• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOSEF_KBlues starejch kolejí
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    UKECANEK: To vypadá pěkně. Já jsem si zase rafinovaně domluvil několik služebních cest (bohužel pouze po ČR) a auto jsem razantně odmítl:).
    UKECANEK
    UKECANEK --- ---
    ...protože takhle u Pullmana vypadal vagon třetí třídy.

UKECANEK
    UKECANEK --- ---
    Svezl bych se...
    UKECANEK
    UKECANEK --- ---
    JOSEF_K: Já ti můžu maximálně nosit stativ :)

Ale hlásím se i tak.
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    Zájemci, hlaste se! Někdy v příštím týdnu bych rád udělal výpravu na nádraží Vyšehrad.
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    JOSEF_K: některé jsou obzvláště povedené...
    KACIR
    KACIR --- ---
    A propos, nemáte někdo skener k zapůjčení? Pár fotek by se sem hodilo, ale jsou na filmech, v lepším případě na fotkách... ;-)
    KACIR
    KACIR --- ---
    Já tam před pár lety vystupoval ze zvláštního vlaku (motorový vůz M240), udělal pár fotek (ještě na film) a zas nastupoval, ale nevím, kde je těm fotkám konec... Podle novin by se snad konečně mělo začít rekonstruovat, zatím ale jen načerno zbourali unikátní starou čekárnu na 2. peróně...
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    Ale je moc pěkný.;)
    AUSSIE
    AUSSIE --- ---
    ADAMJ: Tam už 50 let nic nezastavuje:-D
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    A co Praha-Vysehrad? Takovy spravny nadrazicko uprostred kopriv :-) BTW, vystupovali/nastupovali jste tam nekdo?
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    Fajn je to. Tak ještě Hlavní nádraží.;))
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    Ještě to není zdaleka vše, ale alespoň něco málo z mých výtvorů.

JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    AILAS: Nejlepší byl ten přednosta stanice: "Jo, klidně si tu nafoťte co chcete a vlezte kam chcete, jen se nenechte umlátit bezdomovcema". :)))
    AILAS
    AILAS --- ---
    JOSEF_K: ano, bidny by to byl konec:) "a zde vidite lokomotivu typu ... v jejichz utrobach je motor typu ... a neznamy mlady muz." A hned potom jsme potkali 2 securitaky kteri vypadali jako kdyz jedine co hlidaji jsou vlastni kapsy a maji intenzivni zajem o obsah tech nasich :)
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    AILAS: Ačkoli to v jednu chvíli vypadalo, že se propadneš do nitra lokomotivy:)).
    AILAS
    AILAS --- ---
    ...a prezili jsme:)
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    Včera jsme s ID AILAS opět pronikli na Vršovické seřadiště. Tentokrát ovšem s lepším vybavením a taky jsme si od přednosty vymohli povolení, že můžeme lézt, kam se nám bude chtít. Takže jsme různě šplhali po lokomotivách, prolézali, co se dalo, atp. Já mám hromadu fotek a ailas taky. Až najdu čas, trošku je upravím a zvěřejním. Máte se na co těšit:).
    MLEKAR_STEIN
    MLEKAR_STEIN --- ---
    JOSEF_K: skoda ze zrekonstruovali nadrazi v zabreze na morave.
    byla tam velmi poeticka nadrazka, ve ktere sedavali lide jedouci na Mirov a z Mirova
    UKECANEK
    UKECANEK --- ---
    JOSEF_K: A ta posloupnost.. I cedule odkazují člověka na správné místo.

Až zase pojedu přes, mohl bych to nafotit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam