tpc, tak to jsem nezral.. jsem kontaktoval WB support, protoze jsem se nemohl lognout do uctu.. napsali mi za dva dny, ze videj, ze account je aktivni a mam tam i dneska aktivitu.. to jsem byl prihlasenej na telefonu jeste, ale nemohl jsem se lognout na dvou kompech, ackoliv jsem mel heslo ulozeny v password manageru a zkousel jsem i password reset (uspesne udajne, ale login nefunguoval stejne:) nakonec jsem sam vytroubleshootil, ze pri resetu hesla nejsou zadny pozadavky (zadny "heslo musi mit 8-30 znaku, musi mit aspon jedno maly pismeno"...). standardne si z password manageru generuju random hesla o 32 znacich, ale v login okne vidim jen 20*, kdyz to tam pastnu.. tak bud je to privacy feature, ktera ma zakryt skutecny pocet znaku u hesel delsich nez 20, nebo to proste bere jen 20 znaku a moje delsi heslo to orizne a proto se nemuzu lognout:) zresetoval jsem heslo znova a pouzil kratsi heslo a voila, zalogoval jsem se:) tak to vitezne pisu na support, ze jsem si to vytroubleshootil sam a jen teda reportuju bug. A ted mi akorat prislo, ze ticket zaviraj a ani slovo k tomu.. zadny "to jsme radi, ze to funguje", "diky za report, podivame se na to".. nic! mrdky jedny:)
zlatej WB shop team tvl!