• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LYRELThe first Prague Zombie Walk


    15.05. 2010, Staroměstské náměstí, Praha cca od 16.00



    Oficiální stránky zombiewalku

    rozbalit záhlaví
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    KID_MCHUTT: to je fakt, stačí se mě jen zeptat, jak to žerem my:))


    DRRAK: vzhledem k tomu, že jsem šla většinou poslepu, tak jsem osahala docela dost plešatých turistů, ale žádnej mozek inside:(
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LIMONADA: gejšice jo.
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    KID_MCHUTT: zombie?zombie nema mozkovou kapacitu na pouzivat jine veci nez vlastnich paratu a ust
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DRRAK: pokud nejí hůlkami z mističky a nepoužívá při porcování gumovou zástěru.
    DRRAK
    DRRAK --- ---
    ISI_CHARFOX: hlavní je, že zombie žerou mozky a u toho se i načančaná gejša, která umřela bůhví jak mírumilovnou smrtí, pěkně zasere od krve :)
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    KLA: gejšy nosí jen platformy ve kterých se dá pohybovat pouze velmi, velmi pomalu...
    HARALD
    HARALD --- ---
    ISI_CHARFOX: vpichování do mozku nebolí. blbne se potom, mění se osobnost, ale nebolí to.
    KLA
    KLA --- ---
    ISI_CHARFOX: nebo na přehlídkovým molu na zlomenej podpatek...
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    KLA: a co na tom bylo divný, neznáš praktiky japonskýho mučení jako je vpichování jehel do mozku?:)) musí všichni umřít nějak strašně brutálně? nestačí třeba infarkt? nebo udušení plynem, to pak vypadaj líp než zaživa.
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    ONITSUKATIGER: Miss sporty maj černý ve stálym sortimentu...

    Hele, nevíte někdo jak velká byla účast?
    ITHIL
    ITHIL --- ---
    KLA: me se zas japonka hrozne libila. byla to uzasne decentni zombie a ja ji potkat nekde vecer tak se fakt vydesim
    jinak pseudoupirogoticky me tam stvaly uz minuly rok a mam pocit ze letos to snad bylo jeste horsi. dobra uznavam letos sem dorazila dost pozde a proto se mi asi nestalo ze bych hodinu pred zacatkem stala ve fronte na registraci a poslouchala za mnou 2 pipiny jak si povidaj ze to je tezky ze se vubec nestihly nalicit. ale i tak me stvalo pozorovat slecinky ktere si vykracovali v platformach, vesele si povidali a obcas se zaculili na nakeho fotografa. je to mozna hloupe ale asi by meli organizatori zauvazovat ze priste bude bezpodminecne pozadovan dresscode a kdo ho nebude mit toho aspon u registracky zlejou krvi. zombie nejsou hezky, nemaj dokonalej make up, a nestinej se paraplickem kdyz na ne sviti slunicko!
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    jinak obrovskej vyber stinu vsech moznycha barev maji v holesovicke trznici
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    LIMONADA: ja je taky sehnala pak v HM...a pak tam meli jeste fialovy a tmave modry...ty byli dobry na modriny..proste pristi rok uz budu pripravenejsi...
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    ONITSUKATIGER: cerny stiny matny sehnat je umeni, tojo.....ja je mam uz hodne dlouho z HaM, maj je tam urcite furt za par penez, a pudr v lekarne.tolik toho neni hele, ja pro pudr a tang jela v sobotu v poledne, pak domu pro hadry, vymyslet pripevneni srpu a pak jsem licila trhala a patlala....no pravda ze sem dorazila v pul pate=D
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    LIMONADA: ale to je to co jsem prave shanela..a tim ze makam az do vecera a pak je vsude zavreno a ne vsude maj tyhkle veci na jednom miste a ja nemela cas po praci litat po meste, tak sjem to delala na etapy...a sehnat cerny stiny je taky docela umeni....
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    ONITSUKATIGER: makeup?hele nejlepsi je tekutej pudr, obycejny cerny stiny, pripadne trocha cerveny konturovaci tuzky na rty na podmalovani oci a cernorybizovej tang jako krev......vic se resit nemusi;)

    jinak jo, pristi rok klidne dziny a triko, paradne natrhany a krvavy a bude to nejlepsi=)
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    KLA: ja jsem se prave tak dlouho zabyvala shanenim spravnyho mejkapu ze jsem zanedbala strasne ten kostym..ale mas pravdu a vim koho myslis s tim destnikem....tak jsem koukala znova na Dawn of the Dead a tam vlastne vsichni zombici byli v civilu..jak jinak taky? kdyby se neco takovyho stalo tak to cloveka zasahne kdekoliv pri cemkoliv takze kdybych sla i v civilu(roztrhany jeany, triko) tak to bude taky stacit podle me:-)
    KLA
    KLA --- ---
    ONITSUKATIGER: tys vypadala v pohodě... velmi improvizivaně, ale v pohodě... myslím slečny s deštníškama co se ani nijk nemaskovaly... kdyby to byl pochod upiru tak supr, ale zombie to nejsou
    ale alespoň bylo míň nevěst :)
    a hodně divná mi přišla slečna ala japonka... imho to byla Isi ale jistá si tím nejsem
    MOUNTBATTEN: tys byla loni roztomilá kurva :D
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    MOUNTBATTEN: :-)) ja vim co myslis..ja chtela tui letusku fakt hrozne moc ale nesehnala jsem tu lodicku ani kosily a sukni, nic takze jsem proste vzala to co bylo doma a co by stalo za zprzneni umelou krvi a zasypovym pudrem:-) na pristi rok stopro jdu do ty letusky...taky mi "civilni" kostymy pripadaj lepsi nez jen se zagothicovat trosku polejt krvi a jit jak dama na vychazce...mimochodem me v nedeli celkem boleli zada a lytka z toho sourani:-)))
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ONITSUKATIGER: kliiid,ja myslim,ze lidi v a-la tvem kostymu jsou oukej,myslim,ze myslela jiny typ "modelinek".

    Ja tam letos nebyla,ale vim jak loni...asi jich bylo min,ale byly: pocinaje slecnama,ktere bych rekla "spodni hranice zombie prijatelnosti" a-la Gothickrysa jako mrtva nevesta.Jo,sluselo ji to moc,ale zrasovana krvi apod. byla,takze oukej.
    Ale ostatni,co si vzaly kostym,aby jim SLUSEL, rozhodne se nehodlaly ztrapnit nejakymi skreky,plouzenim se,ale sly ...dustojne.
    Trebas nase kamoska Vampira -ta mne svym projevem loni taky zklamala,vykracovala si jako Dama,coz ale se zombie nic spolecnyho zel nema:-(

    A na druhou stranu,ja loni byla taky v latexu,(ltx sukne,lackovy pseudokrorzet),ale myslim,ze za holku,co jde na modni molo,mne nikdo povazovat nemohl...s tema modrinama,krvi, potacenim se...a vykrikovanim na fotografy "za dhvěstě tě vykóřím":-))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam