• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAKRLSFotografie extrémních sportů
    OT_
    OT_ --- ---
    Filip "žena" Kamidra, Vítkovické železárny:

DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    TURBO: dělat všechno najednou určitě nejde, ale je dobrý imho téměř nutný, aby fotograf ovládal nebo aspoň tušil jak se jezdí. To je stejný ve snowboardingu, skate i u kol. Pak ví na co se zaměřit, jak bude trik vypadat z různejch úhlů a podobný věci.
    TURBO
    TURBO --- ---
    DAKRLS: máš recht, však já se to někdy všechno došprtám, ale radši snad sundám sádru a budu jezdit :) No a takovýhle věco sem navíc fotil poprvý vživotě, vlastně i foťák sem držel takhle "pořádně" taky poprvý vživotě :)

Taky sem zjistil, že by asi nešlo dost dobře zároveň jezdit a fotit. Buďto se musíš v tý chvíli, resp. danej den :) věnovat jednomu nebo druhýmu, jinak bude obojí stát za prd :)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    TURBO: mě to nepřijde špatný, jedině se trošku peru s kompozicí. Zkusil bych jezdce dostat trošku mimo střed fotky, takhle to nefunguje nejlíp.
    TURBO
    TURBO --- ---
    jenom tak skromně když je tu dlouho takový ticho :)

To, že nemůžu chytit klacky neznamená, že je aspoň nemůžu zkusit fotit :)

Ani to radši moc nehodnoťte, bylo se jezdit a než bych se
    sádrou smrděl kdovíkde nebo doma, tak mi byl pučenej
    foťáček a jel sem s klukama.

Moc toho neni, ale ono toho víc (podle mě aspoň trochu)
    koukatelnýho ani nijak moc neni :)

Foceno na automat, jinak to zatim neumim a v onehandu to bylo
    leckdy zábavný si hledat pozici :)

http://picasaweb.google.com/bujablaster/KartmenHill2642008

MRBLACK15
    MRBLACK15 --- ---
    KDY BUDE MOVI Z BURTON SPRING SESIONE MISTRE? BO JE TO TAJNE
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    FOSTER: ?? nechapu, co mas na mysli
    FOSTER
    FOSTER --- ---
    DAKRLS: ty ho znas nejak
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    PEPO: měto ale nijak nevadí/neruší, takže si s tim nedělám hlavu. Bude to tak na většině fotek.
    PEPO
    PEPO --- ---
    jo on je to diák... no tak s tim bys to neuclonil všechno ani kdyby ses na hlavu postavil...škoda...
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    PEPO: moc kresby tam asi nebude, to je fakt. Kdyz do toho se přímo opíralo sluníčko a bylo težký dobře exponovat, aby všechno ostatní nebyl utopený. S diákama to neni moc prdel :)
    PEPO
    PEPO --- ---
    DAKRLS: nevim jestli to je monitorem, ale celou levou stranu mam komplet vyžranou..což hrozně tahá za oči... kompo i ostatni je v pohode..
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    MRBLACK15: z ostatních fotek to bude snad jasný
    KROBAS: zatim ne, ted to delam. Pak bude na fr.cz
    KROBAS
    KROBAS --- ---
    DAKRLS: hele mas nekde komplet galerku z toho spindlu?
    MRBLACK15
    MRBLACK15 --- ---
    DAKRLS: karlito ta fotka z cornu vypada mocne hlavne sto trefil na streda v totalnim prutahu tweek kral kerkonos skoda ,ze neni vydet jak byl velkej ,ale vsichni asi tusi a modri vjedi
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    Tomáš Tuzar, Špindl
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    GARFIELD: u druhy fotky souhlasim ze hrana rampy by tomu pridala, ale treti se mi celkem libi.. to jednobarevny svetly pozadi..
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    DAKRLS: diky za koment, pokusim se priste vylepsit
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    GARFIELD: vetsinou je dulezity, aby bylo jasny o co pri tom triku jde a jak velky to bylo. Tzn. je dulezity mit v zaberu i odraz i dopad. Ta první je z těch třech nejlepší. Druhá fajn moment, ale je to hrozne natesno plus tam chybi hrana rampy. Treti hruuza, tohle smaz i z disku :)
    TOX_MAS: diky
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    DAKRLS: jj tohle je mocny, uf - amerika)

těšim se na report
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam