heledte, rozmohl se nam tu (v Kostelci) takovy nesvar
Adam, nas novy angazovany obcan, v ramci 'Happy Fridays' opakovane vozi do Kostelce na Barak naprosto paradni kapely, ale konci to temer vzdy dosti neslavne, z pohledu navstevnosti
dalo by se rici, ze hazi perly svinim a vlastne kazdou akci stejne musi dotovat aby kapely vubec zaplatil
chapu ze Barak spouste lidem nevoni (aka 'pivoneni dobre/trubky vic cistit' anebo 'je to tam spina/plisen/nevabne')
ja osobne tuhle knajpu fakt zeru a to prostredi se na takovyto druh kultury imho hodi jak prdel na hrnec
ALE
kdyz tam Karel ma koncert tak nejen ze 'z venci' se na kapelu prijde podivat pomalu divaku, nad to ale mistni spis neprijdou - prece nebudou platit, kdyz jdou na barak na pivo...pft - nez bezne, kdyz nic nehraje...takze paradoxne koncerty tu hospodu este vic vylidni
jsem z toho v depresi, to co tady zacal Adam delat, za to by mu tady mistni meli ruce trhat, pac to je kulturni vzedmuti co tu leta nebylo...ale bohuzel se mu za to nedostava ani zlomek zpetne vazby co by si zaslouzil
Karel ma sice maslo na hlave, pac ten promuje hodne bidne...Adam se snazi, ale asi nema takovy dostrel
nemate nekdo nejaky napad, jak toto zlepsit?