• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIEGRJABOK - Made in Fakeville !
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    IJACZEK: dankešén
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    BJETUSH: sir, jes sir, sir!
    NECUM
    NECUM --- ---
    REKLAMKA

BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    taky si řikám.......
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    BJETUSH: to je nadělení!!
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    glo glo glo! Bjetka tu
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    si piš.)
    BARULE
    BARULE --- ---
    jasné :) mno díky..příznám se, že mě trošku vystresovalo vědomí, že se musim během 1 měsíce rozhodnout, co psát..ale nic není tak horké, jak se to uvaří :)
    hoj
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    mam na vsechno pet let,toz se uvidi casem :) (vidim to nak po prazdninach,bud ten rijen ale spis leden,myslim ze jeste ve tretaku nezacnu s tou praci)
    BARULE
    BARULE --- ---
    SUCHO: ok..tak díky za info a přeju hodně štěstí :)
    a do kdy to musíš nahlásit? a kdy máš absolutorium?
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    prosím tebe ja jsem si minuly rok zvolila Socialni hnuti food not bombs,jenze me to prestalo vzrusovat,takze premyslim nad jinym tematem,mozna neco ve smyslu toho jak se zmenil pohled na dusevni choroby,ale zatim je to fakt jen napad...nebo neco s muzikoterapii...nespecham :)
    BARULE
    BARULE --- ---
    SUCHO: díky..a ty píšeš na jaký téma? jestli se to smí řikat 8)
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    BARULE: omezeni moc ne,jen aby se to tykalo nejakeho predmetu,katedry...nabídka urcite je,ale nevim jestli uz ted
    BARULE
    BARULE --- ---
    dík...ale už mě to fakt štve, jak nic nevim a to si nemyslim, že bych se nezajímala...prostě jabok..
    hele a ty sis to vybrala jak? je někde nějaká nabídka? nebo si můžu vybrat cokoliv?
    jsou nějaký omezení?
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    no je to mozny,ale pak ho proste jen vymenis za jiny a bude
    BARULE
    BARULE --- ---
    ahoj.. už máte téma svojí absolventský práce? v pátek mi spolužačka řekla, že do konce března bych ho měla znát..je to pravda? je to možný?
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    Pražská sekce Jednoho světa hledá dobrovoníky a dobrovolnice. V případě zájmu pište: eva.staskova@jedensvet.cz

CO PRÁCE DOBROVOLNÍKA OBNÁŠÍ

Práce dobrovolníka spočívá zejména ve výpomoci v kinech, tj. zodpovězení otázek návštěvníkům, rozdávání hlasovacích lístků, pomoc při výzdobě kina atd. Kvůli organizaci vyžadujeme, aby se dobrovolník zapsal min. na 4 "směny" (1 směna cca 7 hodin) během festivalu. Jako poděkování od nás dostane každý dobrovolník diváckou akreditaci.

V případě zájmu o "dobrovolničení" na festivalu kontaktujte prosím koordinátoru dobrovolníků Evu Šťáskovou eva.staskova@jedensvet.cz.

Tuto nabídku šiřte dále vesele všem koho by to mohlo zajímat.
    LALAJ
    LALAJ --- ---
    smankote,takovyhle urazy?tak to se mam pristi rok na co tesit:-D
    NECUM
    NECUM --- ---
    a já mám skoro zlomenej nos.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam