• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    NONOBODYHudebni masochismus aneb to nejotresnejsi z hudebni produkce
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: v PoE si umíš vycraftit item,
    to samý umí lidi s hudební jakoby SI, )
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CABOWITZ: vtipný je na tom, že když si těch kanálů projedeš víc, různé žánry, tak rychle zjistíš, že to reálně zní po chvíli jako jeden stejnej hlas (stejná barva, stejný frázování). Sám jsem to nezkoušel generovat, ale přijde mi divný, že by AI nebylo schopný nějakých permutací, nevím jestli jen lennost? Platí to i v angličtině, jsem zkoušel nějaký "top AI hits" a po chvíli poslechu je to slyšet, že i když je to třeba chytlavý, tak různý interpreti jsou jako přes kopírák.

Třeba tyhle Slováci mě baví celkem, přijde mi si s těma baladama dávají dost práce na to malý publikum co mají, ale stejně se nedokážou dostat z toho, aby to neznělo stejně jako tady "Husité".
    POLUDNICA – Temná slovanská balada | Official Music Video by Saga Viridis
    https://www.youtube.com/watch?v=iZxGHgX5ouA
    FASTCORE
    FASTCORE --- ---
    Slavná lidová píseň v nové verzi. 👌
    Frída Orator - ŠUKIŠUK
    https://youtu.be/6OI6ficcv3I?is=RPxHq4BjU___WEFX
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    dnes jsem prošel kolem televise kde probíhala produkce noid bárta a spol a regulérně se mi udělalo nedobře celkově, zpívali modlitbu za vodu, což v originále rozhodně nebylo istantně na blití. patnáct sekund trvalo jako patnáct století v rusku a pocit že se slow-motion prodírám džunglí ale nedávám to na sobě samozřejmě znát
    CABOWITZ
    CABOWITZ --- ---
    DOCKINEZ: jaj, njn 10 mesicu je v ramci masochismu dlouha doba, tak se mi to v hlave asi radeji automaticky odfiltrovalo, pardon :) ... (mne to prijde jako vlhy sen orelu/spd/a lidi co si chteli zalozit arakain like band)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    CABOWITZ: Už to tu bylo

Doteď nemám názor, zda je hroznější ta hudba, nebo lidi v komentářích, kteří to žerou jako reálný.
    CABOWITZ
    CABOWITZ --- ---
    tak jako nechtel jsem ale kdzy jste prokopli threshold timto smerem - necht se deje vule bozi a hrr na ne...

HUSITÉ – HRRR NA NĚ! ⚔️
    https://www.youtube.com/watch?v=Y8G1HbwsU_U
    NGR
    NGR --- ---
    "ja zacinam citit co znamena rad"

PRAASHEK: jak jsi to mohl zrovna ty minout? 3:02
    FASTCORE
    FASTCORE --- ---
    PRAASHEK: No já ti nevím. Čtvrt mega shlédnutí a těch videí má víc. Kdyby to bylo tak snadný, můžeme být všichni YouTubeři. Můžeš si zkusit něco podobnýho vytvořit...
    Tím neříkám, že to není prvoplánovej kýč a hrůza. Ale makat se na tom musí.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FASTCORE: "Ovšem vytvořit to není žádná sranda technicky a vytvořit to tak, aby jsi zasáhnul cílovku taky ne." akorátže vůbec
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    FASTCORE: Je to nesmírně nádherné, převeliká krása. Moje duše už našla to, po čem touží, ty roky prázdnoty byly jen čekání na takovýto poklad. Hřeje mě to u srdíčka.
    CABOWITZ
    CABOWITZ --- ---
    L4MA: 2:06-2:12 tam nekdo na pozadi mava fagotem nebo cim :D
    FASTCORE
    FASTCORE --- ---
    L4MA: Lidé mají obecně rádi kýč a tohle jim jde na ruku. Ovšem vytvořit to není žádná sranda technicky a vytvořit to tak, aby jsi zasáhnul cílovku taky ne.
    L4MA
    L4MA --- ---
    :(
    snad jen doufat, ze vsechny ty komentare jsou taky AI.

Medvěd Ignisnox - Oheň a Noc
    https://www.youtube.com/watch?v=hSQmnhm2jQg

@AndreaHulvejova
    2 months ago
    Počúvam tú pieseň asi 20x za sebou... Text hýbe mojou dušou... niečo tak nádherné som snáď ešte nepočula. Neskutočne nádherná. 💞🙌

@libusebajerova8769
    1 month ago
    Ten mužský hlas je dokonalý 😍😍💙

@NadezdaFliglova
    2 months ago
    Úplně mě chytlo za srdce 💓 nádhera, boží a ten zpěvák krásnej úsměv 👍👍❤️

@martak.mazancova
    1 month ago
    Husí kůže od kořínků vlasů až palcům u nohou. Málokterá skladba se mnou tohle dokáže 👍👍👍👍♥️♥️♥️

@petrkana6152
    2 months ago
    Takové věci se jen tak nevidí bomba ❤😢😢😢😢
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    L4MA: mam se chut se u toho zabit
    N_I
    N_I --- ---
    karaoke dvou pánu aka bajla ííí bajla óoo.. jinde to asi neni:(
    kamosovo realsko...kdy nechapal kam se dostal
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    N_I: Co to je? O co jde? Nemám FB, tak si to nepustim, je to ještě někde jinde?
    N_I
    N_I --- ---
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    L4MA: AI slop předělanej na regulerní písničku, aby to "nikdo" nepoznal, jaká krása!
    ACIDOFIL
    ACIDOFIL --- ---
    L4MA: zni to hur nez songy ze stary verze Suno ;DD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam