• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDAJoomla - open source CMS muze byt sexy
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    Neresili jste nekdo dynamicka menu? Abych to presne popsal, zatim to chapu tak ze mam moduly, ty si proste pozapinam a rozmistim na hlavni strance, jenomze ja bych potreboval mit neco jako sekce, s tim ze v kazde sekci bude jine bocni menu, pripadne i jiny layout.
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    2BFREE: Na to pocatecni pochopeni to stacilo. Ted se musim prohrabat v rozsirenich, jestli tam jsou ty veci, ktere potrebuji.
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    2BFREE: Diky
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    Tak jsem si nainstaloval joomlu, no jsem z ni dost jelen, napriklad nejak nechapu jak funguji menu, kategorie a sekce (nejak jsem cekal ze kdyz pridam sekci tak se mi nekde objevi). Nemate nejaky tip na tutorial?

Jo a nevite kdy bude Joomlafish dostupna pro Joomlu 1.5?
    FISEJS
    FISEJS --- ---
    LET_ME_BE: Joomla to splní s přehledem. Akorát se budeš muset naučit temlateovat. Tady je tutorial (en): odkaz
    A na více jazyčnej web se používá komponenta Joomlafish: odkaz
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    LET_ME_BE: joomla je takova jakou si ji udelas. videl jsem na netu e-shopy a taky blogy, stranky a tak dale...
    osobne ji pouzivam na korporatni intranet
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    Shanim CMS myslite ze by Joomla splnila moje pozadavky: [ LET_ME_BE @ CMS / Portal System - phpNuke, PostNuke, myPhpNuke, Xoops ad. ]
    CIA
    CIA --- ---
    FISEJS: Díky, zkusím.
    FISEJS
    FISEJS --- ---
    CIA: Přešel bych na mXcomment v1.0.6, což je nástupce AkoComment. Je tam proti spamu několik ochran a fungujou (Spam prevention with Akismet spam detection service integrated). Daj se i nainportovat komentáře za AkoComment. Ale teda vlastně tohle je nástupce AkoComment Tweaked, tak nevim zda z Ako to pujde ninportovat.
    Odkaz
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    prosimvas. musel jsem rozbehat Joomlu (1.5) jako firemni CMS intranet (pac mi sharepoint nevonel) a mam problem.
    udelam dalsi main menu do ktereho dam komponent kontaktu. dale mam v mod_minifrontpage tahani "novinek" (nechci aby se mi zobrazovaly v main page) tim ze jsem udelal neverejni sekci+kategorii a tam publikuji clanky.

for nastane kdyz se chci podivat na kontakty.
    hlasi mi
    Fatal error: Class 'ContentHelperRoute' not found in C:\xampplite\htdocs\joomla\modules\mod_minifrontpage\helper.php on line 179

kdyz vypnu minifrontpage tak to v pohode beha.
    kdyz odkomentuji ten inkriminovany radek tak se mi zobrazi kontakty ale novinky se mi nenacitaji spravne...

a aby to nebylo malo za 24h mam uzaverku...

navic. nemate nekdo potuchu jestli je nejaky rozumny debil friendly modul pro spravu souboru?
    jedno ze zadani je ze to musi mit repozitar dokumentu a tak nejak nic co jsem nasel na netu nefunguje.
    CIA
    CIA --- ---
    Máte někdo nějaký tip, jak zamezit komentářovému spamu, který chodí z jedné IP adresy? Na komentáře mám AkoComment, ale v jeho nastavení jsem možnost blokovat podle IP nenašel. Dík.
    TOMCAT009
    TOMCAT009 --- ---
    2BFREE:
    Nebyla by vhodnejsi nejaka implementace wikiny?
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    2BFREE: no co na to rict? jednoznacne diky :) apropo. nasel by se tu nekdo s dostatkem zkusenosti, kdo by umel takovou vec prizpusobit a rozchodit? zajimalo by me, kolik takova vec stoji. diky moc.
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    OT: zdar. mohl by mi nekdo poradit adekvatni opensource administracni system, na kterem by se dala rozjet internetova encyklopedie kvetin? Jeden znamy (nadsenec botanik) se me na to ptal, ale ja znam jen lidi co delaji php nebo flash na miru a za hodne penez :). Ja se v tom neorientuju vubec, takze na dobrou radu dam. Info kdyz tak do pocty. Tisicery dik!
    TAJFUN
    TAJFUN --- ---
    AX: nainstaluj si commnunity builder a pak muzes lehce pridavat pole v adminu.
    AX
    AX --- ---
    no to je nouzovka, bych chtel mit jednotlive pole jako ma Telefon nebo Fax. Slysel jsem ze lze pry si udelat novy modul Contacts , ale zatim netusim jak.
    FISEJS
    FISEJS --- ---
    AX: A co to zadat do ostatního Miscellanous info? Jinak to asi nepujde.
    AX
    AX --- ---
    tak vubec nevim jak pridat dalsi pole (treba ICQ nebo mobil) do Kontaktu, ale jit to prece musi ...
    BANIA
    BANIA --- ---
    CIA: Ja mam SOBI2 s integraci do Community Builderu.
    GOTIK
    GOTIK --- ---
    Mam dotaz, mam na localu nainstalovanou Joomlu (Joomla 1.0 pod Mac OS X 10.4.11), trochu se s ni seznamuju a zacinam si hrat s jednotlivejma komponentama (jsem dost zacatecnik co se webu a html tyce, takze mi vsechno trva, nez to pochopim :))

...a ted ten dotaz, kdyz se prihlasim na homepage svy Joomly jako Admin (zadnyho jinyho uzivatele v ty Joomle zatim nemam), tak by mi mel povolit napr. editovat News. Otevre mi sice ten "formular", dovoli mi v nem psat atd, ale problem je, ze kdyz chci dat "Apply" nebo "Save" tak se nic nestane. (kdyz se prihlasim jako Admin normalne pres Aministratora tak to samy, ale jenom kdyz upravuju obsah cehokoli, jinde mi ta "Apply" a "Save" fungujou, tak nevim...)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam