• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAKRLSFotografie extrémních sportů
    EPE
    EPE --- ---
    DAKRLS: Prvni vikendovka super ... ty mraky jsi jeste nejak vytah postprocesingem ?? (nepredpokladam v ty tme polarizak)
    Ad X-Sync ... je zajimavy ze 20D 1/320 zvladne, me se to u 30D nepodarilo, koncim na 1/250 :-/
    PEPO
    PEPO --- ---
    DAKRLS: ty jo ta z tou oblohou je fakt paradni...
    NOIR
    NOIR --- ---
    DAKRLS: ty dve vikendovky jsou nadherne obe
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    jeste k tematu, pouziti blesku s rychlejsim casem nez je x-sync..

DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    MATYASH84: jojo, conka je nejvetsi stylar :)
    MATYASH84
    MATYASH84 --- ---
    DAKRLS: Hele, mě tam ty paneláky sedí..je to městský zábradlí. schody.. tak proč by tam nemělo bejt. A týpek stylař, o tom žádná..
    PEPO
    PEPO --- ---
    DAKRLS: se pak casem muzem domluvit na pul....
    EPE
    EPE --- ---
    DAKRLS: Vim o nich, cena slusna, ale porad nedostupna :-/ . Budu muset zredukovat konicky ;-)
    Chystas se analogem fotit porad nebo nekdy prejdes ciste na digi ?? (analog ma neco do sebe, hlavne stredoformat, ale je to trapeni a tahat oboje ... )
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    ted sem vedle v klubu narazil na tenhle zablesk, ta cena je oproti jinejm dost slusna, ale zase je to jen 600W. Profota bejvaj 1200W :)) Ale jinak jsou ty parametry dobry.
    http://www.photoneurope.cz/nabidka/mobilni-sestavy/rl-630-expert/
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    jj, je to Yashica plus Kodak trix@400 v rodinalu 1:50, zvetsenina na G5 (nejkontrastnejsi filtr )

Ten zakryt muze pusobit spatne, ale pri pohledu zepredu by se uplne ztratilo to zabradli. Ani tady neni moc videt, jak je ve skutecnosti dlouhy. Taky si myslim, ze by mi to rozbilo tu kompozici o kterou jsem se snazil.

Kazdopadne diky za komenty
    PEPO
    PEPO --- ---
    EPE: Yashica 124G .... Ajt Dakrls?
    EPE
    EPE --- ---
    Podobne jako PEPO, vcelku ok krome toho, ze ma jezdec za sebou tu krabici :-/
    Cim je to foceny ??
    PEPO
    PEPO --- ---
    btw co je to za svitek?..prijemne mi to zrni...
    PEPO
    PEPO --- ---
    DAKRLS: DC styl!, Me vadi jak se tam mlati s tim panelakem v pozadi..dost me to rusi..asi bych sel trosku vic ze predu, aby se vesel do toho vyrezu mezi strom a panelak...jinak gut
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    Zajimal by me Vas nazor na tuhle fotku. O tom vyzranym nebi vim, ale na negativu je kresba i s mrakama, takze az si naucim zvetsovat multiexpozici, bude tam :)

David Čonka, Vrchlabí
    EPE
    EPE --- ---
    Harookz jsem neznal, pecka ... :-o
    TURBO
    TURBO --- ---
    MATYASH84: Robyn je pro me modla. Jezdi a nadherne foti, sice nefotim, jenom jezdim, ale oboji pro me znamena hodne :)
    MATYASH84
    MATYASH84 --- ---
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    MATYASH84: super linky, tak se mi to libi :))
    zejtra to tam hodim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam