• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAKRLSFotografie extrémních sportů
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    reklamááá :)

EPE
    EPE --- ---
    NOIR: Souhlas DAKRLS, prvni s FE je docela povedena, druha za moc nestoji. U toho still triku me teda to pozadi trosicku vadi, ale to bys prave vyresil tim dobleskem ...
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    NOIR: njn, still trik asi nikdy moc dynamickej nebude :)
    NOIR
    NOIR --- ---
    DAKRLS: jo jo s blescikama jsem si mohl víc vyhrát je to čistotka ale není to zrovna nejvíc dynamicke
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    NOIR: blbé pozadí? Nevim, ale nijak mě to neruší.
    Tenhle záběr se třeba mě osobně líbí daleko víc, než oba předchozí. Žádná velká invence, ale přijde mi to celkem čistý a je tam všechno co tam bejt má..
    Jen skoda, ze sis tu taky neposteloval svetla. Fotce by urcite pomohlo, kdyby byl ten jezdec vic vypichnutej.
    NOIR
    NOIR --- ---
    jo a jeste vlastne tuhle lol fotku :-)))

NOIR
    NOIR --- ---
    DAKRLS: díks, já ani tak moc rybou fotit nechtel ale on do me porad hučie, mám i pár vyfocenych 50kou ale ty nevypadaji tak dobre, tady je jedna z nich, ale ja tam celkem blbé to pozadí.

DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    NOIR: cece nevim, nejak se nemuzu srovna s tema zaberama.
    Ta první by se dala, ale ta druhá mi přijde mimo. Hlavně tim, že si tam nechyt tu překážku pod nim a dost se kreje za kolo..
    Ono se to nezda, ale fotit rybou, tak aby byla fotka kompozicne jakztakz spravne, jezdec nebyl malinkej nekde v rohu etc. je docela tezky. Nemas neco i delsim sklem?
    Svetlo mi prijde u ty prvni OK, jen bych asi jeste trosku vic podexponoval ambient.
    NOIR
    NOIR --- ---
    Honza Hubík , Zlín, a už fakt nikdy na skateparku fotit nebudu :-)))

KROBAS
    KROBAS --- ---
    PEPO:
    DAKRLS:
    Dik za komentar! u tech sekacek souhlasim, ze se tam ztraci...ale sou to moje prvni, takze z nich mam stejne radost:)ten format by to asi taky chtelo jednotnej, no:))
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    KROBAS: s tema sekackama mam taky problem, z tohodle pohledu to vypada veliky, ale jak rika pepo je problem, ze se tam ztraci dost v pozadi.
    KROBAS: Tohle mi prijde fajn..
    A drzel bych se normalniho formatu, takhle je to kazdej pes jina ves :)
    PEPO
    PEPO --- ---
    KROBAS: oba dva záběry mi přídou nevýrazný..jezdec se v nich ztrácí...navíc nechápu ten formát...
    KROBAS: tahle už docela jde...ale šel bych s foťákem ještě níž, abys týpka dostal nad horizont...
    KROBAS
    KROBAS --- ---
    jeste Penken
    RAVEN13
    RAVEN13 --- ---
    Prague, Muddy Freeride
    KROBAS
    KROBAS --- ---
    Penken - Snowbombing

DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    špindl spring session

bude i nejakej snowboarding casem :)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    SVATA: emulze je na filmu uz z vyroby neasi :)
    SVATA
    SVATA --- ---
    DAKRLS:jaký emulze? ty si vyvoláváš barevný sám? asi ne žeo.
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    NOIR: boji se, ze je spatna ta emulze, pac je to skoro na kazdy fotce z toho filmu :(
    Proc myslis, ze to takhle na digital ani nejde vyfotit? Kr kdyz mas nikon, tak ti pojede pekne i fish.. Ja bych jen na digitalu neumel docilit takovejch barev, ale to je otazkou skills..
    NOIR
    NOIR --- ---
    DAKRLS: jo tak film, ja si rikal ze ten sum vypada skoro aj pekne a on to neni sum ale zrno, mozna scan jesti jsi to scanoval, kua takhle to snad ani digitálem vyfotit nejde :-(((
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam