• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHWEPZTerence McKenna ۞ जयरामकृष्णन्हरी۞
    rozbalit záhlaví
    E2E4
    E2E4 --- ---
    SCHWEPZ, SCHWEPZ: a to rika terence mckenna?!
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    SCHWEPZ: "Gravity is a state of mind"
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Každá vůle a touha (z kterékoliv úrovně existence), tvoří projekční a gravitační elektromagnetická pole - vortexy, jenž jsou podstatou veškeré tzv. hmoty - všeho vně projeveného a to ať už se jedná např. o nerost, zvíře, planetu, galaxii nebo vesmír. Čili každá nižší úroveň vědomí - projevu existence je tedy ve své podstatě pouhou myšlenkovou formou - odnoží té vyšší - mateřské úrovně vědomí (duše), která je svou vůlí a touhou (tvoří projekční a gravitační elektromagnetické pole - vortex), stvořila a proto je s ní od té doby také přes své čakry - elektromagnetické siločáry energeticky spojena. Čakry jsou tedy vůlí a touho tvořené elektromagnetické siločáry (bílé a černé červí díry), kudy kosmická životadárná energie tvořivého vědomí - živého světla proudí. Toto jsou ty tzv. "tunely", kudy individualizované vědomí po fyzické "smrti" putuje zpět ke svému stvořiteli, ke svému vyššímu - světelnému Já.
    http://www.trefy.cz/ZivePredstavy/
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Vše vně projevené jsou pouze mentální projekce aktivních tvořivých vědomí
    http://novazeme.ning.com/profiles/blogs/vse-vne-projevene-jsou-pouze


    Každý vortex - hologram je zmenšenina původní, větší časoprostorové projekce aktivního vědomí (individualizovaného do Jsem to či ono), které svou tvůrčí aktivitou vytváří dvojitou elektromagnetickou Jin/Jang šroubovici, ve tvaru globu. Ve středu každého vortexu je nulový bod, který je elektromagnetickými siločarami - červími děrami propojen s úrovní kolektivního vědomí, většího vortexu - vyšší úrovně vědomí (o vyšší frekvenci), ze které pochází, To znamená, že např. vortex atomu (jehož středem je aktivní vědomí tvořící svou aktivitou elektromagnetické jádro, čili miniaturní slunce) je zmenšená kopie - odnož vortexu nějaké bytosti (jejíž středem je srdeční čakra, nikoliv alternativní Já - Ego, ale pravé - duchovní vědomí bytosti), bytost je zase zmenšená kopie vortexu planety (jejíž středem je elektromagnetické jádro - vědomí země), planeta je zmenšená kopie galaxie (jejíž středem je centrální slunce - vědomí, které svými aktivitami vytváří taktéž elektromagnetismus a opět o vyšších frekvencích než ty předešlé), galaxie je zmenšená kopie vortexu supergalaxie (se svým středovým - centrálním sluncem), supergalaxie je zmenšená kopie vortexu vesmíru (se svým centrálním sluncem) a vortex vesmíru je zas zmenšená kopie vortexu super vesmíru, jehož středem je aktivní vědomí tvořící živé světlo - centrální slunce všech vesmírů, odkud přes světelná vlákna (kosmické DNA spojující jednotlivé úrovně) proudí životadárná energie - Prána do všech nižších úrovní existencí. Aktivitou nižších úrovní vědomí se přijatá energie tohoto aktivního kosmického vědomí z bytostí a úrovní existencí zase vyzařuje a přes černé díry (elektromagnetické siločáry vyšších frekvencí - úrovní existencí) se opět vrací zpět až do Absolutna, nejvyšší úrovně - frekvence aktivního kosmického vědomí, tvořící centrální slunce všech vesmírů.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Jinak bych byl rad kdyby nekdo porovnal moje a morphlerovy archivy (http://hynek.zewling.com/terence/ a http://terence.zewling.com, abych to mohl sjednotit.. Ujme se toho nekdo?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    jak tzo tu vidim taky nabidnu nejake videa a audio (videa mam 2,3GB, audia 1,3GB).. tedy mam toho dost, akorat to nemam kam dat... klidne k nekomu uploadnu... (radeji do se ozvete do posty, moc ted na nyxu nebyvam)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    SCHWEPZ: Dockej casu jako Eros Eschatonu. :-)
    Postupne to tam budu davat, zatim mam stazenej jen jeden..

