DAKRLS: porad to samy je to zamerne jelikoz je to serie k tomu klipu, tak aby fotky v clanku a dalsich materialech vypadaly konzistentne (zejmena barevne sem to teda drzel stejny),
ze sem moh davat ruzny pohledy mas pravdu, nekde jsem se o to snazil, ale tim ze primarni bylo video tak jsem se nemoh uplne motat kde bych chtel v zaberu kamere
studenej/teplej gel je kombo ktery mam rad, ze se ti to nelibi je tak jedina vec co s tim muzes delat :) osobne mi ta modra na snehu sedi.
uhly mas pravdu, ale jestli se o to par let zajimas,tak jiste vis, ze idealni pozice pro svetla pri streetu je obvykle v nejakym silenym krovi, nebo ve svahu apod, na coz v jednom cloveku nebyl prostor to ladit (a quadru s baterkou do takovejch pozic usadit je trochu komplikovanejsi nez sbcko na clampe), navic jak jezdilo x lidi kazdej na jinou stranu, volil jsem to tak aby nasviceni bylo univerzalni pro vsechny i kdyz zmenim pozici, samozrejme kde to slo jsem si do objektivu nesvitil :)
urcite to beru jako podnety, ja osobne sem spokojenej s tim wallridem, pres auto a cisternou