten vitacit se tahne jako krev,vypada hodne verohodne a vosy mne nikdy nesezraly a smejt to slo dycky vyborne (a este to natuzi vlasy,kdyz je chce mit clovek "na spanku slepeny krvi")
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    MOUNTBATTEN: tj, a pak te sezerou vosy. uz sem nasel- mliko, solamyl a barviva + povarit. ale dik:)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    rozmichat cernorybizovy vitacit tang s vodou.
    pomer tri sacky - 1 deci vody
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    muzete nekdo reuploadnout navod na umelou krev...psim
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    EZECHIEL_CZS: termín nutný, jinak se nedokopu k udělání kostýmu :) pak ho dej i sem - budu mimo, takže pro mě padá jak con, tak deskohraní a vůbec všechny aktivity tohoto víkendu
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    EZECHIEL_CZS: jo datum by to chtelo....precejen uz vim i datum maturitniho tydne tak abych vedela jestli se zucastnim nebo nezucastnim....

mimochodem doporucuju sehnat si na pristi zw mononuklozu..mam ji a vypadam jako dokonala zombie i bez liceni a to vcetne totalne rudych oci, propadlych tmavych kruhu pod ocima a belostne kuze..:D:D
    EZECHIEL_CZS
    EZECHIEL_CZS --- ---
    RUMEC: sakryš, to jsem si přečetl poněkud pozdě :( Nemáte někdo prosím sken? Bylo by to super! ;)

Nicméně pokud se chystáte na Coniáš pořádaný Městskou knihovnou v Praze teď o víkendu, tak se můžete skočit mrknout v sobotu od 13:00 v Klubovně - budeme mít přednášku a stručný shrnutí Zombiewalku ;). A jak už jsem psal na oficiální stránky - možná, ale opravdu jen MOŽNÁ bude ohlášeno datum příštího Zombiewalku ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam