• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUANTIVanoce, zimni slunovrat, svatky vanocniho casu i vsechny ostatni :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MONELLE: já tak příští rok, no. Ale loni jsme byli na adventních prohlídkách... a teď kdybys mě zabila, nedohledám kde :))) ale snad v Chlumci nad Cidlinou nebo tak někde v okolí té hradecké dálnice... a bylo to strašně fajn, celý zámek nazdobený, spousta stromečků v různých stylech, dobové ozdoby, figurky čertů s Mikuláši atd., moc se mi to líbilo.
    MONELLE
    MONELLE --- ---
    KOT5: píšu si Sychrov!
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KOT5: jsem v Irsku, je tu mnohem mírnější počasí než teď v ČR (ani třicítky, ani ale těch deset stupňů z minulého týdne :)), nicméně před týdnem bylo taky naprosto podzimně (až se mi začalo stýskat, protože podzim miluju a mám ho spojený s domovem), od soboty je každé dopoledne protivně slunečno a mně to vadí, nemám tady ani opalovák (proč takový věci tahat do Irska, že), tak jsem se v sobotu dokonce spálila, no horor - ještě, že se odpoledne vždycky zatáhne :))
    KOT5
    KOT5 --- ---
    Mě navnadilo počasí před týdnem, kdy byly po ránu mlhy, zima a podzimní vzduch. Jakmile začnou padat listy, tak už se dostávám do vánoční nálady. Akorát ten návrat léta mě nějak rozhodil. Doufám, že letos vyjde vánoční jarmark na Sychrově, prý je to tam nádherné. Kamarádka byla loni ve Vídni a prý nic moc, kupa lidí a dárky se tam moc koupit nedají.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MONELLE: už asi před dvěma týdny jsem si pouštěla koledy, všichni na mě koukali jak na debila :))) ale jinak už přemýšlíme taky...
    MONELLE
    MONELLE --- ---
    Jinak tip na dárek a ještě k tomu dobročinný - Karafa na vodu (pro Afriku): http://www.veoliavoda.cz/cs/media/tisk/2010-11-30,14940.htm
    MONELLE
    MONELLE --- ---
    Tak co? Už si pouštíte aspoň pohádky? :) mě to v srpnu vždycky chytá a kupodivu moji malou taky - pořád chce pouštět Krakonoše a lyžníky, Popelku, S čerty nejsou žerty a Princeznu ze mlejna. S manželem plánujeme na říjen výlet do Německa na nákup vánočních dárků a už pomalu promýšlíme, co by se komu z rodiny hodilo :) dokonce si muž vzal letos zatím jen týden dovolené, jeden schovává do nového roku na můj porod, a zbytek si necháváme na (před)vánoční období - přemýšlíme jet někam do rakouských Alp, do nějakého malého městečka, kde mají tradiční vánoční trhy, ještě uvidíme (i dle mé situace, mám velmi časně kontrakce a musím ležet).
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MONELLE: na pracny jo; ty filmy bych ale nemusela :D
    MONELLE
    MONELLE --- ---
    QUANTI: na pracny se výmluva vždy najde :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MUFLONEK: za chvíli to bude i o jarní a podzimní rovnodennosti a za pár let každého 24. v měsíci :DDD
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    QUANTI: no co.o) půl roku do Vánoc.o))))

A nějak se musí zdůvodnit, to proč to dávají v létě.o))))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MONELLE: mňam :D no ale bláznivost Novy s Popelkou a Mrazíkem mi připadá fakt už celkem přehnaná.
    MONELLE
    MONELLE --- ---
    včera nostalgicky vepřový řízek a bramborový salát :) a přemýšlím, že by takové pracny v létě ke kafíčku taky mohly mít úspěch :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    _AMBRA_: pár jich myslím vidím :)
    _AMBRA_
    _AMBRA_ --- ---
    QUANTI: původem prý pochází z Mexika :) držím palce, ať vydrží co nejdéle, máš poupátka?
    (Mně už začala seměnit a pomaloučku odkvétat:(
    tak snad to zachrání Barborka, kterou už ve váze mám .)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    _AMBRA_: ok, zkusím :)) je úžasná, třeba se dokopu ji vyfotit - červená se světlým mramorováním :)
    _AMBRA_
    _AMBRA_ --- ---
    QUANTI: nepřelívat a třeba a vydrží (každopádně parády teď udělá víc než dost :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    _AMBRA_: viď :) ale nakonec jsem stejně podlehla, mám z OBI a krásnou, tak uvidíme... nějaký základní pravidla k tomu máte? :))

a konečně teda čtvero cukroví dneska, ale jsem úplně tuhá :D
    AAMALI16
    AAMALI16 --- ---
    MIMISEKU: presne takova byla nase starsi Málinka...Valentýnka je úplně jiný level....:)))
    _AMBRA_: Ano budeme cca metrovy a bude mit misto na parapete .)
    AAMALI16
    AAMALI16 --- ---

...ve školce jsme měli tvořivou dílnu a tak jsem s dětmi vyráběla tenhle stromeček :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam