• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAKRLSFotografie extrémních sportů

Klub by měl být primárně zaměřen na vlastní fotografickou tvorbu z oblasti extrémních sportů (snb, sk8, bike etc..) včetně kultury s tím spojené.

Diskuze je vítána v širokém spektru leč dotýkající se tématu :)

Posílejte linky na své oblíbené fotografy, vymazlíme si nastěnku.
    Andy Wright radí

Fotografie od cizích autorů nalezené na internetu mají své místo zde [ Galerie SNB,SK8,BMX,MOTOCROSS,SURF a dalsich extremnich sportu ]
    rozbalit záhlaví
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    JAHMAR: sekajda vcelku v poradku, jediny co me nebavi je ten tesnej orez kolem. Snad z kazdy strany kousek chybi.
    DVS
    DVS --- ---
    JAHMAR: nejsem moc priznivcem sekacek, ale nemuzu si pomoct. Z pohledu prumerneho stredoevropana mi to prijde ze najizdi pozpátku a skace také tak.... vetsinou si toho nevsimnu, ale tady to bije primo do oci (alespon tedy me :)
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    to si člověk takhle jednou zajde k tescu v Plzni a co tam nnenajde

TURIKAN
    TURIKAN --- ---
    Nabízím skate kompleta, deska 2x jetá( 7,5" šířka) , trucky Ruckus, kola 52 mm, ložiska Abec 8

pište do pošty, dík
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    MRBLACK15: sedim u telefoni budky a sneakuju wifi, takze vidim hovno, ale obecne je potreba u sekacek fotit na manual, aby se ti nemenila expozice behem sekvence.
    btw. tyvoe zle sis do toho nalehnul :D palecek
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    MRBLACK15: imho nic... barva se meni podle toho, jak jsi natoceny ke slunci
    MRBLACK15
    MRBLACK15 --- ---
    Otazecka ? Tady neco sveho a na dvou fotkach je barva obleceni svetlejsi co jsem udelal spatne je to moje prvni skladana fotkya?:) diky
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    Capturing Surfing with a Portable Bullet-Time Rig Composed of 30 GoPros
    http://www.petapixel.com/2011/11/07/capturing-surfing-with-a-portable-bullet-time-rig-composed-of-30-gopros/
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    TURBO: co je videny na kazdym videu ??:))

To ze se x krat rozekaji pri tocce na bc jumpu tak to je jasny ....

ale zrovna tady u ty fotky ti kazdej profik rekne ze se to bude snazit hlavne dobre dpadnou. Na takovy stene te to lehce muze stat zivot pze tim ze se rozsekas a] muzes odstartovat lavinu

za b] se muzes zastavit az o skalu

Takze je blbost aby v tehle podminkach a bavime se o teto konkretni . Typek neco nesmyslne rizkoval jenom kvuli zaberu.
    Risk tam je vzdycky to je jasny ale rozhodne do toho nejde s tim , ze tak to nedam alespon z toho bude dobra fotecka....
    Rozhodne ne v tehle podminkach.

Joshua Bender je absolutne raritni material a ackoliv lital rozeskavky a masakry....stejny veci jiny lidi v pohode dali. Takze to nebylo o tom ze to delal pro fotky ackoliv se to nedalo dopadnout.

Delal to proto ze to je idiot co neumi jezdit. A bylo mu jedno ze se muze zabit ( tipuju to na trumata z detsvi a absenci smyslu zivota i velke casti mozkove tkane)
    TURBO
    TURBO --- ---
    SKAUTIK: "poslední dobou" myslíš posledních cca 15 let? ;) Spíš si mě poslední dobou víc všímáš :)

Ok, uznávám, že nelyžuju, na prkně nejezdim a mám zkreslenej pohled na věc. Ale to co jsem napsal za tim si stojim. Je to k vidění na každym snb/lyže FR videu. Ničim jejich výkony nesnižuju, jen když vidim tyhle věci tak se mi vybaví Joshua Bender :)
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    TURBO: co to mas posledni dobou za filozoficky uvahy ? :)

ja ti nevim ja sem na par videiich videl tedka podobny a horsi veci odjety v 360 a clear landing...
    TURBO
    TURBO --- ---
    LADINEK: neboj, dokutálí to až do základního tábora ;)

Tyhle nesmysly (dorbý "akorát" na fotky) jsou IMHO hlavně o tom, že rider se hodně nahlas modlí, aby dole bylo co nejvíc sněhu a žádný schovaný skály pod tim. To už neni o tom, jestli něco odjede nebo to, což mě osobně přijde trošku divný a takový trochu ve stylu Gaspiho "neni důležitej dopad, ale štýlo poletu".

Ono kdyby v tom bylo imho zahrnutý ještě třeba "dopadni vpořádku a odjeď to", tak by si na takový věci nikdo netrouf ;)
    STEWIE
    STEWIE --- ---
    LADINEK: To by me taky zajimalo.
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    DAKRLS: hele a kam se jako chysta dopadnout ?? :)) a fotka moc pekna
    DVS
    DVS --- ---
    SKAUTIK:
    DVS: asi si myslim ze do tohodle by me hlava nepustila nikdy...
    DVS
    DVS --- ---
    SKAUTIK: ty vole.... na vek seru :))) Zrovna jsem v pondeli prepalil trenink tak ze jsem chcal krev a doktorka me servala ze takhle to prece delat nejde :))) Na vek seru... telo si zvykne...jde jen o to kam hlava pusti....ale myslim ze do tohodle by me hlava nepustila dlouho..... a krome toho moralu je to luxusni fotka :))
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    DVS: na to uz nemam vek co ?:) jinak bychom to dali :))
    DVS
    DVS --- ---
    DAKRLS: no ja bych si u toho strikl do gati i kdybych to jenom videl....
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    AZORETKA: tohle bude hodně vydřená odvaha, ale nádherný to je co? :)
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    Tak ja pridam jednu svoji ze ctvrtka :) jsem si to chtel taky zkusit :)

SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    AZORETKA: to nejsi sama....krom toho na toto chce trochu vic a min nez jenom odvahu:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam