reference abigail hostel, dublin
super místo - v temple baru, asi 100m od mostu, co vede na O'Connolku
skříňky za euro na den, menší baťoh by se tam vešel, jinak luggage room k dispozici
dva kompy z netem, euro/15 min, USB, tiskárna
kuchyňka dole v hale, kde je zároveň recepce a pár stolů, mikrovlnka, lednice pro hosty, rychlovarná konvice, nádobí k dispozici
k snídani, která je v ceně: tousty, marmošky, nutella, arašídový m., cereálie, džus, mlíko, kafe, čaj, jeden den i jogurt a kompot
pokoje celkem moderní, měli jsme dorm 8 bed, o víkendu tam byly 3 buchty, od neděle jsme byli sami
koupelna s vanou, ve které není špunt! ikdyž je napsaný, ať si člověk dá do vany rubber bath while taking shower or bath. Jeden den jsem se ale koupala, druhej den jsem nemohla najít špunt.. šla jsem na recepci a týpek říkal, že špunty neposkytujou, že to není určený na koupel. Nicméně při pouštěn vany mi odpadla vrchní část jednoho kohoutku - tj. špunt z předešlého dne.) kterej tam pasuje.. takže chtějte pokoj 31, nebo si vemte vlastní špunt, nebo šroubovák, abyste mohli oddělat vršek kohoutku.)
ručník - velká osuška - se půjčuje za euro
ko záloha za sejf - skříňku je 10e
teď už me nic nenapadá, dám pár fotek, pak je dám na pikasu, ať se může link přidat k referenci na nástěnku