• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSDiskuze o nesmrtelnosti chrousta (centrum pro léčbu memetických poruch a mementálních postižení, trollologie, apod.)
    HASH
    HASH --- ---
    MAJKA :
    a) takze ty zakladas jen diskuze, ktere TOBE prijdou prinosne pro nyx
    nebylo by to super ?

    b) pokud je duplicitni, uved k cemu
    jak to muzu posoudit, kdyz nema tema ?
    => ke vsemu

    chtel bych zalozit diskuzi, ktera bude obsahovat vse, co jeste na nyxu neni probirano
    chtel bych zalozit diskuzi, ktera bude zamerena ne veci, ktere se teprve stanou
    ...
    HARALD
    HARALD --- ---
    BTW, proč tedy XCHAOS nepřejmenuje tuto diskusi na "Diskuse o nesmrtelnosti chrousta", může sem pozvat kohokoliv z libovolné diskuse, netřeba nastavovat práva.

    V čemje taková výhoda, že to bude mít v Různé a nikoliv v Privátních (s nastavenými právy pro přístup všech)?
    HARALD
    HARALD --- ---
    MAJKA: takze ty zakladas jen diskuze, ktere TOBE prijdou prinosne pro nyx?
    tohle Hash nikde neřekl. :-) nevím z čeho to vyvozuješ, z jeho příspěvků k tomu nedojdeš. ale polemizuješ s tím hezky. :-)
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    HASH:
    a/ takze ty zakladas jen diskuze, ktere TOBE prijdou prinosne pro nyx? neprijde ti to trosku jako cenzura? mas na to pravo, jen by me zajimalo, jestli ti to opravdu prijde v poradku, posuzovat neco takoveho. A dale by me zajimal duvod, proc mu tu diskuzi zalozit nechces. pokud je malo specifikovana, tak mu rekni, at ji specifikuje lip, pokud je duplicitni, uved k cemu. ... proste nejak nerozumim, proc ne, no.

    b/ tohle HASH je trochu demagogie. neni to duplini zadne diskuzi, a pokud ano, uved jake. ma to byt diskuze se sirsim ramcem, nez je ramec uvedenych klubu, proto to neni DUPLICITNI zadne z techto diskuzi.
    HASH
    HASH --- ---
    a vzhledem k tomu, ze jsem asi jediny, kdo se s vami o tom bavi, jsem asi taky jediny, kdo neni rozhodnuty vam to nezalozit

    miluju precedensy

    jednou tobe vytvorim "co vas prave ted boli na srdicku, fnuk" a budu je muset zakladat vsem ostatnim do konce veku
    HASH
    HASH --- ---
    jak snadne je vytvorit naprosto dementni diskuzi typu "co vas prave ted boli na srdicku, fnuk" a "jak jste se dneska meli" , a zaroven vest takovej hroznej odboj proti ne jasne vyhranene diskuzi.

    ja je nezakladam
    => i tuhle muze zalozit kdokoliv jiny, nemam pravo veta

    HASH
    HASH --- ---
    ano, protoze tyto diskuze maji konkretni tema

    tenhle system je pro zabraneni duplicit, pokud vim, mas pocit, ze tahle diskuze by byla nejake jine duplicitni? jestli ano, jake?

    a k jake ne ?
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    HASH: a jinak... ano , tohle i tady na nyxu funguje funguje, dokonce jsou tu ke spouste klubum diskuze, kde se proste resi "ten balast kolem" a "to, co je tu offtopic" a dokonce se tam casto i lide dobrovolne odeberou to konkretni "tady offtopic" probrat.
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    HASH: a proc mas za kazdou cenu potrebu tyhle diskuzi zabranit, probuh? je zarazejici, jak snadne je vytvorit naprosto dementni diskuzi typu "co vas prave ted boli na srdicku, fnuk" a "jak jste se dneska meli" , a zaroven vest takovej hroznej odboj proti ne jasne vyhranene diskuzi. tenhle system je pro zabraneni duplicit, pokud vim, mas pocit, ze tahle diskuze by byla nejake jine duplicitni? jestli ano, jake? nebo mas proste dojem, ze neni potreba, a zaroven shodou okolnosti taky kousek "moci"?

    na druhou stranu skoda, ze XCHAOS jasne ze zacatku nerekl, ze chce proste vedlejsi diskuzi k tem zminenym tady: XCHAOS , kde by se probirala temata, ktera nezasahuji uplne do ramce te konkretni diskuze, a proto tam muze byt offtopic a nevyzadana. myslim, ze by bylo pak jednodussi takovou diskuzi zalozit, nez kdyz jsi proste nekam vesel, rekl, ze chces zalozit klub tak obecne o chroustovi ;]
    HASH
    HASH --- ---
    z meho uhlu pohledu tohle nefunguje, protoze do takovehle diskuze se vetsinou zapojuji lide, kteri by se do ni bezne nezapojili a nebudou mit chut switchovat klub jenom kvuli chroustovi

    stejne jako kdyz te na hodine matiky vtahne fakt husta offtopic discussion - taky nepujdes ven na chodbu s kamarady, protoze jste tam kvuli matice

    proc myslis, ze to bude fungovat ?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    XCHAOS: ehm, samozřejmě "unbook", ne "ubook". a "částic", ne "částit".
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    HASH: Příklad je třeba to, že v konferenciích jako [ ATEISMUS a nevíra v posmrtný život ] , [ Entropie, teorie superstrun, atd.. - jak nas svet funguje a proc? existuje pro vse ve vesmiru nejaky spolecny jmenovatel ] , [ web 2.0 je slozen z lidi - co jste dnes udelali pro jeho rozvoj .. a verite na nej vubec? ] , [ Trvale udržitelný rozvoj - Sustainable Development, Trvale udržitelný ekosystém ] ale třeba i [ C, C++, ObjC, herbal organic cucumber mango tropical flavor ] se občas debata stočí zajímavým směrem, který je nicméně v kontextu daného diskurzu už jednoznačně offtopic.

    Hláška "sorry, ale vy tady diskutujete o nesmrtelnosti chrousta, takže ubook" v takovém případě není vyjímkou. A právě tady nastupuje klub Diskuze o nesmrtelnosti chrousta, kam je možné podobné otázky přesměrovat: jde prostě o nové, postmoderní otázky: jako je spor mezi ateismem a agnosticismem, otázka zda se Bůh bude ptát Einsteina jestli smí, až si bude chtít zahrát kostky, otázka jaké minimální množství mediálních teoretiků je potřeba ke vzniku Webu 3.0, otázka jestli nám záleží na tom, jaký bude stav životního prostředí na téhle planetě až budeme po smrti a nebo v neposlední řadě spor mezi objektovým a neobjektovým přístupem k programování.

    Prostě stručně řečeno: "kolik částit a antičástic se současně vejde na špičku jehly ?"
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    HASH: Já od začátku tušil, že hlavním problémem bude nedostatek fantazie nikoli smysl pro abstraktní myšlení:)
    HASH
    HASH --- ---
    imho mam velmi rozvinuty smysl pro abstraktni mysleni, ale

    "Byla by to vyloženě sféra offtopiců, které by tam nikomu nepřišly offtopic"

    si porad nedoved predstavit

    priklad ?
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    HASH: A já se k jeho přání přidávám. Taková "různá" diskuze mi tu vyloženě chybí:) Byla by to vyloženě sféra offtopiců, které by tam nikomu nepřišly offtopic. Imho
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    HASH: nu, tedy, já bych rád aby vznikl klub s názvem "Diskuze o nesmrtelnosti chrousta" v kategorii "Různé"...co pro to můžeš udělat ?
    HASH
    HASH --- ---
    XCHAOS: posloucham
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    E2E4: no ok, tak tam zkus prosadit jeho založení, až se budeš nudit...
    E2E4
    E2E4 --- ---
    XCHAOS: Myslim ze klub o nesmrtelnosti chrousta muze byt v jakekoliv kategorii. A do ruzne vylozene patri.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    HARALD: no já to plně chápu, ale id HASH je úplně stejně neoblomný jako ty...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam