• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDAJoomla - open source CMS muze byt sexy
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    HALELUJA: okolo joomly se uz cca rok nepohybuju, ale rekl bych ze nic takhle komplexniho nesezenes. Doporucil bych drupal, konkretne http://openatrium.com/.
    VIDA
    VIDA --- ---
    HALELUJA: SharePoint - něco podobného jsme hledala před půl rokem, ale nenašla jsem nic, co by mi vyhovovalo, takže jsem skončila u PHPfileNavigator na soubory, MediaWiki na sdílení informací a kalendář a Mantis na problémy. Pokud budeš úspěšnější, poděl se prosím.

eshop - asi nejčastěji VirtueMart; jistě se tu najde pár lidí se zkušenostma.
    HALELUJA
    HALELUJA --- ---
    Ahoj, měli byste nějaké typy na rozšíření pro joomlu, abych z ní udělal takovej malej firemní sharepoint? Ze začátku potřebuju rozdělení do oddělení, kde budou moct vkládat, strukturovat a sdílet dokumenty, k tomu nějaký články, fulltext, stránky oddělení, vytisknout to a nějakou formu feedbacku,.. do budoucna kalendář (pro zasedačky, lidi, auta), schvalovací procesy,..
    Super by bylo něco na propojení s Kerio a Reporting Servicies.
    + ještě jestli máte typ na ověřený e-shop pro joomlu
    Vše může být i placené.. ale free raději :) Rád bych to nasadil na Joomla 2.5, ale v nejhoršim downgraduju.. Díky
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    IOT_JH:
    jj zkoušel a na 1.7 nefunguje :(
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    ZONICEK: Tohle si zkousel? http://www.cmsmind.com/joomla-1-7-tutorial-how-to-make-the-parent-menu-item-not-clickable/

Jakoze externi link, ale misto adresy das #.. Asi to nefunguje ve vsech verzich.
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Nevíte někdo jak udělat v joomle položku v menu, která pouze rozbalí podmenu a nikam se neodkáže? Separator tam sice dá text, ale nejde na něj kliknout, takže se podmenu nezobrazí. Potřebuju jenom aby se rozjelo podmenu a nic víc. díky
    SKID
    SKID --- ---
    Ahoj, mam dotaz. V Joomle je možnost dát do menu odkaz na stránku, kam zadáváte seznam různých externích webů s adresami. Jenomže ty může zadávat jen registrovaný uživatel. Nevíte jak nastavit, aby mohl adresy zadávat kdokoliv?
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    KOM: Do kodu se muzes kouknout i pres admina. Pres spravu templatu se doklikas.
    KOM
    KOM --- ---
    Pls, v Joomle normalne nedelam, ale ted jsem dostal web, ktery je v tom naprogramovany a mam neco upravit. Mam problem s Homepage, kde dokazu editovat hlavni obsah, ale veci co jsou v postranim sidebaru nemuzu nikde najit v adminu. Pristup na FTP nemam, takze se nemohu kouknout jak je to napsany a zda to tam neni natvrdo v kodu. Za jakykoliv napady diky!
    CIANT
    CIANT --- ---
    Ahoj, jestli nekdo z vas hledate praci na castecny uvazek, tak my zas hledame nekoho kdo to s tou joomlou umi :)

viz nabidka:
    [ OFFERING WORKNABÍZÍM PRÁCI: Webdesigner pro CIANT / Praha ]
    SKID
    SKID --- ---
    Ahoj, pokud je tu někdo, kdo si přivydělává programováním pro Joomlu, nechť se mi ozve do pošty. Měl bych případně kšeft. Díky.
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    SHMADE: Ohledně upgradu, mám joomlu 1.5.14 Stable a přemýšlím o tý 1.7, virtuemart mám 1.1.4 a nejnovější je 1.1.9, v podstatě ani nevím co mi to může přinéést, spíš tak ze zvyku, že věci normálně upgraduju... Tady se toho prostě akorát trochu bojim. :)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    SKID: To by mělo jít prostě ten modul mod_custom - nevim jestli je defaultní, ale kdyžtak můžeš stáhnout třeba tohle http://extensions.joomla.org/extensions/edition/custom-code-in-modules/5435

Já na těch mejch stránkách teda články v podstatě nevyužívám, ale pro zobrazování těch článků/novinek prostě určitě bude taky nějakej modul, kterej máš danej na nějakym místě v šabloně, tak prostě ten modul co ti píšu dáš na stejný místo a v řazení ho dáš na první pozici. V zobrazování novinek se ti nic nezmění.
    SKID
    SKID --- ---
    SHMADE: Potřebuji, aby pod to pořád šlo dávat novinky...

K tomu upgrade Joomly - záleží z jaké na jakou verzi.
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    SKID: Nešlo by tam jen před ten modul co zobrazuje články šoupnout jinej modul - mod_custom, kam prostě frkneš jen ten obrázek...

Já mám taky dotaz, potřeboval bych modul, kterej by mi umožnil spouštět vlastní php skriptíky, našel jsem jich několik na netu, ale mám problém s jejich instalací. Nevíte jestli to nejde udělat nějak jinak? Potřeboval bych prostě něco jako je ten nahoře zmiňovanej mod_custom, kterej slouží k zobrazení vlastního html, ale pro php. Máte nějaké doporučení, případně je někdo schopen mi poradit s rozběhnutím toho modulu.

A ještě jedna věc, přemýšlím o upgradu joomly i virtuemartu na novější verze, mám se něčeho bát, nebo je to bezproblémová operace?
    SKID
    SKID --- ---
    Ahoj, jsem tu zase pro radu. Nenapadá někoho prosím, jak vložit na titulní stranu obrázek, který by byl nahoře ukotven a články se vkládaly až pod něj?
    VIDA
    VIDA --- ---
    SKID: Bohužel. Před dvěma lety jsem jsem zkoušela něco najít, ale nic mi nevyhovovalo, takže máme nainstalovanou Mantis zvlášť.
    SKID
    SKID --- ---
    Máte někdo zkušenost s nějakou jednoduchou komponentou, ve které by se zadávaly tasky buď osobě nebo skupině a bylo tam možné vidět stav řešení?
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    dik, kouknu na to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam