• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KENNYYFotky pěknejch holohlavejch pánů ::.
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    KRYSOID: souhlas :))
    QUIP
    QUIP --- ---
    AHASVER: chytam, ale uz ne tolik. Po tom oholeni ziletkou jsem rano vstaval z postele s polstarem na hlave! A sundavat si mikinu, nebo tricko, to byl porod, bylo to i docela bolestivy, kdyz se za ty kratoucky vyrostky vlasu neco chytne a ja za to trhnul. Pripadne oprit se tou hlavou o zed, nebo o stul (jeste za skolnich let, kdy jsem spal o hodine :]), tak to je sakra bolestivy. Aspon teda pro me.
    Ale jinak je ta cerstve oholena hlava moc prijemna... asi tak, jako oholene i jine partie tela :o)
    KRYSOID
    KRYSOID --- ---
    AHASVER: nebo nechat si prejet po hlave nejaky nezny rucicky, to je blaho :D
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    QUIP: a ty se tak nechytáš, když jsi čerstvě ostříhanej strojkem? já teda jo (i když je pravda, že mám dost tvrdý vlasy)

KRYSOID: jojo :) přejet si po hlavě...
    QUIP
    QUIP --- ---
    KRYSOID: jo, to uuuplne, ale uuuplne cerstve vyholenou, to sedi, je to super, jenze to uz za pul dne (aspon u me) tak super nebylo... a stravit trictvrte hodiny holenim, abych z toho mel par hodin dobry pocit a par dnu zase byl otravenej, ze se vsude chytam jak suchy zip, to se mi proste nechce. Asi jsem na to moc linej. ;) Strojkem na vlasy to mam tak na 5-10 minut a prijemny pocit je to pak taky a na vic dnu :)
    KRYSOID
    KRYSOID --- ---
    tak ja nevim, beru to ziletkou tak 1-2x tydne, castejc jsem moc linej, takze vzdycky vemu celou hlavu najednou :D, a co se tyka casu, tak je to behem pulhodky uplne v pohode zfouknuty

a teda, znam jen malo lepsich pocitu, nez mit uuuuplne ale uuuplne cerstve vyholenou palici
    QUIP
    QUIP --- ---
    AHASVER: parkrat jsem mel hlavu oholenou ziletkou - holil jsem to sam - ale prestalo me to bavit, protoze to trva hrozne dlouho a druhej den ma clovek hlavu jak suchej zip ;)
    Zkousel jsem to i elektrickym strojkem, ale prekvapive to bylo dost neprijemne (bolestive) holeni.
    Takze poslednich X let to zkratka sjizdim klasickym strojkem na vlasy na tu nejkratsi moznou delku... jednou za 2 tydny.
    CRYYSTAL
    CRYYSTAL --- ---
    AHASVER: ani ne ale znam typka co to již několik let drti vobyčejnou žiletkou....koleno!
    CRYYSTAL
    CRYYSTAL --- ---
    AHASVER: a stále švihák lázeňský:)
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    nechodí sem někdo, kdo by měl zkušenost s holením hlavy něčím takovýmhle?
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    taky mam kamose,kterej to zvlada uplne v pohode..jako nechapu...takze ja zatim zustavam verny stroju...hezky na stupen 2 - na mechacka :))
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    hele, já se občas škrábnu a teče mi krev, ale tak jednou za dva, tři měsíce... tj. asi tak po 15 stříháních. třeba stq se holí úplně normálně, sám...
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    no prave,proto se ptam,taky mam na hlave pihu,takze musim opatrne...
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    0... bohužel se nemůžu holit, protože mám dvě pihy... a přítelkyně to většinou moc dlouho nebaví
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    ano, tady jsme vdecni :)))

hele,kolikatkou na stroku na vlasy upravujes pokryvku hlavy?
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    hohoho :) vděčnější klub neznám ;)
    SASH
    SASH --- ---
    AHASVER: ale někdo ani těch pár nápaditejch nevybere.)
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    SASH: chm a já si říkal, že sem dám aspoň jednu pro kennyy ;)

tak to víš, když jeden fotí jednu denně, tak pak z těch 130 neni problém vybrat pár nápaditejch ;) dyť jsi můj stream musela vidět...
    SASH
    SASH --- ---
    AHASVER: supr!
    mám ráda tvoje fotky.)...nápaditý.)
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    vkus a oteklý oči :))
    ok, tak poslední (tam mám zase uši...)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam