• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDAJoomla - open source CMS muze byt sexy
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Tak už vím kde je chyba :( vona se ta flypage nevybírá jenom globálně v nastavení obchodu, ale pro každou kategorii vzlášť. Takže při vytvoření nové kategorie se to hodilo na flypage-ask.tpl místo flypage.tpl
    JAGULAR
    JAGULAR --- ---
    Joomla! 1.5.5 Production/Stable [ Mamni ] 27-July-2008 22:00 GMT
    VirtueMart: 1.1.2

ehm nejdriv si aktualizuj na posledni verze!
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    JAGULAR:
    A co máš pls za Vmart ? já mám 1.1.0 beta3
    Mě se ten obrázek normálně vytvoří i s náhledem...
    a přidávám to jako přidaný obrázek... klasika obrázek vybrat nejde...
    JAGULAR
    JAGULAR --- ---
    v Nastavení VirtueMart v zalozce www stranky je volba Povolit dynamické vytváření náhledů? a pak velikosti nahledu, volbu mam aktivovanou rozmery standardni 90x90 a i s originalni tpl funguje
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    JAGULAR:
    No přidanej další obrázek mám... publikovanej taky je, ale v flypage prostě není vidět :(
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Nevíte pls. jak ve virtuemart 1.1 zapnout zobrazení náhledů dalších obrázků v detailu produktu ? všude jsou návody na 1.0.c ale na 1.1.x nic :(
    FISEJS
    FISEJS --- ---
    Čau, jak udělám parent položku menu, tak aby se jen otevřely podnabídky, ale zůstalo to na tý stránce na který to bylo. Prostě jen položka jako kontajner pro podpoložky? díky Když udělám odkaz a dám tam # tak mě to hodí na hlavní stránku...
    JAGULAR
    JAGULAR --- ---
    TOE: ad. virtuemart - je celkem v poho, zatim to mam jenom jako katalog ale chystam se spoustet shop, zalezi co od toho pozadujes, nemusis mit shop primo pod joomlou, da se treba prdnout na subdomain jinej projekt, nebo treba uvazovat i o nejakym komercnim - ale virtuemart s nejakyma drobnyma upravama (napr. ceska legislativa ico/dic) postaci
    TOE
    TOE --- ---
    ZAPPO: potreboval sem jednoduchou galerii s nahledama, detailem a komentarema uzivatelu. Nakonec sem pouzil joomgallery a sem spokojenej :)
    CRITT3R
    CRITT3R --- ---
    ahoj, nevedeli byste nekdo prosim jak zuzit ten joomlaboard na nasledujicim linku aby se to tam veslo a neprecuhovalo to? diky moc!

http://www.stretnutiecestovatelov.sk/component/option,com_joomlaboard/Itemid,58/func,showcat/catid,6/

ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    TOE: Kdybys na to prisel, tak budu rad:) Taky mam RSGallery2 a Joomla1.5 a zatim nijak zvlast..
    TOE
    TOE --- ---
    Nevíte někdo kde v rsgallery2 (SVN 802) jsou umístěny jazykové soubory? Snažím se tam dostat češtinu, ale zatím marně...
    JAGULAR
    JAGULAR --- ---
    WOJTISHEK: pokud nainstaluje language do virtuemart, nikde se to nenastavuje, nacita se podle aktivniho jazyka v joomle
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    PROBER: dik, mas to v poste.
    PROBER
    PROBER --- ---
    Dobrá, jsem k dispozici...
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    PROBER: V tuto chvili hlavne presun do hlavniho adresare + vychytani dvou chyb, ktere to hazi pri provozu. Jinak je administrace funkcni a klient ji umi pouzivat.
    PROBER
    PROBER --- ---
    SHADOWALKER: Co přesně obnáší to spuštění webu?
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    PROBER: Tak v tom pripade potrebuji i nekoho kdo to prevede z podadresare.
    PROBER
    PROBER --- ---
    SHADOWALKER: "Pokud vse zkopiruji do hlavniho adresare bude to behat jako hlavni obsah?"

Nebude, musí se minimálně upravit cesty v configuration.php.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam