• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOSEF_KBlues starejch kolejí
    KACIR
    KACIR --- ---
    UKECANEK: Jo, to souhlasím. Pokud má někdo dost peněz, je potřeba je z něj elegantně vymámit, v tom bych Orient Expresu rozuměl :-)))
    UKECANEK
    UKECANEK --- ---
    KACIR: Jistě že je to snobárna, to je účel toho vlaku, a vždycky byl :) Ale je krásnej.

KACIR
    KACIR --- ---
    Orient Expres je snobárna, je to svéráznej luxus, ale romantika jsou starý prkeňáky na lokálce :-) Mimochodem, Orient Expres v Čechách jezdí taženej moderní elektrickou lokomotivou...

Romantika ale stranou, pokud bych měl jezdit vlakem často, pak raději tímhle:
    AILAS
    AILAS --- ---
    JOSEF_K: fotky nahazim hned jak se k nim dostanu, snad zitra :)
    JOSEF_K: bych sel :) na ten Vysehrad taky, ale tenhle tyden nemuzu a prespristi jen v utery :(

Teda ta cena orient expressu je masakr!

UKECANEK: z jakeho je to stoleti? to bychom tu mohli mit taky, tak ve 23. :)
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    JOSEF_K:: chce to nejakou "rovnovahu", takze periodicka vymena zahlavi je vitana :).
    JOSEF_K:: hehe, v EU jezdi jeden vlak, kterej se jmenuje taky Orient Express - spojeni WIEN - STRASBOURG a naopak, jezdi kazdej den pres noc a je to paradni zpusob, jak se pres noc presunout vlakem dostatecne daleko.
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    Tak záhlaví zase vyměněno. Sebestředně jsem tam dal vlastí fotku:). Záhlaví chci měnit pravidelně, tak házejte fotky, ať mám materiál:).
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    JOSEF_K: Ale minimálně to půjdu na ten Smícháč nafotit:). Kdo jde se mnou?
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    UKECANEK: Nádhera.

Třeba zrovna tahle cesta by se mi líbila, jen ty peníze...
    http://www.orient-express.com/web/vsoe/journeys/3_960.jsp
    UKECANEK
    UKECANEK --- ---
    Nápodobně...

Jo, a tahoun samozřejmě taky není žádná hi-tech socka. The Flying Scotsman:

JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    UKECANEK: Hmm, toho se asi od ČD nedočkáme:). Já přemýlel nad nějakým výletem v Orient expresu, ale nevím, kde bych na to vzal:(.
    http://www.orient-express.com
    UKECANEK
    UKECANEK --- ---
    JOSEF_K: Off topic? Moi? :)

Tak jsou to pravdu kupé. Totiž... Mají se ke nám známým prostorám toho jména jako nebe k dudám.

*) Ta dáma pravděpodobně není v ceně jízdenky.
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    UKECANEK: Hlavně nezapomeň, co mám teď v našem bytě na starosti:))). A dost OT!
    UKECANEK
    UKECANEK --- ---
    JOSEF_K: Nebudu se bát nic, i kdybych kráčel... Ee sakra, spolubydlící :-)
    UKECANEK
    UKECANEK --- ---
    A, ba, první třída jsou pouze kupé. Ale nikde nenacházím použitelný obr.
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    UKECANEK: Já ti takovou fláknu!
    :)
    UKECANEK
    UKECANEK --- ---
    Ba, tak nízké kasty, jako jsou novináři, tam jistě ani nesmějí :)
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    UKECANEK: Možná proto, aby blesk neporušil karmu:). Nebo se tam jednoduše fotit nesmí:).
    UKECANEK
    UKECANEK --- ---
    JOSEF_K: To nevím, ta na těch stránkách není vyfocená :)
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    JONEZ1: Termín jsem nevymyslel, neboť s tím přišel gobers, který se musí nejprve vrátit za Švýcarska s fotoaparáty, což netuším, kdy bude:). Já mám blízko jak Vyšehrad, tak Žižkov, takže mě netrápí ani jedno. Na ten Vyšehrad bych se klidně šel mrknout už někdy teď, ale spíš bych to viděl na příští týden, protože teď toho mám dost.
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    UKECANEK: A jak teda vypadá první třída:)?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam