• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDAJoomla - open source CMS muze byt sexy
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    Zdravím,
    našel by se někdo, kdo by uměl vytvořit platební metodu do virtuemartu? Detaily, jak by měla metoda fungovat je v příloze. Pro někoho, kdo se v tom vyzný by to měla být brnkačka. Zadarmo by to samozřejmě nebylo...

Díky. Sebik

J2.5 VM2

SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    REDSNAKE: je daleko flexibilnejsi nez Joomla a jeho filozofie a smer vyvoje je mi blizsi.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SAMGARR: a proc migrujes na drupal? Nerejpu, jen me zajima v com je lepsi?

Jinak u 1.5 nevim, ale 2.5 ma tohle myslim reseno v zakladu, imho se daji nastavit jednotliva opravneni userum bez ohledu na skupinu. Resp jsou jednotliva nastaveni useru nadrazena nastaveni skupine.

A 1.5 se bude migrovat na 2.5 lip nez drupal ;-)
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    REDSNAKE: Toho jsem si vedom, pracuji na migraci na Drupal. Ale ted nutne potrebuju vyresit nejake provozni pozadavky a jinou moznost nemam.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SAMGARR: neodpovim primo na otazku, ale pouzivat stale J1.5 muze zavanet vaznym bezpecnostnim rizikem.
    DIM
    DIM --- ---
    KHIRIA: možná by ti pomohli tady, otázkou je, co je pro tbe solidní cena:)
    Convert GetSimple to Joomla
    http://gconverter.com/getsimple-to-joomla/
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Hledam plugin/componentu pro Joomla 1.5.x, ktera mi umozni konkretnim uzivatelum vzit pravo publikovat clanek - nehlede na jejich user group. Preferuji neco jednoducheho na spravu a instalaci a hlavne vyzkouseneho.
    DIM
    DIM --- ---
    Je tu někdo kdo má na Joomla 2.5+ nainstalovanej Event Booking od Joomdonation? Jde mi o to, že bych tam potřeboval dodělat ikonu pro export do Outlook kalendáře (iCal,..) ke každýmu eventu a radsi se nejdřív zeptam jestli to tam někdo už nedodělal ať to nedělam zbytečně :) nebo nějaký plugin, který by šel synchronizovat se všim :) dík
    RATUS
    RATUS --- ---
    REDSNAKE: Jojo to bylo ono, starší verze naběhla v pořádku.. takže brzo přijde lavina dalších debilních dotazů;)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RATUS: pro zajimavost zkus 2.5.9 ci co to je za verzi... Jinak tipuju na nekompatibilitu s hostingem. Nemas nahodou hosting na endore a free ci neco podobneho?
    Tim by se to asi vysvetlovalo.
    Endora je super, ale tusim ze to tam takhle kravilo, zajimave ze pres jejich instalator, kdy v administraci hostingu kliknes na tlacitko a nainstaluje se joomla sama.
    RATUS
    RATUS --- ---
    Prosímvás při instalaci Joomly se nemůžu dostat přes první krok 1)configuration, to vyplnim kliknu na dalsi a pak už jen načítá, načítá, hodiny a nic.. netušíte v čem je problém? nastavení/ve verzi (údajně stabilní 3.11)/nějaká nekompatibilita se serverem?
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Poptávám naprogramování komponenty do joomla 2.5 (3.0).

Funkcionalita:
    - Vytvořim uživatele (to umí joomla)
    - přiřadim mu pouze jeden článek
    - uživatel bude moct upravovat pouze tento jeden článek pouze z frontendu
    - Současně s registrací se vytvoří adresář v images do kterého bude mít přístup pouze tento jeden člověk a bude tam mít vlastní fotky

V podstatě jde o to, že potřebuji na jednom webu mít 20 lidí, kde bude mít každý jednu stránku a bude moct upravovat pouze tu jednu stránku přes frontend, ale když jim povolim JCE, tak vidí a mohou mazat atd. soubory a fotky ostatních uživatelů a to potřebuju okrouhnout.

Cenu prosím do pošty. Díky
    EOB
    EOB --- ---
    Díky. To vypadá použitelně :)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    EOB: ok, sofistikovanější řešení jsem našel na netu, ale nezkoušel jsem to, ale vypadá to rozumně...

Hi.

When I said "I've got it" I meant it is working now.

I've put my own arrow.png inside root/templates/myTemplate/images , and breadcrumbs shows it correctly.

I didn't want to replace the default image because I would lose it when upgrading Joomla. I always try not to change core code to maintain compatibility.

Anyway, thanks a lot for the help.
    Rogerio

Joomla! • View topic - Change Breadcrumbs separator image
    http://forum.joomla.org/viewtopic.php?p=1420201
    EOB
    EOB --- ---
    To není dobré řešení, co když budu chtít používat více šablon s různými oddělovači? Nebo více webů na jednom systému? Způsobí to i problémy při přechodu na jinou verzi, atd.
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    EOB: prostě si jen najdi ten obrázek a natvrdo ho změň za něco jinýho...
    EOB
    EOB --- ---
    Web bohužel není přístupný, ale o to ani nejde. Drobečková navigace je obecný modul, to má každý stejné. Textový znak to umožňuje vložit bez problémů (pole oddělovač), ale když tam dám kus html kodu (např. , tak to editor nevezme. Žádnou chybovou hlášku nehodí, políčko prostě zůstané prázdné. Zkoušel jsem i varianty se zadáním závorek pomocí asci, ale stejně nic.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    EOB: a odkaz na web by byl? Mrknem do kódu..
    EOB
    EOB --- ---
    Další potíž mám s oddělovačem v modulu Drobečková navigace. Standartně to zobrazuje oranžový trojúhelník. Jak to mohu změnit, když chci, aby to místo toho zobrazovalo nějakou mou vlastní ikonu?
    EOB
    EOB --- ---
    Dělá to určitě něco v šabloně, ale ta šablona má 6500 řádků, to pochybuju, že by chtěl někdo studovat. Spíš jsem si říkal, jestli už někdo neřešil stejný problém.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam