• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDAJoomla - open source CMS muze byt sexy
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    REDSNAKE: behem mesice budu prechazet na jiny CMS, takze se mi s aktualizaci fakt nechce parat...nicmene traffic z fb je pro me klicovy, mesic se bez nej neobejdu
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SAMGARR: začal bych tím, že bys měl aktualizovat joomlu...
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    REDSNAKE: php to neprepisuje do utf-8 no
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Taková drobnost, ale štve mě, že nemůžu přijít na to, čím to je.
    Když se podíváte na stránku http://teramagazin.cz/index.php/inzerce tak je tam inzerát na šneky, úvodních pár slov končí nějakým podivným znakem. Myslel jsem, že se jedná o špatné kodování toho souboru, který to zobrazuje, ale nepomohlo. Napadá vás někoho co s tím?
    Díky
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    SKID: pod do posty
    SKID
    SKID --- ---
    TRZNICE: Zkusil jsem (snad dobře), ale nepomohlo. Není problém, že oba elementy vkládám jako moduly (ne zásuvné)?
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    SKID: zkus v css display:block; nebo display:inline-block;
    SKID
    SKID --- ---
    Ahoj všem, mám na vás další lama dotaz. Nainstaloval jsem Moduly pro FB like a G+ like, ale když je přidávám vlevo do menu, stále mi od sebe odskakují. Evidentně to vkládám blbě, ale nevím jak to tam dát rozumně, aby byli hned za sebou. Nevíte někdo? Zde...
    SKID
    SKID --- ---
    TRZNICE: Ok, díky.
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    SKID: pro mec casovej a rodilny konfiguracni soubory, to je asi vsechno :)
    SKID
    SKID --- ---
    TRZNICE: Já jsem tedy nakonec přesunul úplně všechno a šlape to v pořádku. Je nějaký důvod nepřesouvat všechno?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Vyřešeno, stačilo deaktivovat FTP vrstvu.
    Mimochodem, neznáte někdo nějaké rozšíření pro rozesílání soukromých zpráv uživatelům z administrátorského rozhraní?

Potřebuju všem registrovaným posílat jednou za dva měsíce zprávu s linkem na stažení elektronického časopisu. Zkoušel jsem uddelM nicméně ten funguje spíš jako PM, což mi nevyhovuje, protože tam každého jednoho musím přidávat růčo a je jich přes 800...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Nevíte prosím co znamená hláška "JFTP: :write: Nelze použít pasivní režim" po instalaci nového rozšíření?
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    SKID: jestli nechce presouvat vsechno, napriklad adresare ktery se nemeni, tak ja sem si napsal tenhle script, kde si nadefinujes ktery adresare chces presunout, pak je to otazka jednoho kliknuti - ja presouvam jenom obrazky, zbytek se deje v databazi (taky dump scriptem a pak import scriptem, pac pouzivam dve db (dev a master)):

PRO FTP

<?php
    $images ='/homepages/16/d230752861/htdocs/dev/images';
    $media ='/homepages/16/d230752861/htdocs/dev/media';

$devimages ='/homepages/16/d230752861/htdocs/images';
    $devmedia ='/homepages/16/d230752861/htdocs/media';

recurse_copy($images, $devimages);
    recurse_copy($media, $devmedia);

function recurse_copy($src,$dst) {
    $dir = opendir($src);
    @mkdir($dst);
    while(false !== ( $file = readdir($dir)) ) {
    if (( $file != '.' ) && ( $file != '..' )) {
    if ( is_dir($src . '/' . $file) ) {
    recurse_copy($src . '/' . $file,$dst . '/' . $file);
    }
    else {
    copy($src . '/' . $file,$dst . '/' . $file);
    }
    }
    }
    closedir($dir);

}

echo "<br><br><b>100% done</b>";

?>
    SKID
    SKID --- ---
    PROBER: Díky, jdu to zkusit.
    PROBER
    PROBER --- ---
    SKID: Stačí to přesunout a potom jen upravit cesty v nastavení. Nikdy s tím nebyl problém.
    SKID
    SKID --- ---
    Ahoj, jeden lama dotaz: když mám Joomlu na ftp v testovacím adresáři (např. www.neco.com/neco/) a chci ji přesunout o úroveň výš, musím ji přeinstalovat nebo stačí vzít obsah adresáře "neco" a soubory pouze přesunout?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Tak jsem s tím zase kousínek pohnul. Je to škrábání se za pravým uchem levou nohou, ale funguje to, zdá se.. :)

http://teramagazin.cz/images/knihovna3.png
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Uměl by mi někdo pomoct?

Na www.teramagazin.cz chci rozjet projekt knihovny. Zatím mám vyhledávání a poslední přidané knihy. Když si najedete na menu knihovna, zobrazí se ještě odkaz knihovna kategorie a právě obsah tohoto odkazu, ty kategorie bych rád přidal do prvního odkazu na knihovnu, tak aby bylo všechno pohromadě. Ideálně v nějakém jiném formátu výpisu, než je teď generovaný ten vertikální, "grafický", ocenil bych klidně horizontální, jen jednoduchý textový. Pořád nemůžu přijít na to, co tam překopat..v kódu...Zdrojáky můžu poslat...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Tak možná tohle by mohla být cesta. Docela obstojné vyhledávání a kategorizace knih mě nikterak neomezuje...
    http://teramagazin.cz/images/knihovna2.png

Jen donutit to hledání ke zobrazování jednotlivých zatržítek vedle sebe, což zatím neím jak nejšikovněji provést, protože to tam je v tabulce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam