• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIEGRJABOK - Made in Fakeville !
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    SUCHO: no oli ty si to zase vyhrala.))...hele prosimte nemas z min roku teorie a metody soc. prace...zapisky?? poslat na mail prosim prosim....
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    no to si nemyslim,jelikoz ostatni se uz prihlasujou...ale trebas je nemusim delat,ha!
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    oni by ti to tam meli vypsat sami tak asi cekej.......
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    oh mein gott,nevim jak se prihlasit na zkousky!
    tuze prosim o radu,kdyz jdu pres -student-zkusebni terminy,prihlasovani na zkousky a nemam tam vypsany ty predmety ze tretaku,znamena to ze si je musim zapsat,ci jak?
    MEENA
    MEENA --- ---
    Přežitý svátky všem!!!! pa v lednu
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    jede vám IS???
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    BLANA: pošta .)
    BLANA
    BLANA --- ---
    ps:..." Z Jaboku odejít můžeš, ale Jabok z tebe nikdy nezmizí!"...
    to je krasny!!!
    BLANA
    BLANA --- ---
    ahoj decka prosim prosim,smutne koukam...nevim aky jste kdo rocnik, ale sehnali byste mi kontakt na otu-druhak-dredka,chodi s barcou(doufam ze porad)tralla a ze zdravim a uz se tesim na pifko na tiskarne/jaboku bo pak rezort???diky!!!
    LALAJ
    LALAJ --- ---
    Cus,doufam,ze se dnes ukazete v hojnem poctu v kluba v maskach,uz se na to tesim,ze se tam po dlouhe dobe podivam:)
    NECUM
    NECUM --- ---
    BABULE: no jako jabokáři se styďte poslední konzík ve vzducholodi jako to teda vod vás vubec nebylo hezký že tam skoro nikdo nebyl.
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    BABULE: čaua, ehhe, mám, zejtra se snad stavim!"!
    BABULE
    BABULE --- ---
    ijaczeku, už jsem tě neviděla tak sto let... :) ale nějaké společné předměty s námi máš ne, jako na ETF v prváku... tak, kde jsi? jak vlastně vypadáš :)
    od ledna se mi možná změní pracovní režim, tak -možná- budu moci někdy jít i do školního klubu... páni, jako že bych začala žít i touhle stránkou studentského života a možná zas někdy slyšela špuntkvaně.. :) chacha
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    Ookej, no tak to nehroť!! .)
    SANKAMAN
    SANKAMAN --- ---
    jo, vím. Mám to v plánu, ale uvidím, jak mi bude. Jsem nějakej marodnej. Ale rád bych už šel;)
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    špaténka ./

pojď zejtra do centra, přednáší Roman Lauš, dorazim tak na desátou, jde i Binabik
    SANKAMAN
    SANKAMAN --- ---
    IJACZEK: to je hustý.
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    stejně to šichni vědí, ale tu by to nemělo chybět
    http://blisty.cz/2008/11/14/art43828.html

JUDIY
    JUDIY --- ---
    to neudelam....no....
    BARULE
    BARULE --- ---