• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUANTIVanoce, zimni slunovrat, svatky vanocniho casu i vsechny ostatni :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    (ja zas umeju dvere, to delam rada, to nepousti zimu :))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: me vadi oboje, bolej z toho ruce (a krom toho mame stejne vsechno na ouska, zabicky jen zavesy v obyvaku :))

a jk okna mi taky nejak extra nevadi mejt, ale sebekriticky priznavam - skoromanzel to udela lepe :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: já náhodou okna meju ráda, zabere to jen chvilku a je to skvělá rozcvička :-)
    záclony mi nevadí věšet na klasické žabičky. Takové ty, jak se zastrkávají do oušek řasící stuhy, to musí manžel :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRAMIN: no, co kdybych vypadla? myti oken a veseni zaclon je prace pro chlapy! :) (to je kvalitni zaklad z domova :))
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    MONICARDIO:
    QUANTI:
    no tohle ;)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MONICARDIO: nechci, mam sveho (tedy jeste ne, ale brzo :)) k oknum me nepousti :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    to ma jeste cas :)

taky jsem uklidila, ted jen jak dlouho to vydrzi :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MONICARDIO: skoro-hrich... hele, ja stejne vim, ze si to vsechno neupecu. Takze nad tim v podstate rozjimam :) vzivam se do ty atmosfery a to je cely, muzu i vzpominat na detstvi nebo si naopak predstavovat, komu by to mohlo chutnat, vsechno absolutne pozitivni... anti-postni by bylo tak oslintavat pecene prase :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MONICARDIO: ale o vánočním postu to není o odříkání se, ale o zklidnění se v očekávání na příchod Spasitele :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MONICARDIO: hele mam pocit, ze ti tam chybi par chuchvalcu pismenek, zvlast ten konec mam problem rozlustit, tak jenom k tomu prostredku ;) ne, jasne ze nemuzu delat vsechno, ba ani zlomek, ale nemuzu odolat. Jednak me to inspiruje a jednak to ma tak nadhernou atmosferu... zvlast ted, kdy jeste nikde nic vanocniho neni a venku sotva zacina padat mlha a listi ze stromu :) tak si nad tim sedim v posteli s cajem a snim...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ja budu o vikendu poradat rallye letni gumy :)) snad se to pocasi moc nezkazi :)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    o vikendu jdu nakupovat darky
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    tradaa, tak pres vikend dalsi 2 ulovky - Perniky Prakticke zeny a Cukrovi Katky, dneska Vanoce s Prekvapenim a Chvilka pro tebe :)))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    hlasim ze vyslo Vanocni cukrovi - special Katky :))) chuaaaa
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    hmm... patram na netu po kolede, kterou mi zpivala babicka a na kterou nemuzu nikde jinde narazit. Driv jsem nachazela typicky 2 odkazy (a to jeste ne na googlu, ale na jyxu), ted se to trosku rozmohlo a nasla jsem ji na par "tracklistech" nekterych vesnickych vanocnich msi. Na jedne strance me ale pobavila tahle neodolatelna formulace:

"Rád bych Vás za sebe, za celý náš sbor, jestli tomu tak jde říkat, znovu jako každý rok pozval na slavnou Půlnoční Mši svatou. Její čas zůstává stejný- ve čtyři hodiny odpoledne."
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MONICARDIO: tenhle vyrezavanej z preklizky je navic takovej... romantickej :)

nezapomenu na svuj minimalisticky betlem z moduritu. Vytvorila jsem placicku, dve postavicky a jesle :) asi 5 cm...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    treba tendlec se mi tady libi .) a samozrejme zmeny muzou byt castejsi :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MONICARDIO: jo! po necem se mrknu (chtelo by to idealne neco spis placatejsiho, abych nemusela scrollovat pul hodiny, proto mivam ve svych klubech zahlavi minimalisticka :)) ale sem by se hodil)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MONICARDIO: myslenka na Vanoce me desne uklidnuje a uspokojuje (a to se teda uz par let nestalo :))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    aaaalenotaaaak, Vanoce s Prekvapenim vychazej az v pondeli, nemucte me :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam