• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDAJoomla - open source CMS muze byt sexy
    NVT
    NVT --- ---
    Omluvám se za lamadotaz, ale existuje nějaký typ instalace pro javascript? Chci jednu JS knihovnu dodávanou s modulem umístit do media/system/js (protože je natolik univerzální, že by mohla najít využití i při jiných příležitostech) a zatím jsem našel jen možnost instalovat soubor z mod_modul.zip do adresáře modulu.
    NIZZER
    NIZZER --- ---
    WALEEK: jjop vim, joomlapack to jisti ,))
    WALEEK
    WALEEK --- ---
    NIZZER: rozhodne si to pred aktualizaci zazalohuj... ;)
    NIZZER
    NIZZER --- ---
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    NIZZER: nebo si nainstaluj Joomla! Update Manager
    PROBER
    PROBER --- ---
    NIZZER: Potřebuješ FTP přístup. Ze stránek Joomly si potom stáhneš aktualizační balíček v závislosti na své původní verzi např. 1.5.14 - 1.5.15, který obsahuje pouze aktualizované soubory a ty přepíšeš skrze FTP na serveru. Není to nic složitého.
    NIZZER
    NIZZER --- ---
    omlouvam se za stupidni dotaz, ale nevedel byste nekdo jak se provadi aktualizace na novejsi verzi? potrebuju pristup na ftp, nebo to jde nejak z backendu?
    diky
    MRBUCHTA
    MRBUCHTA --- ---
    hledám externistu s bydlistem v Praze na joomlu. Zájemci prosím pište na matyas.deml@gmail.com
    KATEALICECZ
    KATEALICECZ --- ---
    SAMGARR: Díky, zkusím to
    KATEALICECZ
    KATEALICECZ --- ---
    SAMGARR: Právě. Ale možná to bude taky "unpublish" Joomla modulů, sakra :)
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    KATEALICECZ: po instalaci tech komentaru?
    KATEALICECZ
    KATEALICECZ --- ---
    SAMGARR: Tyjo, díky ale nějak se mi "podařilo" si shodit celý backend a místo a nemůžu se ani přihlásit...ua

VIDA
    VIDA --- ---
    KATEALICECZ: Dobré, díky :) Možná tam nejde nastavit zobrazení všech tagů, ale stejně jich nebudem mít moc, takže stačí "Most popular".
    TAJFUN
    TAJFUN --- ---
    halo lidicky, je tu nekdo schopny co umi upravovat templates pro Virtuemart (posledni verzi)? potrebboval bych flypage a browse page. diiikk
    KATEALICECZ
    KATEALICECZ --- ---
    VIDA: Právě jsem instalovala "Tags for Joomla", přehledné a funkční, doporučuji :)
    Máte nějaké doporučení na jednoduché rozšíření pro komentáře pod články? Nechci tam cpát přihlašovací systémy, sdílení atd. Opravdu co nejvíc simple..
    VIDA
    VIDA --- ---
    Poraďte mi prosím - používáte někdo rozšíření pro tagy? Např. z Tags & Clouds.
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Netušíte jakou proměná se používá pro ID modulu ?
    Jde mě o následující věc - v joomle mám nastavený jeden modul, aby byl vidět pokud jsem kliknul na určitou položku v menu. Tak se zobrazí. Ale potřeboval bych tam ještě pak vložit jeden skript něco typu if $xxx== číslo toho modulu echo blablabla...
    KATEALICECZ
    KATEALICECZ --- ---
    Pracujete někdo s JCal Pro? Prý se přes to dají do events nahrát i videa, jen nevím jak..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam