BURAN: tebe ale evidentně nebaví bavit se o žádným z témat, které sleduju... všude na NYXu, kde jsem tě viděl, tě baví směřovat diskuzi k řeším o mě... ne k debatě se mnou (o téměř čemkoliv).
jak vidíš, tak okruh mých zájmů je široký a jediné, co by se dalo nazvat "kázáním" je
[ XCHAOS @ Diskuze o nesmrtelnosti chrousta (centrum pro léčbu memetických poruch a mementálních postižení, trollologie, apod.) ] - kde ale Piráti zcela dobrovolně ze dvou návrhů tiskové zprávy použili tu mojí, takže i tam se dá říct, že i tenhle případ "kázání" prošel jakýmsi výběrovým řízením.
víš co? nikde jinde, než tady na NYXu se nemusím takhle příšerně před někým obhajovat (teda možná ještě na svém webu, kde je to taky otevřené anonymním komentářům...). a budeš se divit: mě to nebaví. mě baví debata s někým, kde já mám názor X, druhá strana má názory Y, a teď zvažujeme argumenty. nebaví mě ale debat s kýmkoliv o mě: a to ani v druhém případě (když mi někdo lichotí). já prostě nejsem pro sebe zajímavé téma k veřejné debatě, které bych se chtěl účastnit: je to tak divné?