• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDAJoomla - open source CMS muze byt sexy
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    hele jen takovej navrh, nechcete sem pro zajimavost nahodit, co jste z Joomly vytloukli za weby? Docela by me to zajimalo, jak se s tim ostatni v realu poperou... ja sem zatim autorem jediny rychlovky a to jeste solidne spatlany- http://www.padworking.cz
    BANIA
    BANIA --- ---
    CRITT3R: S vychozich zarazovanim uzivatelu do skupiny Authors misto Registered zmen v souboru:
    components/com_registration/registration.php

tenhle kod:

$row->usertype = '';
    $row->gid = $acl->get_group_id( 'Registered', 'ARO' );

timhle kodem:

$row->usertype = 'Author';
    $row->gid = $acl->get_group_id( 'Author', 'ARO' );

Pozor, funguje to jenom pro nove uzivatele, kteri se zaregistruji.
    Anebo muzes pouzit komponentu JA Submit, ktera by to taky nejak mela resit bez zasahu do kodu.
    BANIA
    BANIA --- ---
    CRITT3R: a nemas cirou nahodou chybu v sablone? jakoze i jiny obsah se roztahuje vic do sirky? nebo jenom ten editor?
    CRITT3R
    CRITT3R --- ---
    BANIA: dik, zkousel jsem oba ty editory a prestoze menim vsechny mozny width co tam najdu, sirka se nemeni :((( nenapada te cim to muze bejt?
    BANIA
    BANIA --- ---
    CRITT3R: TinyMCE ma jedine nastaveni v Mambots - TinyMCE WYSIWYG Editor a v tom nastaveni muzes zmenit i vysku html okna...
    CRITT3R
    CRITT3R --- ---
    BANIA: tinyMCE a konfiguraci nikde nemuzu najit... premejslim jestli se to ma dat nastavit nekde v tom community builderu a ze by se ten editor prizpusobil ale to asi ne, co...
    BANIA
    BANIA --- ---
    CRITT3R: jaky wysiwyg editor pouzivas? asi nejlepsi je jce a pro ten si nastavujes sirku a vlastne vsechny parametry v Components - JCE Admin - JCE Configuration
    CRITT3R
    CRITT3R --- ---
    ahoj, prosim mam takovej problem, mam community builder a registrovani uzivatele muzou vkladat clanky, akorat ta hlavni cast s tim wysiwyg editorem je sirsi nez by mela bejt a zasahuje do postrannich casti coz by nemela... nevite jak zmensit sirku? ja to v ty joomle nikde nenasel... dalsi vec je to aby se uzivatel kterej se zaregistruje automaticky stal authorem/editorem namisto aby byl pouze registered...
    CIA
    CIA --- ---
    LET_ME_BE: Dík, asi bych už měl fakt ty Google Analytics vyzkoušet ;)
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    CIA: To je trochu blbost to mit primo v Joomle. Pokud potrebujes neco na strane serveru, tak staci nejakej nastroj napojit primo na webserver, nebo kdyz ti nevadi google, tak jednoznacne google analytics.
    CIA
    CIA --- ---
    Neexistuje něco do Joomly, co by sledovalo čtenost článků, ale tak, aby to bylo omezeno na (třeba) jedno přečtení z jedné IP adresy? To, co teď používám mi počítá každé přečtení a to není to, co bych zrovna potřeboval. Zatím mám Joomla 1.0.13, ale přechod na 1.5 se blíží. Tak to klidně může být pro tu 1.5 verzi. Díky.
    BANIA
    BANIA --- ---
    TAJFUN: jasan, posli zdrojak do posty
    TAJFUN
    TAJFUN --- ---
    BANIA: bohuzel je tento template psan jinak, nemuzu to tam najit. myslis ze bys byla ochotna se na to kouknout, kdybych to poslal treba do posty nebo tak?
    BANIA
    BANIA --- ---
    TAJFUN: v template manageru jdi do editace html tehle sablony a zmen ve zdrojaku kodovani...tedy zmen:
    meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
    na
    meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250" />
    TAJFUN
    TAJFUN --- ---
    jo a mam to na webu http://www.freakyzone.sk
    TAJFUN
    TAJFUN --- ---
    ahoj lidi...potreboval bych prosim poradit.... mam web na joomla 1.0.13 v sk lokalizaci a mam template ja_dravity s www.joomlart.com. Problem mam s kodovanim. Na jinejch templates to jde vsechno ok.. ale s timhle template my nezobrazuje spravne diakritiku . nekdy prevazne ve firefoxu to jde..takze to nebude databazy ani nicim jinym, ale tim templatem.... kdyby byl nekdo ochotnej pomoct a nastavil my to, nabizim za to jakejkoliv template z jejich stranky. dik.. vice do posty.
    BANIA
    BANIA --- ---
    TOMCAT009: .-)))

Mne posledni dobou prijde, ze joomla je hlavne o tom najit hezkou sablonku (samozrejme ji prepatlat k obrazu svemu) a zajimavy komponenty. Tedka zase hledam neco dobryho na vytvoreni databaze psu, kdy bych potrebovala, aby kazdej z nich mohl mit svuj profil a fotky a tak. Zatim jsem narazila na Database Query, kde bych si musela vsechny SQL dotazy nadelat sama a vytvorit sablony. Anebo jsem se dostala k cloveku, ktery vyviji suprovej nastroj na generovani rodokmenu JGen, ktery je tedka v beta verzi. Tu jsem vyzkousela a je to fakt zajimavy, jenom bohuzel zatim nedodelany. Tak jsme aspon domluveni, ze az vyda stabilni release, tak mu pomuzu s upravama pro zvireci rodokmeny a ceskym prekladem (ne, ze by o neho asi stali, ale stejne ho budu muset delat). .-)))
    TOMCAT009
    TOMCAT009 --- ---
    BANIA:
    Asi to nevyznelo, mluvil jsem ironicky.
    FISEJS
    FISEJS --- ---
    BANIA: To ne, template komponenty spadá pod komponentu.
    CRITT3R
    CRITT3R --- ---
    BANIA: dik, jdu to zkusit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam