• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDAJoomla - open source CMS muze byt sexy
    EL_CUBO
    EL_CUBO --- ---
    ahoj, prosim nejaky clovek na audit webu v joomlu? posta..

diky!!!
    WALEEK
    WALEEK --- ---
    ALDEMIK: a co treba mrknout sem, jestli server splnuje tyto pozadavky...
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    ALDEMIK: linux nebo windows? zkousis na localhostu? co se stane kdyz v prohlizeci otevres adresu 127.0.0.1?
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Mám naprosto laický dotaz: Chtěla jsem si nainstalovat Joomlu a nějak se s tím začít seznamovat a trochu si s tím hrát, našla jsem úžasný a skvělý návod pro debily, tak jsem to spokojeně dělala podle něj, ale pořád mi to hlásí, že nechodí buď Apache, nebo MySql a já netušim, čim by to mohlo být - mohl by mi prosim někdo poradit do pošty? Byla bych moc vděčná. Popíšu pak snad i líp, o co jde :-) Díky
    TONAL
    TONAL --- ---
    BANIA: jasně, to je parádní řešení :-) už jsem to aplikoval. dvě šablony, jednu implicitní pro intro a další pro všechny ostatní věci v menu. good :) díky

SAMGARR: tohle je složitější řešení, protože musím přepisovat kód a tam stačí málo nepozornosti, abych pak musel hodně hledat :)

díku dík. díky všem ;)
    EL_CUBO
    EL_CUBO --- ---
    hoj,

chcete nekdo brigadu? hledam spravce jednoho hotoveho webu s joomlou. plneni informacemi, obcasne upravy.. dyztak posta.. dik
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    TONAL: co takhle do sablony vlozit javascript, kterej otevre treba lightboxovy okno kde se prehraje to intro?
    BANIA
    BANIA --- ---
    intro stranka muze byt klidne i v joomle....jenom s prirazenou jinou sablonou....
    TONAL
    TONAL --- ---
    tak jsem v noci googloval, ale nedošel jsem na pořádné řešení.
    potřebuji udělat intro screen/page, která se zobrazí jako první a až z ní se vleze na joomla site.
    bohužel řešení s podadresářem, ve kterém by byla joomla není dobré a řešení s index.html, který se načte jako první a z něj se pak jde na index.php - který je už joomla - nemůžu použít, protože potřebuji i tu intro screen mít v php.

napadá někoho něco?
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    EUCHENIE: oh, tak to jsem ji nepochopil:)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    SAMGARR: to byla recnicka otazka .)
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    MELOUN: http://sanctuary.cz hostuju u station.cz a bez problemu;)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    to vypada taky na jumlu, coz.)
    http://www.hdc.cz/
    EVETS
    EVETS --- ---
    MELOUN:
    .. jednoznačně doporučuju itx.cz, super přístup.. ....před tim jsem byl na českym hostingu a podpora Joomly 0...

..doporučuju :

http://www.joomlaportal.cz/component/option,com_joomlaboard/Itemid,66/
    SANTUS
    SANTUS --- ---
    Zalímalo by mě, proč se v mém případě [http://www.negrz.org/] zobrazuje spodní příspěvek na "HOME" v pořádku a ten vrchní má comment napravo od sebe (případ pouze browseru Opera). Neznáte někdo nějaký ladící nástroj, který by fungoval jako komponenta at se nemusim vrtat v kodu a hledat chybky? Problém je jen s Operou, kterou sám teda používám...

Dotaz 2) pro hodnoceni použícám Extra vote ale ten nefunguje pokud neni aktivovany modul Rating (defalutní od Joomly) s tím, že se hodnotí přes interní rating, ale výsledky jsou vidět jen v modulu Extra Vote... Nějak mi to neleze do palice.. Všechno to jsou 1.5v Native - nepouzivam Legacy.

Dík
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    jaky hosting pro bezproblemovou instalaci komponent?
    na co si dat bacha?
    safe mode on nebo off?

TONAL
    TONAL --- ---
    neresil jste nekdo / nepotkal / nenasel nejaky random template loader?
    aby se mi pri loadingu stranky vybral nahodny template ze 4 co mam nainstalovane?

template switcher je jedna vec - aby si to uzivatel zmenil na klik, ale ja bych chtel, aby se pokazde nahodne natahl template.

diky
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    ZONICEK: Tu ja neznam, Joomlu uz nepouzivam a tohle budes muset nastavit v Joomle.
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    LET_ME_BE:
    Mě by stačila ta odpověď na původní otázku ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam