• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAKRLSFotografie extrémních sportů
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    tak já dám eště nějaký prkna, Krippenstein 07

.

.

.
    EPE
    EPE --- ---
    DAKRLS: Je jich vic ;-) (doufam) .. na freeride.cz je cela galerie, ale nechci sem pastovat tunu fotek, o tom to tady asi nejni, spis pokecat co kde zlepsit a tak ... vic oci vic vidi a vic hlav vic mysli ;-)
    PANDOVEC
    PANDOVEC --- ---
    DAKRLS: Souhlas,z těch čtyř nejlepčí
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    EPE: a sme doma :) Pro mě zdaleka nejlíbivější/nejpublikovatelnější fotka, z těch co si ukazoval..
    EPE
    EPE --- ---
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    EPE: nudlička, ale mě osobně přijde ze všech asi nejlepší, kdybys měl možnost to tam nějak líp poskládat, bylo by to fajn. I si ho umim představit ve fázi, když to pere po těch schodech dolu s eště trošku delšim sklem.
    EPE
    EPE --- ---
    Tohle pastuju spis kvuli zachycenymu momentu nez kvuli fotce samotny, trochu me zamrazilo ;-) :
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    EPE: čeče já ti nevim, mě furt přijde že ten jezdec ssamotnej je tam až na druhym místě.. Imho by to měla bejt v tomhle případě první věc, na kterou ti padnou oči. Klidně bych mu toho fishe nacpal metr pre nej.
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    EPE: se světlem to bylo naprd, furt pod mrakem. Takze iso400 cona tak 5,6 a cas nad 1/1000s ale spis tipuju, uz si to nepamatuju a exif teda nemam pri ruce.
    EPE
    EPE --- ---
    Tady je to trosicku jinak, ale uz se mi tolik nelibi jako ta predesla :
    EPE
    EPE --- ---
    DAKRLS: Tu fotku uz jsem videl, asi v tom FreeMagu. Hezka fotka, skoda ze nebylo vic svetla, trosicku mi tam vadi ta vetev, ale je to celkem ok. Asi na dost rychlej cas co ?
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    Tadeáš Kopča z galerie současnýho FreeMagu.
    bs540, ŠpindlSpringSession

DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    jj, zkus toho dat vic. Nemusime sem cpat jen to nejlepsi, naopak bych tu rad diskutoval i o tom, proc se zrovna tohle nepovedlo etc..
    EPE
    EPE --- ---
    DAKRLS: Tak mam tam na tech schodech i "stredovky", ale to mi prave moc neba, souhlasim, ze to neni moc vypovidajici o tom sportu/technice, ale me se to kompozicne libi ... zkusim hodit jeste neco ...
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    EPE: mě to kompo taky nesedi, je to takový rozbitý s jezdec se docela ztraci v pozadi.
    EPE
    EPE --- ---
    PEPO: To se mi prave kompozicne libi no .... subjektivni, ale dik za nazor ;-)
    PEPO
    PEPO --- ---
    EPE: kompozičně mi to přijde uplně špatně...máš tam nějak moc těch schodů dole a jezdec se tak trochu nahoře ztrácí.. imo samo ;)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    me stve ze mi bylo blbe jsem se do toho jablonce chtel podivat ..
    EPE
    EPE --- ---
    Jablonec Elteq Downtown 12.7. 2008
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    PIX: hořejšek celkem fajn, spodek mi prijde jalovej. A osobně preferuju barvu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam