• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOSEF_KBlues starejch kolejí
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    Zase jsem dneska jel pres Vysehrad. Je zvlastni, ze tam jeste stale vychazi salutovat vypravci, kdyz uz tam nic nestavi :-|
    HAC
    HAC --- ---
    No, muj byvali spolubydlici pyse knihu o ohni. A tak kdyz byla bourka vysel na balkon a udelal par cvaku blesku. ze treba neco pak pouzije do kapitoli o blescich.

A vysledek, ma si 3 nebo 5 nejlepsi fotku kuloveho blesku v CR.

Proste nechutnej klikacek. :-)
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    CORTEX: Tady máš minigalerku ze sobotního večera
    http://picasaweb.google.cz/josef.kadaver/BouKaLys01062008

Větší rozlišení bohužel nemám, protože jsem se bystře nepodíval na foťák, do čeho že to vlastně fotím. Ještě jsem si holt na takovéto vymoženosti nestihl zvyknout:).
    CORTEX
    CORTEX --- ---
    JOSEF_K: Aha! Tak to již dělá dva. To je ovšem dost povedené, nemáš ve větším rozlišení? Ta modrá je převelice příjemná na oči ...
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    CORTEX: Mno, takových je víc...

Chytit nějaký blesk zase takový horor není. Problém je chytit pěkný blesk ve správné části fotografie:). Btw.: taky mám moc rád bouřky:).
    CORTEX
    CORTEX --- ---
    JOSEF_K: No, to se povedlo zatím jenom GORTHovi z Cyberu, ze všech lidí co znám, náhodně vzít blesk ;) Tak uvidíme jak to půjde, já niterně miluju bouřky, nádraží a vlaky. Kdyby se to dobře spojilo, tak to bude super, když to nějak nepůjde, tak holt můžeme jít do výčepu, kde budeme mluvit o nádražích a bouřkách. Je to asi stejný rozdíl, jako sex a masturbace ... ale jak říkal snad už Freud. Každý kdo říká, že nemluví o bouřkách a vlacích, lže.
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    CORTEX: Za bouřky se dají udělat krásné fotky, ale je dobré u toho stát pod nějakým přístřeškem, neboť fotoaparát (vyjma těch potapěčských:)) a slejvák nejdou dohromady:). Nějaké fotky blesků jsem spáchal o víkendu mimo Prahu a souhlasím, že taková fotka temného nádraží s velkým bleskem na obloze by byla skvělá, ale takovou kliku já nemám:).
    CORTEX
    CORTEX --- ---
    JOSEF_K: No, to by mi udělalo dost dobře ale. Zvláště kdybychom tam byli tak akorát, až bude přicházet. I v mírném dešti by to mohlo být zajímavé ... ačkoliv asi ne na focení, nevím, jsem neznafot.
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    Jen se bojím, abychom nemuseli dělat nějaké úpravy kvůli počasí. Podle meteopressu má být zítra v Praze bouřka.
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    Co se jinak Vyšehradu týče, navrhoval bych sraz zítra ve 20:15 na tram. zast. Albertov. Tam se najdeme podstatně lépe než ve zbytcích nádraží. Rád bych vás všechny poprosil o dochvilnost. Podle kalendáře zapadne slunce ve 20:01, takže ve 20:15 už začne být tak akorát šero. Na prohlídku si běžte klidně o půlnoci, ale já bych přece jen rád něco vyfotil, na což se hodí dobré světlo. Kdo dorazí později, nechť se připojí někde na nádraží. Pokud dorazí ti, co to slíbili, bude nás asi pět, takže by neměl být takový problém nás najít. Mě poznáte poměrně snadno: hodně krátké blond vlasy, rezavá bradka, 180cm výška, černé oblečení, černá zrcadlovka na krku a stříbrný stativ. Pokud by se někdo zoufale bál, že se ztratí kdesi v kolejišti, ozvěte se do pošty a dám vám na sebe číslo.
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    HARALD: Tohle mě mrzí hned dvakrát. Napoprvé proto, že mi ta výprava časově nevyšla, napodruhé proto, že se tam nesmí fotit:(.
    HARALD
    HARALD --- ---
    Tajně vyfocená mašinka v kolektorech pod praýským Senovážným náměstím:
    HAC
    HAC --- ---
    A pak jedna opravdu masinkova.

HAC
    HAC --- ---
    A jeste jedna:

HAC
    HAC --- ---
    S tim metrem jste me inspirovali dat sem neco z meho supliku:

FIN
    FIN --- ---
    JOSEF_K: k tomu úterku: jestli se neozveš, rovnou si vykopej na svahu pod kafárnou jámu.
    THEMUF
    THEMUF --- ---
    JONEZ1: No, on tam byl, akorát s jiným posláním... :-D
    NASHUA
    NASHUA --- ---
    JONEZ1: to ses netrefil teď :)
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    JOSEF_K:: tak to pak kdyztak napis do zahlavi, nebo neco podobneho :)
    THEMUF:: nejspis proto, zes byl tam, kde on ne :)) hehe.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam