• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDAJoomla - open source CMS muze byt sexy
    VIDA
    VIDA --- ---
    Oběma díky za reakce.

Využiju IOT_JH. Přehledné, jen při zadání adresy se mi špendlík hází na jinou lokaci, i když při kliknutí na "map" přímo v kalendáři je zvolen správý dům. Ale to už je detail.
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    Pokud je tu někdo kdo umí v joomle vytvořit z psdčka šablonu tak ať se mi urychleně ozve, mám pro něj práci :)
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    VIDA: Ja pouzivam GCalendar
    GCalendar - Joomla! Extensions Directory
    http://extensions.joomla.org/extensions/calendars-a-events/events/events-calendars/1625

tady http://pakosti.asrb.cz/

Sice se to aktualizuje pres google kalendare, ale to se mi prave zrovna i hodilo i mi to prislo jeko nejlepsi reseni. Zkousel jsem i ruzny jiny a nelibily se mi.
    VIDA
    VIDA --- ---
    Nechce se někdo podělit o zkušenosti s kalendářem (seznamem událostí)?

Zatím jsem vyzkoušela JEvents. Potřebuji minikalendář a seznam blížících se událostí. Oboje umí, ale třebas znáte něco lepšího.
    HROBO
    HROBO --- ---
    zdravim neviete prosim o nejakom free webhostingu na ktorom bezi joomla bez problemov? diky
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    Zdarec, pokud by se mezi vámi našel vývojář schopný programovat Joomla pluginy, tak ať mě prosím kontaktuje do pošty. Odměna jistá. Díky
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    VIDA: Diky moc! Myslel jsem, ze mi to nejak nefungovalo, ale asi jsem byl spis zmateny. :)
    VIDA
    VIDA --- ---
    IOT_JH: Nabídky > [jméno nabídky] > [položka nabídky].
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    Panove a damy, pripadam si jako trouba, ale nemuzu nikde najit jak nastavit pocet clanku na stranku. Nevite nekdo?
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    FONTAN: uz jsem o krok dal (nemam k tomu 100% pristup, takze je to na pytel)
    \administrator\components\com_content\controller.php a asi i ostatni casti maji v cid, pote co si o nej poprosej routovac, misto toho, co je v URL, nejakej podivnej hash

SAMGARR: to se zatim bojim udelat - zkusil jsem ji zdisablovat a to nepomohlo, takze to asi zkusim i touhle cestou
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    Poptávám někoho kdo mi poskytne konzultaci ke stávajícím joomla stránkám. Ideálně formou jednoho či dvou setkání (Praha, Český Brod, Poříčany, Kolín, Poděbrady nebo Nymburk), jinak formou emailových otázek a odpovědí. Honorář domluvou. Nabídky s požadovanou sazbou prosím do pošty. Předem děkuji.
    Je možné, že by konzultace vedla k jednorázovému zadání drobných údržbářských prací na konstrukci stránek.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    FONTAN: tak tu minikomponentu zkus odinstalovat a uvidis co se stane...treba je to prave tou minikomponentou
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    prosim nemate nekdo tuseni, kde muze byt zakopany pes, ze mi na jedne instalaci joomly (1.5.18) vubec neslapou admin linky tvaru:
    /administrator/index.php?option=com_content§ionid=-1&task=edit&cid[]=77

ale jen
    /administrator/index.php?option=com_content§ionid=-1&task=edit&id=77

(je to mozna nejaka zalezitost konfigurace php, ale fakt jsem z toho uplne perplex a vygooglit se mi nepodarilo ale uplne nic)

na te joomle je pridana jedna minikomponenta, ktrea ma jen pomahat pri nejakem trakovani a pro specialni formular, ale nic, co by zasahovalodo administrace...

diky moc
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    zdar, nepožívá někdo z vás některou booking extension? koukám, že jich je celá řada, tak kdybyste měl někdo dobrou zkušenost s nějakou konkrétní...
    TAJFUN
    TAJFUN --- ---
    caf, nema nahodou nekdo membership na joomlaxtc.com? potrebuju na skousku "style council" template. vymenim za cokoli z gavick.com ..pripadne kdyby seto povedlo nekomu najit na webu (rapids) a pod.. dik..
    KUBAJZ_V
    KUBAJZ_V --- ---
    SAMGARR: diky za radu
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    IOT_JH: vyreseno reinstalaci joomly.
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    Zdravim a jdu pro radu!

Potrebuji nejake rozumne reseni pro dve jazykove verze stranek.
    joomfish mi nevyhovuje. Jinde jsem jiz pouzil M17n
    a je to pro me nejlepsi. Ale ted mi to z nejakych duvodu nejde nainstalovat.

hazi to error a
    * It was not possible to copy the selected file.
    * It was not possible to delete the selected file.: 'menu.php'
    * It was not possible to delete the selected file.: 'helper.php'
    * It was not possible to delete the selected file.: 'legacy.php'
    * It was not possible to delete the selected file.: 'mod_mainmenu.php'
    * It was not possible to delete the selected file.: 'mod_mainmenu.xml'
    * It was not possible to delete the selected file.: 'default.php'
    * It was not possible to delete the selected file.: 'index.html'
    * It was not possible to delete the selected file.: 'mod_M17n.php'
    * It was not possible to delete the selected file.: 'mod_M17n.xml'
    * It was not possible to delete the selected file.: 'index.html'
    * It was not possible to delete the selected file.: 'af.gif'
    ...

* It was not possible to delete the selected file.: 'zh.gif'
    * It was not possible to delete the selected file.: 'M17n.php'
    * It was not possible to delete the selected file.: 'M17n.xml'
    * JFile::copy: It was not possible to find or read the selected file: '/var/www/akcentfestival.eu/cz/libraries/joomla/application/menu.bak.php'
    * JFile::copy: It was not possible to find or read the selected file: '/var/www/akcentfestival.eu/cz/modules/mod_mainmenu/helper.bak.php'
    * JFile::copy: It was not possible to find or read the selected file: '/var/www/akcentfestival.eu/cz/modules/mod_mainmenu/legacy.bak.php'
    * JFile::copy: It was not possible to find or read the selected file: '/var/www/akcentfestival.eu/cz/modules/mod_mainmenu/mod_mainmenu.bak.php'
    * JFile::copy: It was not possible to find or read the selected file: '/var/www/akcentfestival.eu/cz/modules/mod_mainmenu/mod_mainmenu.bak.xml'
    * JFile::copy: It was not possible to find or read the selected file: '/var/www/akcentfestival.eu/cz/modules/mod_mainmenu/tmpl/default.bak.php'

Nutne to potrebuju nejak vyresit!
    Pomoc, prosim!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam