• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUANTIVanoce, zimni slunovrat, svatky vanocniho casu i vsechny ostatni :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MIMISEKU: pak začnou růst zuby, tak radši nedoufej :))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MIMISEKU: no, já už tak měsíc vymejšlím vánoční dárky, ale v pondělí jsem listovala novou Ženou a kuchyní a v upoutávce na příští číslo (13. 10.) je... vánoční cukroví. To mě teda trochu šokovalo :D

Ale podzim je tadýý, dokonce jsem o něm blogla ;) http://quanti.zewl.net/blog/hura-je-tu-podzim/
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    LUBAR: šestinedělí je hustý, zrovna jím procházím a těším se až přejde! Ale ten reflux prý přestane zlobit až po 3měsících, proto se taky těším na Vánoce! :) třeba se tou dobou i vyspím víc než 4h za celý den.
    LUBAR
    LUBAR --- ---
    MIMISEKU: První Vánoce s mimčem si pamatuju - nakonec to dopadlo tak, že jsme ani stromeček neozdobili a Štědrý večer jsme strávili u tchýňky. Tak nějak jsme si nedokázali ještě všechno zorganizovat tak, aby to dobře klapalo, těsně před Vánoci mi skončilo šestinedělí. Ale ty všechny další už byly o něčem a zatím je to čím dál tím lepší, tím že děti rostou a vnímají čím dál tím líp a čím dál tím víc Ježíška "žerou" (letos 5 a 2 roky)
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    LUBAR: šikulka, parádní dýně! :) já jsem ted čerstvá maminka, tak se těším že na Vánoce už malá bude umět se smát na světýlka a tak :)
    LUBAR
    LUBAR --- ---
    MIMISEKU: Mně v neděli syn donutil vyrobit první opravdu podzimní dekoraci, jak začne sezona dýní, tak je to k Vánocům coby kamenem dohodil...

Takže koledy si ještě nebroukám, ale už s hrůzou zjišťuju, že za chvilku je u nás v rodině říjnová narozeninová smršť, a že nevím čím dotyčné obdarovat. A tím méně nápadů mám pak na Vánoce...
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    Už to začínám zas cítit v kostech.. ochladilo se, je podzim.. a já už si začínám tajně broukat koledy..
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: to je náhodou hezký... my ho sklidili na Tři krále a připadalo mi, že jsme ho měli šíleně krátce. Když si vzpomenu, jak mi to jako dítěti připadalo jako celá věčnost... no možná to bylo tím, že z něj bylo co odtrhávat :)

BAGHICEK: zaslouženě odpočívám ;) ale je fakt, že se při těch výprodejích už přistihnu při myšlenkách na dárky na příští rok :))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BAGHICEK: blázníš? Včera jsme teprve vyhodili stromeček :-)

ale musím se přiznat k děsnému hříchu - my ten stromeček vůbec neozdobili! Na Štědrý den jsme nebyli doma, tak jsme se k tomu nedokopali, a ona to byla taková krásná, rovná, huňatá borovička, že vypadala hezky i tak :-)
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    tak co? uz se znovu chystate? :-)
    EVKAK
    EVKAK --- ---
    CATHERINE: já myslím, že zde bys mohla něco sehnat - takový ty z dětství. je to ruční práce. ale nevím jestli posílají.. cha po Vánocích... http://www.vanocniozdoby.cz/html/nabidka.php?CZ .)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    já jsem tady tolerantní k lecčemu, ale tohle fakt nemáme nikdo zapotřebí.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRAMIN: to mi připomnělo včerejší Comeback, "ozdobíme si fíkus" :)))
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    nas dnesni vanocni stromecek v praci ;)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    nebyl ;) známe nás berany ;)
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    ten sraz uz byl? :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: já se bez mučení přiznám, že na to mé chabé etnografické znalosti nestačí...
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    TRISSIE: mno není to teda veselice, ale na krov domu se dávala vždycky majka.))))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Velmi nevánočně, ale nevíte někdo, jak se jmenuje ta lidová veselice, když je hotový krov domu?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    byla jsem včera v Holešovicích; mělo to cenu jen na ty hrnčířské a ty byly poslední den, zbytek je cetkárna. Taky jsem se stavovala na Staromáku a Václaváku den po rozsvícení, to je taková klasika, a na náměstí Míru to je prý taky rok od roku stejné ;) kdo chce pěkné trhy, musí za hranice...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam