• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDAJoomla - open source CMS muze byt sexy
    WILDDUCK
    WILDDUCK --- ---
    Ahoj, sháním někoho na dotažení webu, který je postaven na Joomla cms, jde především o to vytvořit kategorie, default templaty pro typové stránky, zprovoznit přihlašování + komentáře přes Facebook a další úpravy. Taková menší brigáda. Kdyby o to měl někdo zájem, prosím do pošty. Díky.
    BEAUFORT
    BEAUFORT --- ---
    Nemuzu najit nikde full screen slider for free. potreboval bych takovoudle shablomu
    http://demo.joomshaper.com/?template=shooter
    jestli ma nekdo nejakej link, budu zavazan.Dikes.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZONICEK: Tak to nevím. Zkus položit dotaz na joomlaportal.cz
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    REDSNAKE:
    Mám to na localu.

Prostě když mám jakýkoli plugin pro galerii, který se přidává tagem třeba
    {gallery}slozkagalerie{/gallery}

tak se v článku nádherně vygeneruje galerie, protože se to prostě v content udělá.

Ale když mám nějakou komponentu, která má v sobě oblast pro text, který se taky normálně upravuje editore, tak tam už to neprojde.

Třeba když tady klikneš na jakýkoli článek
    ExtStore Demo Components for Joomla 3.0 - Advanced Portfolio
    http://demo30.extstore.com/components/index.php/2013-05-04-03-15-24/advanced-portfolio

Tak to neni klasický článek, ale článek v kompoentě, takže to neni brané jako klasický content, takže se to nevygeneruje a zůstane tam jen
    {gallery}slozkagalerie{/gallery}

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZONICEK: nějak nechápu co konkrétně děláš, nemohl bys hodit odkaz?
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Netušíte někdo jak rozchodit jakoukoli galerii přes plugin v komponentě?
    V článku fungují krásně, ale potřeboval bych to do descriptions v komponentě a tam to samozřejmě nejde :(
    TONAL
    TONAL --- ---
    Nemáte někdo ozkoušený - a tím pádem dobrý tip - na nějaký anketní (polls) modul pro joomla ve verzi 3? Nejlépe samozřejmě free, ale pokud bude hodně ozkoušený a nadmíru doporučovaný, tak za nějaký levný peníz by to šlo.
    Díky předem za tipy
    K_JA
    K_JA --- ---
    REDSNAKE: my pouzivame na project management Trello - mame tam SCRUM board a mnohem lepsi nez scrolling v mejlech. Karticky - To DO, DOING a DONE nekdy nestaci, ale muzes si vytvorit svuj postup logu, takze pridat BUGy, NAPADY atp.
    KKUBOVA
    KKUBOVA --- ---
    Zajímavý článek o tom, kde lze snadno prodávat rozšíření do Joomly (a jaké jsou výhody a nevýhody Joomla! Extensions Directory):
    www.escope.cz/cz/blog/113-jak-snadno-prodavat-joomla-rozsireni

Kačka
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Nemáte někdo tip na nějaký modul na project management? Na projectu nás pracuje víc a chtělo by to nějakou koordinaci, mejly už nejsou dostatečné. Stačila by nějaké časová osa, třeba měsíc, na kterou se na jednotlivé dny nastaví nějaké pravidelné úkoly, které se dají checknout.

Hledám a hledám, nenacházím...
    Případně dík
    KKUBOVA
    KKUBOVA --- ---
    Milí Joomla! fans :) ,

videa z JoomlaDay Prague 2014 už jsou na světě (dozvíte se v nich nejžhavější novinky o Joomle 3 a VirtueMartu) a najdete je tady: www.youtube.com/channel/UCPl1-9lbLQXtaibuffsd32w/videos

Hezký den
    Kačka
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    REDSNAKE: já nevím, mám to teď inač a nemám to tam, no ev. počkám, až se muj it probudi.))
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    EUCHENIE: a není to normálně pozice šablony?
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    pls jak zistím, co to je v tý templejtě za moduly?
    L-Carmen Clean Joomla Theme Preview - ThemeForest
    http://themeforest.net/item/lcarmen-clean-joomla-theme/full_screen_preview/407500
    zajímaj mě ty tři okna vedle sebe a ten blog review níže
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    takze odpovez si sam. MRTVY_KENNY: je to bug. at nastavujete, co chcete, ve skriptu pluginu proste neni zmena stavu, takze mate smulu. reseni je tady:

VirtueMart fixes
    http://www.interamind.com/index.php?option=com_rokdownloads&view=file&Itemid=106&id=26:paypal
    HITMAN47
    HITMAN47 --- ---
    V adminstraci (šablona isis) se mi přestaly zobrazovat ikony, navíc většina formulářů je rozbitá. Vidím, že ty ikony se zobrazují pomocí IcoMoon fontu, který se zřejmě vůbec nenačetl. Nenapadá vás něco? Hádám, že by to mohlo být kvůli konfliktu nějakých pluginů atp. Bohužel Joomle moc nerozumím (normálně pracuju s WordPressem), ale nevím o tom, že bych já nebo někdo z firmy, které ten web patří, něco měnil.

Je to Joomla 3.2.2 - je možné, že se to stalo po automatické aktualizaci?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    * jeste upresneni: zadny email se proste neposle. jine emaily se posilaji (pokud zmenim stav objednavky a zaskrtnu notify, pri registraci atd)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    pls potreboval bych poradit nekym, kdo se vyzna ve virtuemart.
    nemam s tim zkusenosti, ale vicmin vsechno funguje ok, jen nemuzu prijit na kloub nastaveni zasilani emailu.

predstava je, ze (ja nevim, ale povazuju to za standard) po poslednim kroku v kosiku se objednavka uklada do systemu, posila se email zakaznikovi s prehledem objednavky.
    zakaznik je presmerovan na paypal, tam se deje vule bozi, to me ted nezajima.

bohuzel nechapu, jak toto ve virtuemart nastavit, nebo co mi chybi. pro zjednoduseni jsem v nastaveni vyvalil vsechny jine stavy a nechal pending na udelani faktury a zaslani emailu:

proc se domnivam, ze to tak ma funguovat:
    1/ po poslednim kroku je zjevne objednavka pripravena a proces prebira paypal:

2/ v systemu v ten moment vidim objednavku se stavem Pending

*pokud by se obrazky nezobrazovaly, resim to i tady: http://forum.virtuemart.net/index.php?topic=122680

diky za pomoc, nechapu to! :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: Teď zkoumám manuál a asi to je kombinace šablony s K2.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SAMGARR: dík. Čéče, já doufal, že to bude součástí šablony, ale asi prd..S tím se asi nepoperu..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam