• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDAJoomla - open source CMS muze byt sexy
    FISEJS
    FISEJS --- ---
    Jo ale vlevo a nahoře menu a uprostřed obsah je celkem klasa joomla rozvržení.
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    FISEJS:

uz sem to poresil s hostingem, stacilo povolit pamet na 16mb

ted mam problem ze mi tam nejdou uploadovat fotky pres phoca, ale hazim je tam pres ftp, potazmo media manager a ve phoca je pridavam, takze uz to jde.

zajimavej template, takovej netradicni pro joomlu, si jsi delal sam?
    FISEJS
    FISEJS --- ---
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    hej hej lidi..
    jsou tu nejaky joomlisti? :D
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    jakou pouzivate galerii?
    zkousel sem ted nainstalit phoca galerii ale nejak mi pri instalaci pada, tak asi zkusim neco jineho..
    DUNAR_
    DUNAR_ --- ---
    Ahoj, mam dotaz. Jak dounutim Joomlu 1.5, aby mi pote, co registrovany uzivate poda novy clanek, aby mi prislo info na mail, ze tak ucinil. Diky predem za radu.
    EDASX
    EDASX --- ---
    EUCHENIE: problem je, ze to jsou dve rozdilny veci - jeden je lokalizace = prelozeni vsech hlasek redakcniho systemu a druhej je joomfish, nastroj na prekladani obsahu. ty vlajecky nastavujes v joomfish v language adminu.
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    + dekuju jsem zapomnela;)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    DBORUVKA: tak to tam mam, akorat se nemuze prekliknout v menu languages z admina do site..
    plus na homepage mam porad vlajky britskou a nemeckou, cz nepribyla, ale to se asi taky musi nejak nastavit, co?
    no, musim si na to udelat cas a poradne se zacist, budu toho potrebovat moc moc.]
    urco chci fotogalerii.. ne jen vkladat picry do textu, nevite, je neco takovyho? neco s funkcema webalba
    DBORUVKA
    DBORUVKA --- ---
    EUCHENIE:
    češtinu pro 1.5.5 a vyšší najdeš:
    http://joomlacode.org/gf/project/jtranslation/frs/?action=FrsReleaseBrowse&frs_package_id=2273
    (cs-cz_joomla_1.5.5_all.zip)

Instalace:
    Extensions - Install/Uninstall

MINIMALD
    MINIMALD --- ---
    Ahoj,

zdravim vas. Najdete se tu nekdo, kdo napasuje template:

http://osc3.template-help.com/wordpress_20725/

na Joomlu a predela vzhled podle zadani?

posta, diky
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    mam dotaz a asi budu mit vic;)
    mam nastavenou nj a aj, ale chybi mi cj, aby byla i na home..:)
    s necim mi sem tam nekdo pomaha, chci se to naucit sama, s par redsys jsem uz delala, ale s jumlou eee..

WALEEK
    WALEEK --- ---
    PSYCHO: :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    WALEEK: logovani do admina na 1.5.7 mi furt nejde, tak zustavam na 1.5.5, nechci riskovat, ze celodenni prace pujde do kytek, pak to zkusim na jinym webu, nicmene s tou clean install byl problem ten, ze kdyz das nahrat sample data pri installu a ono se to nepovede, tak se to zapise do configu a ten to cele rozjebe. Takze akorat prehrat config originalem, prejmenovat, spustit install znovu, prejmenovat config a povolit do nej zapis (jedu na atts 774), potom projet celej install jak predtim a jen nedavat nahrat sample data (radeji se k tomu policku ani nepriblizovat) a jen dat finish, pak to jede ok...
    WALEEK
    WALEEK --- ---
    PSYCHO: kde byl problem?
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    tak uz dobry, i to logovani do admina pod 1.5.5 jede...
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    clean install 1.5.5 i 1.5.7 konci takhle omg...

Notice: Undefined index: DBtype in /var/www/html/virtualdomains/2606/trefle.cz/www/installation/installer/models/model.php on line 764

Fatal error: Call to undefined method JException::getNullDate() in /var/www/html/virtualdomains/2606/trefle.cz/www/installation/installer/helper.php on line 290
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    WALEEK: zkousim ted 1.5.5 jestli to bude delat taky a uvidime... :-/
    WALEEK
    WALEEK --- ---
    PSYCHO: jasan a slape, na jednom webu byl prechod z 1.5.5 a na druhem z 1.5.3... Oba bez problemu.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Hele, mate nekdo Joomlu 1.5.7 stable? Pac me to pri loginu do administrace haze Fatal Error pri autentizaci... (call to undefined function xxx)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam