Hmm, inspiroval jsem se povídáním mc kena o tom, že se určité cykly opakují po 64 dnech, zároveň to má co dočinění i tingem a hexagramy. , žijeme v době, kde sou nepředstavitelný možnosti dělat miliony věcí a bohužel jim přikládáme buď zbytečně velkej nebo zase naopak malej význam. nebo je konáme v nesprávný čas.
Proto sem koketoval s myšlenkou vytvoření si vlastního systému šitýho na míru jenom mě.. napsal si 64 vlastností, věcí, činností, který mám v životě rád, nebo bych je chtěl zdokonalit nebo prostě na ně nezapomenout :) jenže jak zjistit, která konkrétní věc,vlastnost, činnost pasuje do konkrétního dnu? rozhodl sem se pro klasický losování a první den co sem vytáhnul byla tato čtyři slova : výzva, intuice, teorie, net...dost dobrý pro začátek :) alespoň co se týče výzvy a teorie..k těmhle dvou slovům sem teda přidal puntík, že by do toho konkrétního dne mohly pasovat. některý dny mi fakt pasovaly dost, některý míň. Pak ale některý dny sem nemohl losovat až pak jsem skončil uplně. V podstatě po 64 dnech by šlo začít ověřovat, jestli to pasuje nebo ne (náhodné vylosování stejnejch slov, porovnání starejch slov před 64 dny s přítomnym dnem...)
no ale proč o tom píšu... dneska od rána menší šťouranda v hlavě, že bych to měl zkusit napodruhý... ehm napoprvý sem to zkoušel třetího ledna....což dneska je od toho datumu 64 dní :) tak si dneska asi zase zalosuju.
ale zase bych tomu nepřikládal nějakej význam, aby si někdo nemyslel, že mu byla násilně pozměněna realita :D