• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAKRLSFotografie extrémních sportů
    NOIR
    NOIR --- ---
    EPE: pekne
    EPE
    EPE --- ---
    TURIKAN
    TURIKAN --- ---
    book
    NOIR
    NOIR --- ---
    DAKRLS: jo ta 1/500s x-sync je uplne uzasna, dik za radu ale uz to svetelne nebylo ani na tu 1/500 a kdyz dam vetsi iso tak celkem hodne zrni, mel jsem v planu d200, ted uz spis d300 ale budu to muset vrazit do auta, obcas ti panacci jezdi tak pomalu ze si ani nezaslouzi 3 sn/s

premyslim nad novym sklem mam sigmu 18-125 ta je pomerne tragicka ma uplne jine podani barev nez nikon skla pak mam 50 F1.4 a fish 10.5 F2.8 a nevim jestli si koupit nikon 18-35 F2.8 nebo 12-24 F4 popr. F2.8 a nebo si pockat na novou tokinu Tokina AT-X 116 Pro DX 11-16mm f/2.8 doporucil by jsi mi neco z toho? :-)))
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    NOIR: 1/500 je malo. Tim pohyb nezmarazis jak by bylo potreba. Bez blesku je dobry fotit aspon 1/1000s a výš. Zrovna rybí oko je na to dost háklivý, páč se ti objekt v hledáčku pohybuje hodně rychle.
    S tou D70kou jsem mel na mysli rychlost sekvence, fotak to samo neni spatnej ;)
    Dokonce bych rekl, ze pro foceni s bleskem ma velkou vyhodu v rychlym x-sync casu, coz treba Canon nema.
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    INOX: u mě super, jak uz sem rikal v koupelne :)
    NOIR
    NOIR --- ---
    DAKRLS: dík, až budu mit neco dalsiho co bude stat za to tak postnu, kdyz si tam dam vsechno na manual tak se to da, vetsinou fotim na 1/500s s tim rozmazem to bude spis clonou i kdyz je mozne ze byl ultra rychly
    INOX
    INOX --- ---
    QUAD - Strahov

DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    NOIR: Diky za post.
    Fotka gut, jen mi prijde ze tam mas docela motion blur. Na jaky casy fotis?
    btw. D70 na ty sekacky taky moc neni :)
    Davej dalsi!
    VENDELL
    VENDELL --- ---
    Šmarjá to by byly krásné dršky :))
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    VENDELL: kdyz uz, tak radsi

VENDELL
    VENDELL --- ---
    Inspirace na letošní zimu :)
    NOIR
    NOIR --- ---
    540 kindgrind, Tasnadi Bela, Veszprem /HU/ 08/07
    NOIR
    NOIR --- ---
    tak to ja si rád přebooknu, díky
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    tak ja teda taky book az vyfotim neco za co se nbudu stydet tak to sem nahodim :)
    TURBO
    TURBO --- ---
    DAKRLS: a jo, vidim, sorry :) sypu si popel na hlavu i do vousu :) takze book
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    TURBO: Neni to duplicitní klub.
    " Klub by měl být primárně zaměřen na vlastní fotografickou tvorbu z oblasti extrémních sportů včetně kultury s tím spojené. "

Jde mi především o fotografie porizene uzovateli NYXu tykajici se tematu a diskuzi s tim spojenou. Technika, blesky, spoty atd..
    Nechci tu žádný "srandovni" jutuby k pokukání.
    TURBO
    TURBO --- ---
    pekny, pekny, ale k cemu duplicitni klub s [ Galerie SNB,SK8,BMX,MOTOCROSS,SURF a dalsich extremnich sportu ] ?
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    Pepe Samek, Bardonechia (I) 03/07

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam