• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDAJoomla - open source CMS muze byt sexy
    KUBAJZ_V
    KUBAJZ_V --- ---
    SAMGARR: Kdybych věděl kde je. Nepíšu.
    A kdybych ji sehnal, taky nepíšu.
    REIBENKOPF
    REIBENKOPF --- ---
    hledam nekoho, kdo by mi (za penize) pomohl s prevodem jedne sablony do joomly a s vyrobou/upravou 1-2 joomla modulu. dyztak posta. dik
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    KUBAJZ_V: a kde je problem? Tu druhou sablonu by nemelo bejt problem sehnat.
    KUBAJZ_V
    KUBAJZ_V --- ---
    Stále hledám nějakou šablonu.
    Něco na tento způsob.

http://demo.joomlaplates.net/jp_powerbooks/
    http://www.igorpesta.sk/
    KUBAJZ_V
    KUBAJZ_V --- ---
    MIKEKT: i to se stává
    a mnohem horší :)
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    tak uz asi vyreseno byl problem ve spatnym hesle na ftp vrstve v joomle to bych se posral :)
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    Lidi potreboval bych help. mam problem ze mi do joomly nejde nainsstalovat zadna komponenta. Zkousel jsem uz asi 4 ruzny a porad mi to pise
    Nemohu nalézt instalační balíček
    I kdyz predtim jsem tam normalne instaloval.
    Zkousel jsem to ruzne i nahrat na ftp a instalovat ze slozky a porad nic.
    A mam jeste jedne problem, ze kdyz se snazim neco zmenit v globalnim nastaveni tak mi to napise, ze je to zmeneno, ale zustane to porad stejne. uz nevim co s tim. vsechny dulezity slozky a soubory mam nastaveny na 777 ake takhle to blbne.
    WASCHIK
    WASCHIK --- ---
    Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s modulem virtuemart? spíš mi jde o to, že když se snažím přidat zboží do košíku tak mi to hlásí že musím zadat počet, přičemž když ho chci přidat z modulu jako poslední přidané zboží, to jde. U zboží mám nastaven jeho nenulový počet, že se prodává minimálně po jednom kusu, v display options, mám zaškrtnuto že se má zobrazovat okno zadání kolik kusů dotyčky chce, zkoušel jsem i ostatní možnosti jako checkbox, options,.. a verze virtuemartu je 1.1.4 a joomla 1.5.17
    děkuji
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    KUBAJZ_V: pochybuje ze takovejhle flashovej cirkus bude na netu free
    KUBAJZ_V
    KUBAJZ_V --- ---
    Díky, to jsem si taky všiml.
    Bohužel asi špatně hledám. Aspoň ne tedy jako free. Něco na ten způsob jsem nenašel. 120$ mi přijde jako magořina za to, že to někde na netu ještě potkám.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    KUBAJZ_V: sablonu? tech je plnej net:)
    KUBAJZ_V
    KUBAJZ_V --- ---
    Jo, nahrál jsem to celé znova a už OK.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    KUBAJZ_V: pochybuju ze se v 1.5.18 objevi takovahle chyba. Koukni do logu mysql serveru, jestli tam neni neco o tom neuspesnem pripojeni. Zkus znova stahnou instalacni soubory joomly a nainstaluj ji znova.
    KUBAJZ_V
    KUBAJZ_V --- ---
    Mysql mam spuštěné v xamppu. Instalační balík rozbalený do patřičné složky a teď jsem v bodě: průvodce instalace přes localhost do databáze.

přesněji řečeno v tomhle kroku:
    http://sakal.snoop-gamer.com/images/joomla-uzivatelska-prirucka/instalace-3.jpg

do dalšího kroku už mě to nepustí, zobrazí se ta hláška. Všechno vyplněno a nastaveno, resp. vše co jsem nastavoval dřív (a běhalo to) tam mam. Napadlo mě, že to může zlobit tím, že je to nová verze. vyšla teprv včera ale netušim jak to opravit.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    KUBAJZ_V: mysql server bezi? Mas dobre vyplnene prihlasovaci udaje?
    KUBAJZ_V
    KUBAJZ_V --- ---
    Dneska sem i vyskytl problém a stále nevím jak h ovyřešit. Nic mě nenapadá.
    Jedu pořád na locakhostu, pořídil jsme si na to zmiňovaný xampp win32 v1.7.3.

Dneska jsem stáhl nově vydanou verzi joomly 1.5.18
    Protože jsem si instalaci prováděl celou znova jel jsem od začátku. Ale v kroku nastavení databáze, resp. při následujícím kroku mi joomla oznámila:

Nemohu se připojit k databázi. Konektor vrátil číslo: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL neví někdo co s tím? Nebo aspoň nápad co by mohlo být blbě. Díky
    PROBER
    PROBER --- ---
    HARDCABB: Tak jednoduche to asi fakt nebude, koukni na http://extensions.joomla.org/extensions/tools/design-tools/757
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    nemate prosim nejakou naprosto basic/foobar template, na kterou bych mohl preklopit muj custom nakreslenej design? muj kod je naprosto minimalistickej, par divu s id, jinak basic elementy.. ale kdyz otevru nejakou (zdanlive jednoduchou) template tak se v tom absolutne ztracim a nevim jak to prepsat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam