• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAKRLSFotografie extrémních sportů

Klub by měl být primárně zaměřen na vlastní fotografickou tvorbu z oblasti extrémních sportů (snb, sk8, bike etc..) včetně kultury s tím spojené.

Diskuze je vítána v širokém spektru leč dotýkající se tématu :)

Posílejte linky na své oblíbené fotografy, vymazlíme si nastěnku.
    Andy Wright radí

Fotografie od cizích autorů nalezené na internetu mají své místo zde [ Galerie SNB,SK8,BMX,MOTOCROSS,SURF a dalsich extremnich sportu ]
    rozbalit záhlaví
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    EPE: oboje je analog,
    ta CB je Kodak Tmax3200+rucni prace a druha nějaká superia+lab :)
    EPE
    EPE --- ---
    DAKRLS: prvni me na prvni pohled moc nezaujala, ale s tim odrazem ve vode je to zajimavy ... -> analog ?
    ta druha je good - asi ti PEPO bude tvrdit, ze je to "prekontrasteny" :-D, ale pro me ok ... mozna by ji vic sluselo, kdyby nebyl primo uprostred, ale to uz je detail
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    Darek Macháně, čihalka
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    tak zas nějaký obrázky :)

RH, Čihalka
    PEPO
    PEPO --- ---
    EPE: tak tohle se mi vůbec nelíbí...příde mi to překontraststěný+ moment o kterym mluví Dakrls a strom mi tam kompozičně dost vadí...hrozně to stěsňuje tu fotku...
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    EPE: bavil sem se ciste jen o momentu, vypadata jako by mel zadni kolo jeste na skoku..
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    EPE: bud to divne vypada nebo si ho vyfotil hrozne brzo, ne?
    FUMO
    FUMO --- ---
    MAR3K: mě zase nepřijde extremní sk8, ale o tom jsme se tu už jednou hádali :) takovej pěknej highball je trochu extrem :)
    DAKRLS: moc akční to nebylo taková tichá a urputná vyvažovačka bez chytů . . .
    A_NICK_MARDER
    A_NICK_MARDER --- ---
    MAR3K: si asi zadnej extremni bouldering jeste nevidel a nedelal. to je ok:)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    MAR3K: nám tu jde především o fotky.. A s boulderingem nemam problém.

FUMO: ta horní mi přijde lepší pohled, ale porad mi tam chybi nejaka dynamika, akce.
    Ty mohy co mu lezou ze zadku by sis mel priste taky pohlidat. :)
    MAR3K
    MAR3K --- ---
    bouldering je extremni? .. asi jak pro koho, ziiiiv ;]
    FUMO
    FUMO --- ---

EPE
    EPE --- ---
    DAKRLS: Lip se mi to nepodarilo, k tomu blesku tam zrovna bylo i dost slunce, ale taky myslim, ze to zrovna tady tolik nevadi ;-)

Javier Mendizabal (ESP)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    SAPIENS: jojo, to se povedlo, ten naklon me tu bavi.

EPE: taky gut (toho presmazeni je skoda, ale me to zas tolik neva)
    NOIR
    NOIR --- ---
    SAPIENS: nádherná fotka :-)))
    SAPIENS
    SAPIENS --- ---
    EPE
    EPE --- ---
    Marc Haziza (FRA) - Quiksilver Bowlriders Qualification Chomutov 10.5. 2008
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    normalne na m42 zavit se tam da strcit filtr ale jak to ma tu eos redukci tak to imho nejde minimalne nevim jak :)
    PEPO
    PEPO --- ---
    PEPAZZ: co já vim tak na fisheye snad jen gelíky...bo se mejlim?
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    kdyz jsme u tech pelengu mate nekdo trik jak na nej hodit ndfiltr ? pac ta 16 clona je obcas porad malo (jsem asi moc narocnej kluk ja vim) :)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    MATESISKO: jsou dva typy

cirkulární fish --> http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b8/Fish_eye_lens.jpg/800px-Fish_eye_lens.jpg

a diagonální fish --> http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/1/1a/FisheyeDistortion.jpg/800px-FisheyeDistortion.jpg

ten diagonalní má úhel záběru po úhlopříčce 180°, ten cirkulární má 180° všude jak vidno.

Kdybys chtel vedet vic, tak tady http://en.wikipedia.org/wiki/Fish_eye_lens
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam