• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDAJoomla - open source CMS muze byt sexy
    PAPERBONSAI
    PAPERBONSAI --- ---
    TONAL:
    pac joomla pouziva tak akorat tokeny, public key chce recaptcha. nevim. muzes hodit link na ten web?
    PAPERBONSAI
    PAPERBONSAI --- ---
    TONAL:
    nemas tam nahodou captchu?
    TONAL
    TONAL --- ---
    zdravím,
    má problém, se kterým se mi nedaří poprat ani po nějakém tom googlování.
    Joomla 2.5.3
    součásti modulu login (přihlášení) jsou i odkazy
    Zapomenuté heslo?
    Zapomenuté jméno?

Bohužel mi oba tyto odkazy na stránkách hodí chybu:
    Chyba
    V nastavení parametrů pluginu je potřeba zadat Public Key. Kontaktujte prosím správce stránek.

A já nejsem schopen najít, kde je potřeba zadat ten Public Key. Můžete mě někdo nasměrovat na ten správný modul/plugin a jeho parametr, který je potřeba pořešit? Díky moc
    PAPERBONSAI
    PAPERBONSAI --- ---
    FAJL:
    http://extensions.joomla.org/search?q=forms&t[]=3808&t[]=3758

ja pouzival ty chronoforms myslim, ale nevim, je to uz dlouho
    PAPERBONSAI
    PAPERBONSAI --- ---
    FAJL:
    nebo ty formularovy pole delej pres nakej editor primo v joomle (naky forms komponenty). to najdes na joomla extensions a pracuje to dobre
    PAPERBONSAI
    PAPERBONSAI --- ---
    FAJL:
    mluvim o tomhle a doufam ze sem te pochopil spravne
    http://www.sdilej.net/?di=713323222775
    PAPERBONSAI
    PAPERBONSAI --- ---
    FAJL:

a) default.php (pro blog, article, featured etc.) ma v sobe implicitne vsechny typy zobrazeni. ty se zobrazujou na zaklade funkce IF - ta cekne parametry z DB... a ty parametry sou prakticky to jak mas v adminovi zapnuty / vypnuty options u article bud globalne nebo u kazdyho zvlast. takze doporucuju poradne nastavit options a kouknout co to dela / nedela a az pak se hrabat v php primo pro dalsi kustomizace.

b) pouzivam pspad + aptana, takze s tim ti nepomuzu
    PROBER
    PROBER --- ---
    A přímo u nich v licenci:

"Mohu ze svých stránek odstranit text „Powered by Joomla, Joomla is Free Software released...“ apod. v hlavičkách a patičkách?

Ano můžete, i když se předpokládá, že se budete chtít pochlubit tím, jaký program používáte pro tvorbu svých stránek."
    PAPERBONSAI
    PAPERBONSAI --- ---
    ZONICEK:
    ukaz ten web jak to vypada vubec
    PAPERBONSAI
    PAPERBONSAI --- ---
    http://www.joomlaportal.cz/

koukam co maj dole ve footeru :D
    PROBER
    PROBER --- ---
    PAPERBONSAI: Předpokládám, že jim vadí neuvedení "Powered by Joomla", což ale odstranit lze. Takže asi nějaká haló akce :)
    PAPERBONSAI
    PAPERBONSAI --- ---
    PROBER:
    no asi tak, to bude nakej scam... ale porad nechapu pointu toho mailu... proc bych tam jako nemohl mit powereb by cokoliv? je to standartni postup treba u toho, kdyz nekdo vytvori template a ma na tom svuj trademark
    PROBER
    PROBER --- ---
    ZONICEK: Joomla.cz může tak maximálně šoupat nohama.
    PAPERBONSAI
    PAPERBONSAI --- ---
    ZONICEK:
    tomu moc nerozumim
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Tak teď mi kamarád volal, že mu joomla.cz poslala email, kde vyhrožují že mu budou účtovat 25 000/ den, pokud si ze stránek které jsou na joomle nesundá power by ,,společnost" . Docela přitvrzujou kucí...
    PAPERBONSAI
    PAPERBONSAI --- ---
    Jinak cau, hledal sem "sexy" ve fulltextu tady a vyskocila mi joomla :) tak sem tady. Kdyby nekdo potreboval poradit s necim specifickym, ptejte se, pro joomlu programuju a x krat sem resil svizelny situace. Na obecny veci existujou tutorialy na youtube treba, ale rad pomuzu i s tim kdyz bude cas :)
    PAPERBONSAI
    PAPERBONSAI --- ---
    k tomu dotazu na pouzivany CMS,,, a jiny aplikace slouzi wappalyzer addon

Download | Wappalyzer
    http://wappalyzer.com/download

po instalaci vidis v address baru vsechny pouzity technologie na webu vcetne typu CMS

ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    ZELENY_CAJ:
    Každopádně "většina" webů lze do joomly předělat ...
    ZELENY_CAJ
    ZELENY_CAJ --- ---
    LUCKA23:
    IOT_JH:
    okej, jsem hlupec, diky,)
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    ZELENY_CAJ: U joomly to bud vyctes z kodu, jak rika prasatko, nebo za adresu zadas /administrator a bud to joomla je, nebo ne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam