• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAKRLSFotografie extrémních sportů
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    DAWEBFOTO: To je ale hrozna pytlovina tenhle snowbike...
    DVS
    DVS --- ---
    Ani nevím jestli to je dost extrémní aby to tu bylo....

DAWEBFOTO
    DAWEBFOTO --- ---
    Kuba Kalina - tailwhip - snowbike
    Snowpark Paprsek

NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    DAKRLS: Kde to je Karle?
    DAWEBFOTO
    DAWEBFOTO --- ---
    RLSO: Ano je to přesně tak. Dvě fotky - První jezdci a druhá publikum. Je to schválně. Kvalita špatná. Na plakátě to vypadá zajímavě.
    RLSO
    RLSO --- ---
    DAWEBFOTO: jezdec je dokonce i v publiku....
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    DAKRLS: mám podobnou i na šířku ale tam mi zase vadilo to místo bokem... postproces tam je cca přesně to co si napsal =D plus uprava kotrastu na jednotlivých úrovních (světlo, stíny atd), bohužel je to relink z FCB takže kvalita je komprimovaná tam
    DAWEBFOTO
    DAWEBFOTO --- ---
    DAKRLS: Super. To je konečně pořádnej komentář. Díky. Každopádně je to tak schválně. Jsou to dvě fotky. Nejdřív jezdci a pak publikum. Fotka je stará asi tak 2 roky myslím. Speciálně na plakát k akci, proto i taková úprava atd.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    DAKRLS: ouuu, kajo tam je to krasny! :)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    DAWEBFOTO: Tak ja zkusim par svejch postrehu. Jak uz jsem psal minule, fotit s rybacem neni jednoduchy a vetsinou to vyzaduje i nejakou davku odvahy. Tady se to kompozicne imho zas moc nepovedlo. Jedce mas primo na horizontu a tluce se s pozadim misto toho, aby si ho mel proti obloze hezky separovanyho. Takhle je tam spoustu "nezajimavyho" mista nad hlavou. Chce to jit proste bliz pripadne niz. Co se expozice tyce, tak se mi to zda celkove preexponovany. Dle stinu se jedna o odpoledni slunce, ale svetelne to je tezko poznat. Mimo to bys dostal do oblohy nejakou kresbu a jezdec by se bleskem lip vypichnul. Urcite existujou postupy jak takovy expozice docilit.
    Posledni a spis jen takova formalni/moralni poznamka se tyka ty dvojakce, ktera na fotce probiha. Imho kdyz chces neco takovyho tvorit, tak by ses mel snazit to tak i vyfotit a ne jen smontovat ve photoshopu. Kdybys tam tech typku nasazel patnact vsude po parku, tak bych to i pochopil, ale takhle mi to prijde trosku jako "podvod" :)
    Snad to dava smysl.
    Jinak promo si klidne delej. To je mi uplne sumak. V dnesni dobe se kvalita fotografa pozna podle poctu lajku na jeho Facebook profilu, pomalu si na to zvykam :)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    trosku jina fotka :) (Saas Fee,CH)

DAWEBFOTO
    DAWEBFOTO --- ---
    DAKRLS: jasně že mě zajímají cizí názory. a dělám si tím i promo, je to zakázáno?
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    plus jeden archivek z Krippensteinu

DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    JAHMAR: Skoda, ze je to na vejsku. Ten spodek je tam imho uplne zbytecnej. Plus nejakej postproces by tomu urcite taky pomohl. Hlavne kontrast, clarity a sharpen .)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    jedna vyletni bez ambici :)

JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    Něco z MS motokrosu co byl tenhle víkend

DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    DAWEBFOTO: zajimaj te cizi nazory nebo si jen delas promo a presne vis jak to chces? ?
    DAWEBFOTO
    DAWEBFOTO --- ---
    foto: www.davidbucek.com
    místo: Skatepark Olomouc Neředín
    riders: Jan Jílek(bike), Lukáš Vašíček(skate)

více fotek na FB stránce: www.facebook.com/davidbucekfotograf

LADINEK
    LADINEK --- ---
    DAKRLS: hmm tak to je hodne najs :)
    DAWEBFOTO
    DAWEBFOTO --- ---
    PEPO: hele v podstatě nebylo žádný světlo, proto blesk. pouze jeden - druhej nemám. a blíž by ta fotka vypada jinak ale ne tak jak jsme chtěl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam