• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    CELULITIDA: oka, ale kam? a na co? kousek od Chateau je pizzoska Rugatino..moc prijemna, average ceny, docela fajn obsluha...
    JITTUE
    JITTUE --- ---
    CELULITIDA: já se bohužel z večeře nevykroutím :(
    JITTUE
    JITTUE --- ---
    CELULITIDA: o tom chapeau taky dost uvažuju, nechci nic slibovat, ale možná se tam zastavím... a pak klasicky potáhnu do crossu..
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    PASHAK: ja to driv nesnasel, pak to zacal ingorovat, a v poslednich letech uz sou mi nejaky vanoce sumak. ale zas 24tyho ej takovej docela vtipnej den, jelikoz kdyz chce jit clovek s nekym kalit, tak se vetsinou sejde s nekym zajimavym, kdo taky neblbne s rodinnou veceri (treba s osamelou ruskou studentkou apod:)
    PASHAK
    PASHAK --- ---
    nojo nemám rád vánoce...jediný co sem měl rád na vánocích byli podnikový večírky a ty už druhej rok nemáme...nesnášim vnoční televizní program s milionem pohádek kerý pro jistotu hrajou všechny televize dokola..večer střihmou romantiku...a hromadama mrtvol s bouchajícím benzínem aby si člověk posloužil z vlastních zásob...koledy v samoškách taky nesnášim...vlastně koledy vůbec nesnášim...návštěvy u příbuznejch nesnášim...naštěstí se už jim umim vyhnout útěkem na venkov....a dyž to všechno přežiju příde demence zvaná silvestr

velikonoce naproti tomu miluju

jé to je úleva
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    CELULITIDA: mas ty prava...
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    CELULITIDA: jsem pro...uz se tesim...jsem ted uz druhej tyden nejaka nachcipana tak jsem nikde dlyl nebyla tak uz abych byla v cajku a sla zase zaparit:-)
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    CELULITIDA: jo, sorry...nejdriv to bylo Chapeau, pak zase Chateau, pak Enfer Rouge, ted zase Chapeau..no proste nejlip to rika bratranke: "jdeme do cerveneho kloboucku?"
    no tak ja jsem z zidovsky rodiny takze my si v klidku slavime Chanuku a tenhle rok vychazi zacatek Chanuky na 12.12. takze v poho...
    tak ja s tim zacinam tedy predbezne pocitat:-)
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    jehee, book ;]]

ja vanoce neslavim uz nekolik let, ale v ramci zachovani alespon nejakych pohanskych tradic se snazim na konci roku nejak bilancovat :]

jinak asi po sto letech jsem dostala rano ve znacne spolecensky unavenem stavu adventni kalendar od kamarada. Co na to rict? Bylo to cele dost bizardni ;]]

Jinak Silvestr slavim, jsem z ruske rodiny, takze mi to je pomerne blizke. Co ale na Silvestru nesnasim uplne nejvic je tlak okoli se jakoze co nejvic vyndat - nechapu.
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    CELULITIDA: kdybych mohla hlasovat dvakrat tak budu:-) hele, ja jsem pro a jestli to myslis vazne tak ja si to pisu do kalendare:-D ne, ted bez prdele, vanoce jsou pro me uplne normalni den jako kazdej jinej..jdem parit...navrhuju bar Chateau v Jakubsky ulici...ceny na centrum celkem dobry, hudba taky a metro i nocnio tramky jezdej z namesti republiky, chuzi pet minut od baru...
    http://www.chapeaurouge.cz/

zrovna koukam ze 24.12. tam bude
    Vanocni Underground rychta
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    aha a bydlet budu kde? a ty kecy doma ma poslouchat kdo?
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    To nějak nechápu. Jak povinnost? Prostě dárky nekoupim, úklid odfláknu a na štědrej den po obědě vypadnu z baráku a vrátim se druhej den... co je na tom tak těžkýho?
    Mě přijde, že si lidi ten stres z vánoc právě dělaj sami... co jim brání jednoduše se na všechno vykašlat?
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    CELULITIDA: prave proto... ze se neco po mne chce prece neznamena ze k tomu mam kladnej vztah...

vanoce sou pro me stres z darku a z nedostatku penez, votravny pisnicky a strasna vyzdoba, utrpeni pri povinnym uklidu, reseni pitomyho stromku a proste povinnost povinnost a povinnost.... radost z vanoc zmizela kdyz mladsi sestra prestala verit na jeziska...
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    CELULITIDA: 25... a i kdyby mi bylo 45 tak musim bejt na vanoce doma....omlouva me jenom smrt....
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    docela zajimavej zpusob traveni vanoc :) to by mi doma neproslo...
    ale aspon se snazim vykroutit ze silvestra...i kdyz asi marne :(
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    CELULITIDA: na vanoce? jako toho 24.12? hej ja jsem pro...klido...podle me budou bary poloprazdny anebo tam budou stejne naladeny duse jako my:-))
    BIRDHANKA
    BIRDHANKA --- ---
    etnožirafa je asi nejhustší dárek:)))))))

Jinak delam do tandemovych seskoku a letos mame velkou vanocni akci. Tchyne nam neposilejte, musite se jich zbavit jinak:) Viz http://affcentrum.cz/adrenalinovy-darek-k-vanocum/
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    vcera sem se se sestrou pohadala o darcich k vanocum. uz z toho hysterci a taha me do toho. nedokaze pochopit ze nemam prachy a ze na naky darky z vysoka kaslu. achjo
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    JAROUSH: trefny :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam