• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAKRLSFotografie extrémních sportů
    EPE
    EPE --- ---
    SKAUTIK: Ted nevim jak si to presne myslel ;-)
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    DAKRLS: Tahle se mi libi ...
    DAKRLS: z ty trojice me zaujala (krom barvicek ty prvni) ta dolni, ale spis je skoda ze neni vic ze predu, jelikoz v ty klopce nelezi upne v naklonu, tak to vypada tak nemastne neslane.

Imho kdybys to bral priste vic ze predu tak bude ten uhel sklopenej vypadat lip, krom toho ten strom pri vyhybani u ramene by asi taky vypadal lip.

Ale tezko rict jak to v ty klopce vypadalo.

Ale celkove hezky fotaz jen tak dal. Az zase trochu rozjezdim tak mozna i neco zapozujem abys mel co fotit :))

EPE: souhlas lepsi jezdit nez fotit :)
    EPE
    EPE --- ---
    Mezibori je treba tady:

EPE
    EPE --- ---
    DAKRLS: Pro me pocitove nejlepsi ty prvni dve z posledniho prispevku, ikdyz je ta prvni neostra. Pro ostatni bych doporucil si to DH zkusit vyfotit ;-) zas takove legrace to neni ... (taky to radsi jezdim ;-) )
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    TURBO: jj, tu mam taky ze vsech nejradsi. Jen je trosku mazla, coz me dost sere..
    TURBO
    TURBO --- ---
    DAKRLS: z posledni trojice ta uplne prvni je moc pekne, libej se mi barvicky a jak je pekne prokreslena, i kdyz tam vlastne neni nic "extremniho" ;)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    a tapetáž na závěr :D ( diky za ostrou kritiku, aspon jsem se dokopal k tomu upravit to všechno :)

.
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    dočtvrtice
    TURBO
    TURBO --- ---
    DAKRLS: nj, tahle je gut, hlavne zadny pruhovany cerny maso na pravoboku, ta je asi nejlepsi :)

No abych byl uprimnej tak kdybych mel takovou fotku ja tak bych neremcal ;)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    TURBO: ja sem prave moc veci okolo bajku este nefotil, takze se vsechno ucim.

Tak este jedna podobna :) vypada to trosku vejs bych rekl.
    TURBO
    TURBO --- ---
    DAKRLS: nj, ta prvni je rozhodne 1000x lepsi, tohle je takovy nijaky ... a zrovna u toho bajku se na fotce ve vzduchu vykon jezdce blbe posuzuje, protoze dokud tam nestojis nebo si to neprojedes a nezjistis, jak tezkej je najezd k odpalu a odjezd z dopadu, tak nevis nic (aneb jezdit rovne umi kazdej)

Imho je vlastne mnohem tezsi udelat hezkou fotku z veci jako sjezd nebo fr nez z nejakejch dirtu ...
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    uz to jede, jinej pohled na to samy.
    Tohle se mi moc nelibi kompozicne, ale jinak sem se tam s tim srovnat neumel. Chtelo by to poradny voko a ne ten zkurvenej crop :)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    TURBO: vsak dobry, je dulezity slyset co si lidi myslej.

tu fotku si mohl videt na dolekop.com kam ji dal ten kamos (ID KRISNA ) a je to ve Zlíně
    TURBO
    TURBO --- ---
    DAKRLS: njn, sorry :)

btw: mam pocit, ze sem ji uz nekde videl, odkud to je, neni to z 3DH na Mezaku?
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    TURBO,ZEWL: díky za věcné komentáře. Sice ste zas chytrý jak brouk pytlík, ale aspoň vim čeho si zainteresovaná veřejnost nejvíc všímá :))

Je pravda, že žádnej trik se neděl, ale to bych při DH ani neočekával. Našli sme si nefotogeničtější místo na dráze z něco cvakli. Odraz i dopad tam vidět je, ale přiznávám že to z tohodle uhlu to moc akčne nevypadá. Ale líbilo se mi to odtud nejvíc.

Mám i fotku ze strany širokáčem, ale tolik se mi nelíbí a hlavně mi teď nejde nahrat na imageshack.us, tak ji ukazu pozdejc..
    TURBO
    TURBO --- ---
    DAKRLS: celkove souhlas s ZEWL - celkove pekna fotka (me osobne vadi akorat dvojstrom napravo, asi bych to cely posunul aby tam nebyl cernej pruh - zeleno - cernej pruh), ale jinak co do obsahu je ta fotka vlastne o nicem - zadnej trik ani neni videt jak daleko a v jakym terenu leti atd. (vajska zadna, dalka neni videt, mozna zachytit vic terenu, ae ono se to radi, kdyz tam jeden nebyl ;))

Jinak ale pekne nasvicena, externi blesk je proste externi blesk :)

A sorry za takovou kritiku, kdyz si za to malem polozil nejen kabel ale i zivot ;)
    ZEWL
    ZEWL --- ---
    DAKRLS: 5 klistat? tyve fuj,. to bych blil, nejsem ockovanej, mam z toho husí kuzi:))

jinak barvy hezky, vsechno- fotit umis, to si nebudem namlouvat ze ne:)
    ale skoda ze neni videt jak je to dlouhy,.resp co skace. Takhle z ty fotky to neni poznat a vzhledem k tomu ze to neni trikovej skok, tak je tam dulezita spis jeho velikost a ta videt neni

slo by to vyfotit nejak aby to vyzdvihlo rychlost kterou to prosmažil??
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    Tak uz sem se definitivne presteloval na letni srandy..
    Prvni foceni kol v lese. 5 klistat a spoustu sprostejch slov, kdyz se mi kabel zamotal do ostruzin :))

Co vy na to?
    PEPO
    PEPO --- ---
    EPE...proč si tu fotku smáznul??????
    PEPO
    PEPO --- ---
    DAKRLS: DAKRLS: líbí obě...na bW je tý bílí škoda...ale co se dá, vid...;)
    ta horní je lepšejší, tu sem ještě neviděl..kontrast ok.. EPE si to porovnej, dej si ty dvě fotky vedle sebe, to je nebe a dudy...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam