• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NONOBODYHudebni masochismus aneb to nejotresnejsi z hudebni produkce
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SEKELLE: tpč, to je tak ukrutný, asi sežeru psa z lega.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SEKELLE: I slzička ukápla! ♡♡♡
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    L4MA: Tak to se omlouvám, tak to k tomu mám nové vyjádření, že hudebně je to i tak hrozná sračka a hrozný zpracování nějakýho upozornění na problém.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    L4MA:
    100,00 Kč
    L4MA
    L4MA --- ---
    PRAASHEK: pajcka je za tuhle 12 let starou legracku, protoze nostalgie.
    opravdovy umeni [L4MA @ Hudebni masochismus aneb to nejotresnejsi z hudebni produkce] ma nevycislitelnou duchovni hodnotu, ale petikilem samozrejme neurazis.

@veronikarigo
    před 2 dny
    500,00 Kč
    Velice silná písnička i klip 🥹 i slzička ukápla moc děkuji 🫶 tohle me chytilo za srdce ❤ velmi krásné a dojemné příběhy❤
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    L4MA: těch 50,- Kč je jako účet nebo co? To mě nenapadlo, vydělávat si kasírováním lidí v komentářích na youtube!
    L4MA
    L4MA --- ---
    SEKELLE: tady nekdo nechape umelcovu mnohovrstevnatost...

Záměrem tohodle songu je upozornit na vzrůstající problém. Mám cílem je znemožnit mužský sexuální chtíč, který v dnešní masové zábavě degraduje image ženy. Výsledkem je neuctivé chování k ženskému pohlaví způsobené marketingovým obrazem, který hodnotí ženu jako kus masa. Rozhodl jsem se vést vtipný dialog a sám sebe zobrazit jako dvojsmyslného "úchyláka". Jedině tak mohu upozornit na vzrůstající problém a zároveň druhou ranou ho znemožnit. Úsměv je největší zbraň. BTW: WE MUST LOVE OUR WOMEN.

@MsEvushka
    před 12 lety
    Díky Raegovi jsem i já, rockerka a metalistka, začla poslouchat tuto hudbu!:) Jeden z mála lidí, kteří jen nel¨plácají nesmyslný věty jen proto, aby se to rýmovalo..:)) Každá jeho písnička má smysl! RAEGO, fandím Ti!♥

@Larinka24
    před 12 lety
    Sakra. Pořad si ji zpívám, je opravdu luxusní a návyková!! ♥ "Chci ti říkat lichotky, když chci ti sundat kalhotky"♫

@MarieMuchova-no5jh
    před 2 měsíci
    50,00 Kč
    Díky!
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    No a když neni mistr Reago citlivej chlapec, tak je i sexistické prasátečko.
    Raego - KALHOTKY (OFFICIAL VIDEO)
    https://youtu.be/Jz8Ewn1pcjo?si=u4dUgMtwZOMf_Xfv
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    MULTICAT: NO ty woe, už jen první 2 vteřiny mě zkroutily tak, že bych pohledem dokázal odšpuntovat lahev vína. Brrrr
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    MULTICAT: Až se zase sejdu s těma pravejma lidma, tak se rozhodně pokusim :D
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SEKELLE: a domluvíš nám to?
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    PRAASHEK: Já znám jenom přezdívku :D a ta je Šnek. Jako minimálně měl nějakou dobu Raego za sebou i band ve kterym hrál na bubny Šnek.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SEKELLE: a jmenuje se Roland nebo Behringer?
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    L4MA:

Pavel Callta - Jako by byl náš poslední ft. Eva Burešová (Official Video)
    https://youtu.be/uJZ8r_FQwx0?si=EaFXqpXIx81TXUv5
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SEKELLE: yes!
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    L4MA:
    MULTICAT: Já znám bubeníka xD
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    L4MA: yes!
    L4MA
    L4MA --- ---
    MULTICAT: jestli se vetres do mistorvy prizne a hodi nas na guest, tak bych sel moc rad.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MULTICAT: nedal, vypnul jsem kdyz podruhy dohanel takt.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    PALEONTOLOG: ty jsi to celý poslouchal?! Hustý.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam