• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Takze réservé je na jmeno NYX, tuhle sobotu, od 18h. Koukejte dorazit, holoto.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Zitra rezervuju v Marpeku jeden vetsi stul na NYX sraz.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Tak jsem vam od pritelkyne k narozkam dostal Ledčika. Svet je nekdy krasnej.. :)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Hmmm, dalsi špecielní Talisker, do want..

Talisker Distillers Edition 2000/2001 - Talisker - Skotsko, ostrovy - Skotská-whisky.cz
    http://www.skotska-whisky.cz/skotsko-ostrovy/talisker/talisker-distillers-edition-20002001.html
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    A ještě si tedy dovolím malý spam a reklamu - Whiskoteka chystá ochutnávky Gold a Platinum. Goldů bude letos asi víc, ale Platinky vidím tak max. na dvě během zbytku roku.
    V Goldu se ochutnávají následující kousky:
    1) Rosebank 1991, edice Gordon&MacPhail Connoisseurs Choice, plněno v roce 2009
    2) Dallas Dhu 1982
    3) Aberlour Warehouse No.1, single cask, 16 let
    4) Littlemill 1990, edice Murray McDavid Mission Gold Series, 53,5%, 18 let, limitovaná edice 1215 lahví
    5) Mortlach 1994, edice Murray McDavid, 15 let, limitovaná edice 1800 lahví
    6) Edradour 12 let Caledonia
    7) GlenMoray natural cask selection, bottle nr. 365
    8) Caol Ila, natural cask strength, 58,4%

Platinum potom je dobře popsané zde: http://www.whiskoteka.cz/ochutnavka-platinum.html

Termín na Gold je 13.3. a Platinum 21.3., takže kdyby jste někdo dostal chuť, hoďte si rezervaci a doražte :-)
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    Naposledy jsem si teď dal Ardbeg Corryvreckan a musím přiznat, že mě sakra překvapilo, jak moc je tam cítit rašelina. Až jsem z něj měl pocit, že je ještě jodisolovitější, než klasický Laph.
    Ale taková Glendronach 15 yo Moscatel finish, to bylo úplně jiné kafe :) Tím spíš v porovnání s tím Ardbegem. Ten muškát byla velice příjemná záležitost. Pití do zimy a ke krbu, řekl bych :-)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MALEJ_EJCKA: Jj, ja jsem posledni dobou minimalista a hledam dobre piti pro kazdodenni prilezitost za priznive ceny. Ma to hned nekolik vyhod, 1) clovek usetri 2) si clovek dokaze vybrat panaka s rozumnym pomerem cena/vykon v kazde rozumne hospode (alespon na zapade maji minimalne taliskera v kazde špeluňce) a 3) clovek pak dokaze plne docenit lepsiho panaka pri slavnostnich akcich :) Treba ze zluty ponorky jsem mel vanoce asi hodinu a fakt jsem tech dvou stovek za panaka nelitoval, jednou za cas.

Standardem, ktery me neurazi pri zadne prilezitosti, je pro me Ledaig 10yo a Laph QC, tak hledam neco do tretice, +/- do litru flaska.
    MALEJ_EJCKA
    MALEJ_EJCKA --- ---
    WILDENBURY_SQ: Já ji měl, je skvělá, alespoň teda s ohledem na příznivou cenu!
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    RESOLUT: Kdyz ona na TWE chodi zhruba za tuhle cenu... Kdyz bys jooo nemohl prodat a byl nucen zlevnit, ozvi se :)

ochutnaval tu ardmórku nekdo mistni btw?
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Takze ja pocitam s tim, ze v sobotu 9.3. nekdo dorazi, my na panaka urcite jdem!

Dejme tomu od 18h se tam budem nalejvat, takze dorazte!
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MACHALIK: ..Kdyz je to tu doslova nacpany takovejma odbornejma prispevkama o nuancich mezi zmoklym psem a namornickym lanem.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Tyjo, už abyste se dohodli a bylo to za náma.
    EARL
    EARL --- ---
    ja muzu oba dny, ale sobota by se mi hodila asi malinko vic...
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Respektive je otazkou, kdo by chtel jit 8. v patek a kdo 9. v sobotu. A komu je to pripadne jedno :)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Ten sraz, co toho 8.3. .. ?

Vsichni, co jsou zapsany, tak muzou?
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    HOBORG: nastenka, anketa..
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    WILDENBURY_SQ: pokusim se :) uz je termin?
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Chm, tak nam vede brezen, tak snad nejak vykrystalizuje kterej ten vikend..

HOBORG: A ty koukej prijit taky!
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    Whisky.The.Islay.Edition.2011.720p.BluRay.DD5.1.x264-PublicHD (download torrent) - TPB
    http://thepiratebay.se/torrent/8135274/Whisky.The.Islay.Edition.2011.720p.BluRay.DD5.1.x264-PublicHD

jeste jsem nevidel, ale uz zacatek vypada velmi zajimave :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam