• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIEGRJABOK - Made in Fakeville !
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    SUCHO: je sry, se to tak řeší ve dvou diskuzích, že sem zapomněl napsat ...

dvěma slovy: nic moc
    příchod 16.55 a už se tam nedalo hnout, lidi nepochopili, že nemusej na oranžáka vidět, že stačí "vědět", že když uvidíš někoho zmrznout, tak zmrneš taky
    nebylo tam k hnuhí, takže v podstatě nešlo poznat, esi už se zmrzlo nebo ne ./
    je z toho pár videjíček, je zájem??
    jinak my byli až 50 metrů pod koněm, tam to bylo super .)
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    tak co zmrznuti holoto?
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    = DEMONSTRACE NA PODPORU TIBETU A TIBETANU =

...2008, rok olympijskych her v Pekingu (tj. oslavy miru a pratelstvi mezi narody) jest nejlepsim casem, kdy upozornit svet na zalostnou situaci v teto okupovane oblasti... lepsi cas a prilezitost uz nebude - TED NEBO NIKDY !! FREE TIBET...

kdy: streda 19/03/08 od 18:00
    kde: pred budovou cinske ambasady, Pelléova 18, P-6
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    Tyjo, tak do toho bych šla...videjko docela zábavný
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    NECUM: mohla by bejt prča

můžem hrát třebas kámen/nůžky/papejr a uvidíme .)
    NECUM
    NECUM --- ---
    už jsem na to koukal asi taky pujdu ztuhnout
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    do toho jdu !! - fakt mrkněte na to videjko !!!!

prča největčí !!!!

A další apel. Pojďte se všici zůčastnit tohoto:

Freezing Prague 2008

Kdy: 18.3.2008

Kde: Vestibul metra Muzeum před drogerií Rossman

Sraz: 17:00

Začátek akce: 17:10

Popis akce: Zmrznutí na místě v jednu chvíli tolika lidí, kolik se sejde. Pokud zrovna jíte banán, tak uprostřed kousnutí, po dobu jedné minuty.

Sejdeme se před drogerií Rossman, vestibul metra Muzeum v 17:00. V 17:09 sejde do vestibulu člověk, oblečený celý do oranžového. Obejde celou pasáž, aby všechny upozornil, že akce za chvíli začne a zhruba před vchodem do drogerie Rossman „zmrzne.“ Budiž to považováno za signál pro všechny. Lavinovou reakci zmrzneme všichni v pozici, v jaké se právě nacházíme. Nemusíte tedy vidět přímo na něj a čekat, kdy zmrzne. Stačí vidět na dalšího účastníka, můžeme se tak rozptýlit po velkém prostoru. Po jedné minutě oranžový člověk „rozmrzne“ a rozejdeme se.

Doba trvání: 1 minuta

Slash mob stejné téma v USA:
    http://www.youtube.com/watch?v=jwMj3PJDxuo
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    BASTOCH: růts mín kalčá !!
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    nevíte někdo, co je s jabočáckym webem....?
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    SUCHO: neeee..oli....mela ses na ten pohled nakreslit na lyžích voe....jinac to muselo bejt fajn fajn fajnový
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    heled ja se toho bala jak cert krize hoho a nakonec jsem tu teologii jakstaks zkousla..fakt toho neni moc a nikdo ti tam necpe nakou konkretni viru..v prvaku mas religionistiku,coz je vseobecne o nabozenstvi a to kazdymu jen prospeje (hlavne zrovna pro tenhle predmet nemusis hnout prstem,zkouska zadarmo),uvod do krestanstvi je vcelku prijemny povidani o vsem moznym..no ale vesmes jsem se vlastne na zadnej z teologickych predmetu vubec nemusela ucit...
    Praxe..to je na jaboku to uplne nejlepsi..hodne pestrej vyber ,jak v cr ,tak v cizine...musis si splnit praxi blokovou,tj. v prvaku asi 6 tydnu v prubehu roku,pak prazdninova(za dva roky mit mesic praxe ,bud treba dva tabory,nebo mesic mimo cr,jak je libo) a ve druhaku praxe prubezna
    doplnte me jestli mi neco uniklo
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    teologii se nevyhnes protoze je spojena se sociální práci, ale od 2 más volitelný některý semináře.....
    ja si myslim, ze nekterý teologický predmety, co tu jsou ...jsou zajímavý a dozvís se:)))
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    ty woe tag to mala jesteřina....fuuuj
    NECUM
    NECUM --- ---
    vyndej se rytmus tvůj, je fakt krutost
    NECUM
    NECUM --- ---
    IJACZEK: neznám, mazec
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    hehe, asi to znáte, já taky, ale stejně mě to pořád baví....?

IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    XIRA: supl.....?

nemáme .DD
    XIRA
    XIRA --- ---
    a mame jazykac? ja jen ze by mohl byt nejaky podny supl misto zajicove:))
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    nemame .)
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    takze ve ct...zektra nemame anglinu??
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam