• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOHYKabaret Caligula - Caligula olé!
    GABRI
    GABRI --- ---
    KC jede do Hradiště.
    Čtěte nástěnku.
    GABRI
    GABRI --- ---
    KUSSANDA: Díky!

    SQUZZA: Zjistím.
    KUSSANDA
    KUSSANDA --- ---
    Prdel jak vzdy ;o))
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    Vcera zazitek, diky :)

    Daly by se nejak ziskat starsi plakaty na predstaveni?
    MADLENKA
    MADLENKA --- ---
    KUSSANDA: Tadeáš je vždycky sekáč, náhodou! :)
    KUSSANDA
    KUSSANDA --- ---
    GABRI: Tak tady je Tadeas sekac ;o)))
    GABRI
    GABRI --- ---
    Čtěte nástěnku!

    GABRI
    GABRI --- ---
    KC v internetové televizi T-music
    Kulturní mix - Kabaret Caligula - t-music.cz
    http://www.t-music.cz/video/122289/
    RUMEC
    RUMEC --- ---
    DVD ZKÁZA VESMÍRNÉ LODI LIBIDO KONEČNĚ VYŠLO

    Kabaret Caligula finálně emitoval dlouho slibované a ještě déle očekávané DVD Zkáza vesmírné lodi Libido. Tento unikátní záznam posledního představení uvedeného kusu na půdě Paláce Akropolis (které bylo snímáno 9 profesionálními kamerami a neméně profesionálně sestříháno) je nyní k dostání v dejvickém klubu a/nebo kavárně Potrvá (www.potrva.cz), kde se rádi baví a vystupují i členové Kabaretu Caligula se svými bokovkami. Mimochodem - v Potrvá mají i nové vydání DVD Hamlet: Přání zabít (první edice beznadějně rozebrána). Přijďte!
    JACKOBB
    JACKOBB --- ---
    Gratulujeme všem vítězům a čest poražené Jarmile :)
    GABRI
    GABRI --- ---
    KC Party aneb VYKRADLI NÁM SKLAD!

    15 Years Anniversary Party Kabaretu Caligula se blíží – už příští sobotu 26. února od 20:00 v Paláci Akropolis. Kromě avizované předpremiéry nového pásma Trenažér lidství, křtu a projekce DVD Zkáza vesmírné lodi Libido a hudební veselice (feat. fascinující duo 2Singles) jsme do programu zahrnuli novinku: vzájemné obdarování souboru a diváků.

    Důvodem pro tuto bohulibou akci je nejdůslednější vybílení skladu, jaká historie Kabaretu Caligula pamatuje. Zloději sei tentokrát odnesli vše. A když říkáme vše, myslíme VŠE. To znamená, že nemáme NIC. Žádné kostýmy a rekvizity ze starších představení, žádné zbraně a střelivo, meče, tanga ani žertovné vousy. Prostě nic.

    Nyní se vám tedy nabízí hned dvě příležitosti v jedné: můžete se zbavit bizarních a výstředních oblečků, doplňků a potenciálních rekvizit, které vám doma překáží, a obdarovat jimi nově zakládaný fundus KC. Ale pozor! Nejsme Armáda spásy – vaše staré slipy či dědovo zvetšelé pyžamo nejsou na seznamu našich top priorit. Zajímavé příspěvky ohodnotíme vlastními bizarnostmi, kterých se potřebujeme zbavit (mraky her, komiksů, DVD atd.). Tento improvizovaný bazar slibuje stát se jedním ze zlatých hřebů večera. Proto nezapomeňte – 26. února od 20:00 v Paláci Akropolis.
    KUSSANDA
    KUSSANDA --- ---
    JOHY: Tak to uz budes velkej kluk ;o) To se musi zapit ;o))
    JOHY
    JOHY --- ---
    Jen připomínám, že zároveň s oslavou 15let KC oslavím 25let své veskrze mrzké existence, kterou zachránilo právě pouze a jen členství v KC! SEX, SMRT a SLÁVU!
    GABRI
    GABRI --- ---
    Nějaké fotografické ukázky z Trenažéru lidství:






    MADLENKA
    MADLENKA --- ---
    GABRI: jupí, bude "tancovačka" :)
    KUSSANDA
    KUSSANDA --- ---
    GABRI: Tak tam nesmim chybet ;o)
    GABRI
    GABRI --- ---
    Zlý večírek KC ane 15 YEARS ANNIVERSARY SHOW. Exkluzivní předpremiéra nového pásma "Trenažér lidství". Sledujte nástěnku!

    "Mottem výročního představení je tentokrát heslo: „Zábava je out!“ Návštěvníci Paláce Akropolis sice dosud chodili na Kabaret Caligula právě kvůli ohňostroji nekonvenční zábavy a ostrého humoru, to se prý ale nyní změní. Kabaret Caligula totiž otevírá novou kapitolu – teď chce své diváky zároveň vzdělávat a přispět k jejich sebezdokonalování.

    Zlý večírek KC je pro lidi, kteří chtějí „renovovat mentální a fyzické zdroje a budovat pevnou síť recipročně se posilujících interpersonálních vztahů a sociálních vazeb.“ Kabaret Caligula vás ve svých nových skečích mj. naučí, jak lze snadno získat místo svých snů, jak prodat cokoliv komukoliv, jak nekompromisně a účinně hájit svá zákaznická práva či jak získat kohokoliv pro (podle vás) dobrou věc. Návštěva Zlého večírku KC bude prý mít prokazatelně pozitivní dopad na váš osobní úspěch a životní štěstí!"
    GABRI
    GABRI --- ---
    DRRAK: Je to možné.
    DRRAK
    DRRAK --- ---
    GABRI: a častěji než po půl roce? :P
    GABRI
    GABRI --- ---
    Bylo to krásné a bylo toho dost. V záloze máme již nové kusy, které budeme postupně uvádět.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam