SALAMAN: nevadí, že to nedává smysl, to je naopak dobře, ale čekal jsem něco rychlejšího, nejdříve jsem tedy dlouho váhal, jestli mám sílu si to pustit, nakonec jsem sílu našel, no pak jsem začal číst komentáře a neudržel jsem se nereagovat na tento koment:
"Je ironií osudu, že se v životě musí stát něco tak bolestného a smutného, aby člověk podal svůj nejlepší profesní výkon. Leč nejsem fanouškem, tato píseň chytne za srdce každého, kdo žije reálný život.!
takto:
Věřte mi, že žiji reálný život a vydržel jsem vytrpět do půlky - chvilku jsem u toho něco dělal a neviděl jsem obrazovou část a pak už jsem to nevydržel a musel jsem vypnout zvuk, zbytek jsem si dal bez zvuku a vizuálně mi to přišlo docela vtipné, možná by nebyly špatné nějaké dortíky, aby to byla více groteska :) Mám jiný hudební vkus a toto mě za srdce vůbec nechytlo, spíš mě z toho chtěl trefit šlak :)
(Jak se říká: všechno zlé je pro něco dobré, tak třeba ten Macklemore mě baví, ačkoliv je to vlastně to samé, stejná dekadence, tak mi to přijde vtipné :)
Snad nejsem moc OT, parodie tady nedávno proběhly taky a on ty hlavní součástky hudebního masochismu pěkně zahustil do jednoho klipu.)
MACKLEMORE X RYAN LEWIS - AND WE DANCED [OFFICIAL VIDEO]
http://www.youtube.com/watch?v=Vhf5cuXiLTA&list=PLDim7pTnuJiY1eojn94GNJ0-epZIm70aZ