    Jinak tez http://hynek.zewling.com/terence/books/
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    E2E4: ...a ty videa tam teprve budou? já nic nevidím :-)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Nova sekce :-)

    http://hynek.zewling.com/terence/video/

    Je hrozne zvlastni ho videt ho mluvit po tolika letech audia..
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    CUBAYS: ano, skladuji se vesmes susene
    CUBAYS
    CUBAYS --- ---
    Schwepz,Atominator díky za odpověď. O set a setting už jsem neco četl. Zajímá mě v podstatě jen jaký to má vliv na vědomí člověka. Takže bych dal nejspíš doma a pak si sednul a pozoroval.
    Schwepz: Určitě bych nabídku přijal , ale jsem z Prahy, takže asi jen přes poštu.
    Skladovat se to da jen sušené ne(třeba přes zimu)?
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Ve vzorku houby starém 115 let bylo nalezeno nepatrné množství psilocybinu.
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    CUBAYS: Psilocybin se bezprostředně po požití mění na psilocin, takže na trip vliv má :-) Rozdíl mezi sušenou a čerstvou plodnicí je tedy v množství aktivních látek, ale ty rozdíly nebývají až tak výrazné. Alespoň jsem si nevšiml.
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    CUBAYS: houby se prodávají snad tak v holandu. jinak například v okolí Brna jich roste dost na to, aby všichni měli zdarma. klidně ti nějaké věnuji. jestli si je ještě neměl, doporučuji si nastudovat něco z netu, tripreporty ap.. taky je zásadní vychytat si setting, prostředí kde budeš a s kým ap. já např. měl houby skoro vždy v lese, dělá mi to tam dobře, cítím se bezpečně. ad sušení - nevím přesně, zeptej se na nyxu v tom konkrétním klubu, ale myslím že časem se aktivní látka vytrácí, sublimuje. ale i rok starý houby mohou být pěkně vostrý ,)
    CUBAYS
    CUBAYS --- ---
    Zdravím všechny.
    Právě jsem přečetl pár stran knihy "Návrat archaismu" a zaujal mě psilocybinový trip. T. píše že pět gramů sušených hub zlomí i to nejodolnější ego. Na webu o hlaucinogenech píší, že jiná aktivní látka psilocin po vysušení zmizí. Z toho odvozuji, že na trip nemá až takový vliv jako psilocybin. Jaký je tedy rozdíl mezi čerstvou a sušnou houbou? Jaké máte zkušenosti s dávkováním a samotným tripem?
    Je možné někde houby zakoupit?
    Jinak se omlouvám že to píšu sem, ale diskuze v sekci drogy mi připadají dekadentní a mimo původní myšlenku Terence McKeeny.
    Díky.

    E2E4
    E2E4 --- ---
    SCHWEPZ: Kazdej kdo neco dela v oblasti internetu / serveru ma nejaky serverik kam se takova vec da hodit, a je zbytecne pouzivat nespolehlive zareklamovane sluzby.. Hm, a kdyz nikoho takovyho neznas, tak je mozna porad lepsi to hodit na nejaky freehosting typu sweb, google pages apod.. No, mozna na to koukam moc jednostranne. :-)

    Hele Sok z Bohu mam, ale ted jsem se na to koukal a je to dobry, takze odkaz na mp3 beru. Posta asi at to tu nezaplevelujem..
    BIOH
    BIOH --- ---
    E2E4: hh - já měl kočku anubu a potkana alberta
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    E2E4: sorry, já se v těchto věcech nevyznám, nevím kde jsou výhody/nevýhody .) takže dík za vstřícnost a sdílení!
    ...chceš odkaz na toho daninkena (šok z bohů) v mp3?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    HANT: Hm tak je mam i doma na disku.. :-(

    Jinak dalsi jsou na:
    http://deoxy.org/media/McKenna
    http://www.futurehi.net/media.html
    HANT
    HANT --- ---
    E2E4: taky dik!:) ty johnsteele1-5 maji nulovou velikost, nevim proc, ale i tak mam na par hodin o zabavu vystarano:)))
    MTO
    MTO --- ---
    E2E4: !!!

    dik moc. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam